Заедно сме трета седмица, а дори не знаем за какво да си говорим - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121343)
 Любов и изневяра (29747)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Заедно сме трета седмица, а дори не знаем за какво да си говорим
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 2713 пъти
Здравейте, пише ви момиче на 16 г. Имам приятел от три седмици вече, но проблемът е там, че когато сме само двамата едва намираме за какво да си говорим освен основните въпроси от типа на '' какво прави днес '' и др. След това възцарява една пълна тишина. Не знам, може би не съм свикнала постоянно да говоря за различни неща, защото той е първото момче, което приемам наистина на сериозно. Предишните ми връзки, които са били най - много месец са били просто ей така колкото да ми мине мерака и още на първата седмица мислех за късане. И сега от време на време ми се случва да искам да скъсам с него, заради някакви глупости като това, че няма за какво да си говорим или пък че няма кой знае каква тръпка, но гледам бързо да избия тези мисли от главата си, защото просто ми писна да съм сама. През цялото време до сега съм се затворила в себе си, не позволявам на никой да премине стените, които съм изградила около себе си и просто вече искам да променя всичко, това, но не знам как..
Моля ви, пишете всичко, което ви хрумне по темата и силно се надявам някой да успее да ми помогне.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: 305ed27ea3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Добре дошла в света на възрастните. Затова и на 16 г. не се търси партньор до живот. Скъсай с него и стига си губи времето с глупости - чети и учи, за да си интересна за някой умен мъж един ден и да има ти какво да кажеш. Огледай се - стотици двойки около нас са точно така - в ресторанта, в кафето стоят мъж и жена един срещу друг и си мълчат. За да има какво да говориш, трябва да има нещо между ушите, а на 16 г. нямаш друга работа освен образование и четене, развитие на таланти и изобщо - на личността. Не само като образована жена ще имаш по-висок стандарт на живот - това е допълнителна екстра, най-вече няма да ти се налага да гледаш тъпо в стената, защото мозакът ти ще работи. Никога не се събирай с мъже, които са ти под интелектуалното ниво, защото рискуваш стената да ти стане по-интересна след няколко дни. Успех

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 572a59b69e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   не се занимавай с него. и аз като теб имах подобни връзки на 16-17 год.
кога аз съм мълчал, кога тя... нито една от тези връзки не продължи повече от седмица-две. в една връзка не е важно само да харесваш някого на външен вид, а да имате общи неща помежду си, например общи теми, интереси и т. н.
според мен, зарязвай го, защото ако ти не скъсаш с него, той ще скъса с теб.
гарантирам ти го!
м 30.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 73e52a5946
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   №1 изби рибата! ...и ми взе буквите от клавиатурата... Абсолютно подкрепям!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 73ba6ef28c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Хич не ги слушай тия самотници, като не става с говорене, опитай се да го целунеш или нещо от сорта, сама го каза -

" През цялото време до сега съм се затворила в себе си, не позволявам на никой да премине стените, които съм изградила около себе си "

Във всяка връзка е така, просто защото не сте се отпуснали и все още всичко е ново, с времето всичко ще се оправи. В живота на човек трябва да има и учене и любов... Като си щастлив с любовта ще си добре в училище, като не си, всичко ще ти се вижда глупаво и безсмислено...

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 6892ceb7d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Е не съм съгласна с вас. Айде сега като е на 16 да си няма приятел ли? ! В 21 век живеем нищо не е както преди ( до сватбата да се пазиш) ;) А до авторката - поговори с него или отидете на кино да гледате някой филм, забавлявайте се. Успех.

 
  ...


...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 7482523bfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Аз мисля че не е така №1, по скоро просто нямате общи теми на разговор и просто не си пасвате. Аз също съм момиче и на мен ми се е случвало, например с някои момчета имам чувството че мога да говоря за всичко дори и да са абсолютни глупости, а с някои просто не ми се получава.. макар че съм разговорлив човек, или поне така ме определят. Просто не си пасвате и ако питаш мен.. тази връзка е обречена на провал. Или ако не искаш да късаш с него, опитай се да намериш нещо което и двамата ви интересува, споделяй му повече, споделяй му лични неща. Не знам или продължавайте така или просто прекратете тази връзка.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker