Не знам какво да правя! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121274)
 Любов и изневяра (29729)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не знам какво да правя!
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 1596 пъти
Здравейте! За първи път пиша тук, надявам се да получа съвети и нужното разбиране. Хората от обкръжението ми едва ли биха ме разбрали, с изключение на една моя приятелка и майка ми... но искам съвет и от вас. Аз съм на 17 години и съм от малък град на север. Имам две много добри приятелки, които са в друго училище. С тях сме приятелки от първи клас, страшно много се разбираме, обичаме и си имаме доверие, НО... до едно положение... едно момиче от техния клас се скара с останалите момичета и се сприятели с моите приятелки, преди това тя дори не ги поглеждаше. Просто не е същото както преди. А тя не е света вода... ходила е с ужасно много момчета, но иначе се прави на много примерна и такива от сорта. Преди не я харесвах изобщо, имаше период, в който бяхме близки... сега не сме. И се радвам за което, защото ми е някак си прикрита, обича да говори за хората, но за себе си съвсем малко, с една дума пълна мистерия ми е. Сякаш е промила мозъците на приятелките ми, казват и колко много я обичат, че тя за тях е най-добрата... а преди години говореха, че била лека, надута и високомерна. Много хора са ми казвали доста лоши неща за нея и аз им вярвам, защото самата аз го виждам. Дори на рождения ми ден, когато се бяхме събрали у нас(и онази беше там, не знам дори защо я поканих), приятелките ми и обръщаха повече внимание от самата мен. Не знам какво да правя, страх ме е да не ги провали, защото те са страхотни... страх ме е да не би да ги поведе по неправилен път. Просто не мога да им кажа всичко това, защото съм сигурна, че ще ми бият шута, заради нея. Просто си личи, че вече държат много повече на нея. Тежко ми е, болно ми е. И другото, което си мисля е, че ако не се беше скарала с другите, може би нямаше да погледне приятелките ми изобщо. Преди отношението и към мен беше много добро, не знам какво е говорила зад гърба ми! Моля ви, помагайте със съвети, адски гадно се чувствам... дали тя не ги настройва против мен?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: 7411bcadd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Влюбена или не..

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: e7989054a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   На вашата възраст това да израснеш в йерархията на социалния живот е нещо много важно. Твоите приятелки имат шанса покрай това девойче да бъдат известни. Ако се опиташ да ги накараш да прогледнат ще излезеш виновната. Или се движи със стадото и изчакай тя да се провини, защото това ще се случи или както и аз те съветвам.. отдръпни се от тях. Ако са ти приятелки ще те потърсят, ще им липсваш и тогава ще имаш възможността да им обясниш защо си постъпила така. Ако ли пък никой не те потърси.. по-добре че си се отдръпнала! Успех, сладурке!
Алеса

 
  ...
преди: 11 години, 7 дни
hash: f04a4301b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   От авторката: Номер 1, не разбрах коментара ти?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker