Да го зарежа ли? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123466)
 Любов и изневяра (30361)
 Секс и интимност (14577)
 Тинейджърски (22024)
 Семейство (6662)
 Здраве (9731)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3296)
 Образование (7402)
 В чужбина (1692)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1762)
 Други (19116)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Да го зарежа ли?
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 1498 пъти
Здравейте, пише ви момиче на 16 години. С приятелят ми (който е на същата възраст) сме заедно от няколко месеца, а мечтата ми да бъда с него, съществува от година.
Работата е там, че отначало всичко изглеждаше нереално хубаво. Сега привидно нямаме проблеми, но в моите очи се появиха няколко. В момента сме принудени да поддържаме връзката си от разстояние, но след около месец ще си дойде. Наскоро ми беше казал, че се чувства, сякаш иска да прекара живота си с мен. Наясно съм, че е малко вероятно емоциите на тази възраст да са доживот, но както на всяко бленуващо за романтика момиче ми напълни сърцето. На следващия ден обаче си беше променил коренно настроението. Най-добрата му приятелка му споделила, че изпитва нещо към него и той и предложил да спрат да си пишат за известно време. Това, разбира се, я обидило и му се отразило и на него. Каза, че животът му бил нещастен и т. н. Нищо не му отвърнах, но ме заболя. Може би гледната ми точка ще ви се стори егоистична, но не трябва ли връзката му с мен да е най-важна? Ако е толкова разочарован от временното (предполагам) недоразумение с нея, дали чувствата му към мен са толкова силни?
Главно тази, както и някои други прояви ме накараха леко да се отдръпна. Един от недостатъците ми е, че съм прекалено чувствителна и с големи очаквания, а той от една страна е неопитен, а от друга - не се и старае особено. В момента не съм щастлива, избягвам го и натоварван мисълта си със задължения, а когато все пак благоволя да седна на компютъра се депресирвам. Все имам усещането, че не му пука достатъчно. Дружките ми постоянно ми повтарят, че това е връзка без бъдеще, че била негова вината, да не си губя времето и т. н. Не пренебрегвам факта, че са ми приятелки и е нормално да взимат моята страна, дори да преувеличават. Реших да се обърна към напълно неутрални хора. Според вас да продължавам ли така и да се опитам да се променя себе си, тъй като прекалено се задълбочавам или да послушам приятелките си? Не знам как ще се развият нещата, ако сме заедно, има опасност дори да се влошат, но ако го оставя ще бъда още по-нещастна. И в двата случая съм прецакана. Кой е по-за предпочитане?
Благодаря ви за вниманието! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: 4010eeac8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Мила, казвам направо.... Зарежи го!!! НЕ си струва да си нещастна само зашото е готин, печен или нешо друго. Та нали любовта към другия трябва да те праща в облаците. Като чета въпроса ти, ти си като в затвор. Самотна... Няма смисъл. Може пук да намериш някой друг. Няма смисъл. Не се измъчвай!
А и като чета разбирам, че и той не е стока. Какво като приятелката му го харесва... Да се отдръпнеш така от някой. Послушай сърцето си, то знае най- добре!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker