Мина много време, но не мога да го забравя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Мина много време, но не мога да го забравя
преди: 11 години, 4 месеца, прочетена 2267 пъти
Знам, че тук има стотици истории на влюбени тинейджърки, но имам нужда и аз да разкажа за моята несподелена любов. Ще ви прозвучи глупаво, безинтересно, но това нещо ме съсипва. Кара ме да се чувствам самотна, излишна и нехаресвана. Ще се опитам да разкажа на кратко, за да не ви оттекча.
Преди няколко месеца се запознах с едно момче, което преобърна представите ми за любов, меко казано. Само няколко дни след като се запознахме вече осъзнах, че го харесвам и скоро това обикновено харесване се превърна в нещо много повече, поне за мен. Постоянно мислех за него, не ми излизаше от главата. Бях направо влюбена. Времето си минаваше, а аз наивно се надявах, че и той може да има чувства към мен. Надявах се да ме спре на ъгъла, да ме целуне и всичко да бъде както във фантазиите ме. Уви той нищо не направи. Имало е моменти, в които съм усещала, че има специфично отношение към мен, но... това си остана само усещане. Не издържах да седя толкова близо до него, но да не мога да го гушна, да го целуна и да му кажа, че го обичам. Затова в един хубав ден просто реших да престана да излизам с неговата компания. Мислех си, че ще мине 1-2 седмици, ще си харесам друго момче и ще го забравя. Уви тези 1-2 седмици станаха почти в 4 месеца, през които не съм го видяла нито веднъж, но така и не го забравих. Всеки ден гледам снимките му във facebook, всяка вечер като си легна си мисля за него. Искам да го забравя, а не мога. Харесвам го! Така не съм харесвала нито едно момче. Той е перфектен, но явно аз не съм перфектна за него. Какво да направя? Дали ще го видя отново? Иле по-точно да се срещна ли с него отново. За тези 4 месеца се промених много и просто искам да се срещнем, но ако това стане какво да направя? Дайте ми съвет, защото тази история ме побърква вече. Все плача вечер, а не искам да е така. Вярвам в съдбата, но явно сега ме е изоставила!

П. П. Той е с 4 години по-голям от мен, което може и да е проблем, а. Как мислите вие?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 4 месеца
hash: 0d0a7f9ed2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Авторке, историята ти е като моята почти. Аз пък харесвам един съученик, виждам, че и той има интерес, но и двамата не се осмеляваме да си го признаем. Не знам дали той те харесва, но ако не му намекнеш по някакъв начин няма как да разбереш. Ако те отблъсне по-добре не се надявай, ще ти мине, пък и не мисля, че това е истинската любов, просто с времето ще избледнее всичко, от опит ти казвам.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 8320dfddbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Минах през това вече преди няколко месеца. Виж сега знам колко е гадно, но знаеш че и ти можеше да направиш нещо за да те забележи :) Но както и да е може би представата ти е била друга. Но ако искаш да го забравиш, трябва да си позволиш, да седнеш, да помислиш заслужават ли си всички тези сълзи и всичко идва от само себе си. Можеш да го забравиш ако осъзнаеш всичко това :) Само трябва да го искаш едното или другото можеш да действаш, само ти знаеш какво трябва! УСПЕХ!

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: d786bd99b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Просто отиди при него и му сподели всичко!! Това е най-компромисноото решенние.. Поне ще разбереш дали изпитва същото, а не да се филмираш ии да плачеш!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 3b33e4eee4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз имам почти същия проблем!! :( Харесвам си едно момче от няколко месеца и всеки ден мисля за него и ни ми излиза от главата. С него се познаваме от толкова малки че.... Но като бях на 4 пак го харсевах и му казах.. НЕ ГО ПРАВИ... И сега пак това... Този път не мсиля да му казвам. Та той е по голям от мен с 2 години.. Все си натяквам че не го харесвам но сърцето ми казва обратното.. И сега се опитвам да го забравя и съм го забравила на 10% остават още 90%. Ипитай и ти... Ако не стане незнам... Късмет и дано съм ти помогнала

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 85ee3d8e1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Моята история не е точно като твоята, но все пак има нещо общо. Това, че и аз исках да забравя едно момче. Ето какво стана:
Миналата година ходих с него (не точно, но да приемем)
Докато аз го харесвах и той мен всичко беше супер. Но той започна да харесва една моя приятелка. Вътрешно се чувствах ужасно, но външно не го показвах. Попринцип съм силен човек.. Та така цяло лято не го бях виждала, но все пак го харесвах. Започнахме училище, той ми показваше, че ме харесва, но съвсем невинно, така че да се почудиш дали наистина е така. Е да ама не. Той още харесваше нея. Същевременно едно момче започна да ме харесва, така постепенно се разсеях. След време се влюбих в него и сега сме много щастливи заедно.
Така че можеш да започнеш да се занимаваш с други момчета.. Сваляй им се, флиртувай, ПОМАГА!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker