Сбъркана съм - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Сбъркана съм
преди: 11 години, 4 месеца, прочетена 1911 пъти
Здравейте!
Ето го моят голям голям проблем! От много време се чувствам сбъркана, все едно нещо не ми е наред.. Чувствам се грозна и нямам самочувствие, мисля си че никой не би се загледал в мен. Гледам се в огледалото и си мисля: "Оф, много съм слаба! ", "Дали да не се подстрижа? ! ", "Как може да имам толкова голям нос? ".. Знам, ще ми кажете не се притеснявай, но това чувство не си тръгва от мен, мисля си дори че няма никога да с намеря подходящо момче, защото не съм достатъчно хубава и т. н. Как да го преодолея? ! Аз съм всъщност на 14, но изглеждам на 11-12..
Мерси предварително за помощта! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 4 месеца
hash: 0cbcac31e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей, имах същите комплекси, но започнах да ги избивам, когато станах на 17 и започнах да "имам" всеки мъж, който пожелаех... сега съм с мъж и дете, така че споко, сама няма да останеш! Не ти казвам, че това е най- правилния начин, но от части помага... ти си само на 12 и ти препоръчвам да правиш нещо, в което си наистина добра. Танци ли ще е, рисуване ли... запълни си времето с нещо и тея мисли ще изчезнат!

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 023cf42e7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не бързай човек се променя с години:)Времето е пред тебе...

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 8c2c236b43
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   От авторката.
Да, времето е пред мен, благодаря за съветите, но през всички години в училище много хора са ме обиждали и са изтъквали само лошите черти.. просто съм добила комплекси..
П. П. Всъщност съм на 14 :д Мерси за съветите отново! Ще опитвам да се занимавам с нещо..

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 6f3a9f5010
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ти си точно от типът момичета, които съзряват по-късно, но с времето задминават всички ; ) Подигравките винаги ги има на тази възраст, но да знаеш, че щом някой ти се подиграва, ако е момиче - най-вероятно ти завижда за нещо, а ако е момче те харесва. Има и трети вариант - просто си избива комплексите. Проблемът не е в теб и не вярвай на всичко, което се говори...и Мис Свят да си - пак ще ти намерят недостатък. Просто хората са такива, но горе главата и по-уверено! И твоето време ще дойде, - бъди търпелива, спортувай, развивай се - един ден някой ще те оцени, в това бъди сигурна ; ) Ти си едва на 14, сега се развиваш, ще видиш как с времето ще ставаш все по-красива и женствена, просто имай търпение. На твоята възраст и аз бях в абсолютно същото положение, вярвах на всяка обида и се комплексирах. Сега даже ми е смешно като се сетя как съм вярвала на всичко, но нещата се промениха коренно. Тия дето обиждат останалите са страшно комплексирани и страхливи, за да спечелят уважението на другите ги мачкат. Не се поддавай на техните игрички, усмихвай се и бъди уверена, не показвай че мнението им значи нещо за теб. А те обикновено не стигат далече, защото освен да злобеят, с друго не се занимават. Сбърканите са те, а не ти! Такива хора винаги има, научи се да не ги отразяваш. Гледай да се занимаваш със смислени неща, вместо с хорските приказки... Няма нищо по-хубаво от това да се занимаваш с нещо смислено в този живот, да имаш цели и да следваш мечтите си ; ) А хората да си говорят, с времето ще се научиш, че не живееш за хорските мнения, а за собственото си щастие. Горе главата и успех : )!!!

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 8c2c236b43
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Oт авторката:
Благодаря ти номер 4, наистина смислен съвет, накара ме да се замисля! Дано с времето всички комплекси да изчезнат..

 
  ...


...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: f6c9926b1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Да си младолик е доста голямо преимущество днешно време. Особенно за една девойка. Трябва да разбереш, че хората са различни. Всеки човек е красив сам по себе си. Трябва да си избиеш това от главата, тези комплекси. Всички си намират някого днешно време. Дори най-дебелите, най-грозните и най-глупавите. Не вярвам да си от тях. Просто се приеми такава каквато си... и аз не се харесвах на 13-15 години и аз исках промяна, но това отшумя. Всичко с времето минава.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 1159f38519
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   О мила, много добре знам как се чувстваш, защото в момента изпитвам абсолютно същото. Разликата при мен е, че никой не ми се подиграва. Естествено има няколко човека, които са ме закачали на тази тема, но то е било просто на шега. Лошото при мен е, че по този начин започнах да си избивам комплексите. Превърнах се в едно завистливо чудовище и просто не мога да се понасям. Всеки път се поглеждам в огледалото и си казвам, че съм най-грозното чудовище на света. Какво от това, че имам сини очи или руса коса. По този начин загубих една от най-добрата си приятелка. Тя винаги е била по-красивата, по-богатата, по-забавната, по-готината и по-известната. В началото не се чувствах така, но след време все едно бях някое малко кученце, което върви след нея. Запознах се с много нови хора и с доста момчета, намерих много приятели. Дори преди няколко дни с едно момче си писахме и той ми каза, че съм била толкова красива, умна и забавна и, че трябва да спра да се подценявам. С него сме само приятели и ми стана много хубаво, когато чух тези думи от устата на едно момче, но и това не помогна. Сега ме е страх да завържа нови приятелства и ме е страх да не се получи по същия начин. Не знам какво да те посъветвам, защото аз самата все още не съм излязла от тази ситуация, но това, което според мен трябва да направиш е просто да игнорираш всички тези, които те обиждат и да се интересуваш от мнението на хората, които те обичат, подкрепят и са до теб в трудни моменти. И не забравяй, че никой не е перфектен и ако започнеш да се съобразяваш с мнението на хората, значи просто животът ти е безмислен. Просто помисли за свои силни черти, това което харесваш в себе си, това в което си най-добра и знай, че със сигурност има момчета, които ще те харесат такава каквато си. Късмет ; )

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 28cae8bd9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Човек става такъв, за какъвто се мисли.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker