Блондинки или брюнетки - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Блондинки или брюнетки
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 4216 пъти
На всички, които са тръгнали да четат историята ми с предрасъдъка, че това е поредната кифленска история, ще ги успокоя, че са в грешка. Това е по-скоро допитване до мъжете, разбира се ще се радвам и ако някоя дама сподели своя опит в ситуацията. Руса съм от както се помня, говоря за платинено рус цвят, постигнат с доста усилия, но въпреки това косата ми е дълга, гъста и красива. Проблемът е, че нямам успех с мъжете, изобщо ама изобщо не ми върви с тях. Толкова много неща опитах, че в отчаянието си вече започвам да се чудя дали е възможно проблема да е в косата ми. По някакъв начин това русо да отблъсква мъжете или да ги кара да изпитват недоверие към мен. Сега ще кажете, че това е най-малкият ми проблем и, че сигурно има нещо друго, но аз не намирам друг проблем. Завърших престижен университет и хубава специалност, имам хубава работа за която много други хора могат само да мечтаят, не съм дебела или нещо такова, смея да кажа, че имам добра външност. Не е и проблема в комуникацията, понеже имам доста приятели момчета, който ми казват, че им е приятно да говорят с мен и дори, че с друго момиче не могат да говорят така свободно, питала съм тях дали има някакъв проблем, но и те недоумяват защо все не случвам на мъж! Къде другаде остава да бъде проблема? Та въпроса ми е следният: дали, ако бъда брюнетка би ме направило по-привлекателна в очите на мъжете?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: 7e0dab748a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здрасти.... проблемът ти не е в косата, макар че не изглежда естествено такъв цвят. Аз имам естествена светло кестенява коса към тъмно русо, което ми е било винаги много обикновенно и се боядисвам светло руса, но гледам цветът ми да съществува в природата, да не изглежда много изкуствено. Препоръчвам ти боите на Loreal с номера по-големи от 9, но не повече от 10.1.
Отиди на фризьор и си потъмни косата с 1-2 тона, така че да изглежда естествено, но въпреки това... знам, че не е заради косата.
Мисля, че се събираш с грешните мъже. Когато един мъж е комплексиран, а ти имаш добро образование, работа и доход, то такъв мъж не иска да бъде с теб. Освен това, ако животът ти е еднообразен - от работа вкъщи, къде да го срещнеш този мъж? И у нас вече не е прието да сваляш колежки на работното място. Освен това може би си избираш грешните мъже. Аз винаги съм предпочитала да съм сама, отколкото с мъж под нивото ми. Мъжът винаги трябва да е с една крачка пред теб, ако си успяла жена, за да не се чувства смачкан и непотребен. Огледай се сред по-успялите от теб мъже като образование, като кариера и доход. Намери си хобита и почни да ходиш на фитнес или да правиш някакъв спорт. Освободи се от вътрешния си натиск да си търсиш мъж, това те прави твърде агресивна в очите на мъжета, а те са ловци по природа. Успокои се и търси щастието САМА. Който не може да бъде сам щастлив и не се харесва сам, не може да очаква от другите да го харесват. Ако не си харесваш цвета на косата - ами промени го. Не е нужно да се правиш черна, но с твоя цвят можеш да сложиш практически всичко отгоре. Моят съвет като блондинка е да се потъмниш 1-2 тона, да видиш, дали ти харесва - после много лесно можеш пак да си полушиш изходния цвят. Ако от блондинка станеш брюнетка ще объркаш и хората около теб. Не експериментирай драстично с външността си, а си намери свои стил и се харесвай!
Блондинки или брюнектки? Ами зависи си от човека - ако естественият ти цвят е по-скоро светъл, ако тенът на кожата ти е по-скоро светъл... защо да се боядисваш тъмно? Така ще изглеждаш като призрак... Мъжете си падат по блондинки иначе, гледай филмите на Мерилин Монро - ти познаваш ли да има тъмнокоса жена като световен секс символ? И Мерилин, и Мадона - все блондинки по избор.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: d40b965e10
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   Мацка, косата не може да е причина за невървежа ти с мъжете, това е абсурдно! Напиши ти какво искаш от мъжете, какъв мъж искаш, кви цели имаш в живота (семейство, деца или просто да се забавляваш) и т.н. Ако искаш просто секс, заведения, приключения няма как да ти провърви с мъжете, защото просто ще те възприемат като вятърничава.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 891d130883
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   М39. Блондинка за секс, брюнетка за в къщи! Всички блондинки остаряват като цъврули!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 7b02f5fb99
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

4.   Че платиненото русо си е много добър цвят според мен, разбира се, ако е боядисана косата както трябва (към номер 1 беше това). А и жени световни секссимволи - брюнетки мога да ти кажа поне 3 - Моника Белучи, Анджелина Джоли, Мегън Фокс. Много далеч може да стигнем, ако тръгнем да спорим какви жени харесват мъжете, защото познавам много такива, които до русо не припарват, просто защото не им харесва.
Авторке, според мен просто не попадаш на човек, който да те прецени достатъчно добре и да оцени каква си. Не знам, или трябва да са някакви недорасляци или да има нещо сбъркано в главата им, за да тръгнат да те определят по цвета на косата, що за човек си. В момента съм с натуралния си цвят на косата - светло кестеняв. Но съм била руса (във всякакви тонове, на кичури и каквото се сетиш), червена, черна. За себе си прецених, че естествения ми цвят най-ми отива и като, че ли по-тъмна винаги съм получавала повече внимание.
Добре е, че имаш висока оценка за себе си, но се замисли за дребните неща, които понякога са от голямо значение - как се обличаш, как се носиш като цяло (в т. ч. на тая коса правиш ли и някакви прически или винаги я носиш една и съща) в лицето как си (не става дума за красива-грозна) а дали ти е чисто, дали си оформяш веждите, дали си махаш мустака, ако щеш. Преди няколко месеца мой приятел отряза едно момиче, доста красиво, само защото имала мустак... Да му се неначудиш, ама ето на - някои мъже се вторачват точно там, където е най-малкия проблем).

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 87e50a84d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   От авторката:Благодаря на всички за отговорите и съветите. до номер 4:нямам мустак или нещо подобно, по принцип съм от хората, които много държат на външния си вид, но само за себе си към мъжете не съм толкова критична, За веждите и лицето не мисля, че там е проблема(имам курс за гримъор и винаги лицето ми е добре без значение дали съм с лек или тежък грим)За косата в най-лошият случаи е изправена, за разни излизания си позволявам и по-разчупени прически. До номер 2 не търся само секс, а сериозна връзка, само за секс не ми е проблем да намеря някого.

 
  ...


...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 6cc4176293
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Проблема не е в косата, а в излъчването ти, вероятно. Замисляла ли си се някога, дали изобщо ти отива руса коса? И дали няма да си по-привлекателна с по-тъмна или някой друг цвят на косата? Пробвай, пък ще видиш.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: dc150d3cae
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Червенокоси.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 569b359bfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

8.   Авторке, косата не е проблем! Ако искаш я направи естествен цвят, но според мен проблема е друг и той е: Комплексарщината на мъжете! Когато една жена е успяла и те нямат какво да и предложат се комплексират! Така, че внимавай да не се хванеш с някой, който ще те хареса за да се фука с теб и да е кото пиавица, да го издържаш ти. Познава такъв мухъл, който се ожени за страхотно момиче и образование и езици и манталитет и иматно, а той е като пиавица или гол охлюв, а а за капак и беден като църковна мишка. Така, че внимавай търсейки си някой да да не се впие някой такъв в теб! За последно те моля, нищо, че не се познаваме.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 7ed2a3f1e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Мъжете не харесват руси жени за съпруги. Тъмнокосите са по - добри, но косата не е важна. Може да нямаш качества.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: a60f33d70e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   ''Джентълмените предпочитат блондинки''.... а вкусът на останалите мъже, какво значение има.... ЗАРА

 
  ...

...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 1757a4121d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Към номер 11: Зара, ти виждаш ли се какво пишеш? ! Това, че някой мъж има тъмнокоса жена значи, че не е джентълмен ли? ! лелеле....

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 1aceffdbed
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   ''дали, ако бъда брюнетка би ме направило по-привлекателна в очите на мъжете?''
------------------------------------

Не, не мисля, че цветът на косата отблъсква мъжете от теб. Нещата са комплексни, сама каза, че си образована, поддържана, завършила си хубава специалност, има хубава работа, според мен това отблъсква мъжете, явно си мислят, че си прекалено голяма хапка за тях.
Определено причината НЕ Е В КОСАТА ТИ. :) Историята ми е подобна на твоята само че съм брюнетка, имам шоколадова дълга коса на къдрици, нямам нито един цъфтящ косъм, но какво от това? Освен за реклама на шампоан за коса едва ли би ми помогнала помогнала за друго.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: a60f33d70e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   .... 12... не винаги мъжът има това, което предпочита.... :). предполагам, че твоя е пример за това.... , а иначе просто цитирах заглавие на филм.... ама то завистта към блондинките край няма.... :).... съвсем основателно.... ЗАРА

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 5c372b5fb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Сладур, пише ти мъж на 34,
Като начало бих изтъкнал, че харесвам много небоядисани жени с естествен цвят и без грим. Може би се дължи на факта, че като си отворя очите сутрин искам да намеря желаната жена, истинска, естествена и неподправено красива. Когато има корекция в цвета на косата, то отдавам го на желанието на жената да се чувства по някакъв начин по-красива, което автоматично я прави в очите ми суетна и несигурна в себе си. Да видиш поддържана жена е добре, но робуваща на модни тенденции и всякакви химио-козметични и фармацевтични компании ме отвръщава.
За мен лично както и за повечето ми приятели мъже, цвета на косата не е никакъв фактор, бил съм с цветовете на дъгата, ако ме разбираш :)
Просто като видя чисто руса първосигнално в съзнанието ми изниква курветина, но това се дължи на порното. С червенокосите винаги съм много внимателен, в смисъл подозрителен и с недоверие и това съвсем съзнателно.
Брюнетките обикновенно са ми безлични и улегнали, намирам ги леко като лелки-интригантки и домакини. Чернокосите са ми или противни или перверзни.
Ще ти кажа още нещо, повечето мъже сме емоционално инвалидизирани и травмирани от индивиди от женски пол. Проблема не е в това колко пари вземаме, дали сме със средно, висше и колко езика говорим. Поквареността на съвременното общество, перверзността, материалният фактор и липсата на морални качества са принизили жената в съзнанието ни до гадна еманципирана кучка или мръсна курва. Поради тази причина ще ти кажа, че да подходят към теб непредубедено би било цяло чудо. Както сама казваш, тези около теб които те познават те възприемат като контактна, нормална и приятен събеседник. Със сигурност си такава, но разбира се си наясно, че има също толкова много и дори повече добре изглеждащи мъже, образовани, владеещи чужди езици от добри семейства, или прости добри мъже, но не виждат теб самата, заради твоята фасада. Дефакто аз като мъж колкото по направена жена гледам, толкова повече я смятам за повърхностна и неподходяща, понеже не виждам нейното аз. Принципно ако в някаква ситуация попадна на красива и подържана жена бих я заговорил само и единствено ако се налага или ако ми даде недвусмислен сигнал, че би желала моята компания и търси контакт с мен. Колкото и да съм я сметнал за сексуален обект, който ме привлича и изпитвам търпка не бих направил крачка, за да не ме сметне за нагъл натегач - тип мачо. Най-много бих си позволил непринуден разговор или стандартни фрази без да навлизам в свалки и намеци.
Ако искаш наречи го комплекс, притеснение, срам, но аз лично го определям като нежеланието да бъда отхвърлен заради накаква банална причина, която да провали евентаулната ми близост с жената.
Много мразя, когато някоя жена квалифицира качествата на един мъж съдейки по положението му в обществото, материалното му положение и възможностите, с които го е предразположила съдбата.
За мен не би било проблем ако жената до мен взема по-малко пари, няма автомобил или собствено жилище, не говори три-четири западни езика или не познава софийския хайлайф, звезди или тем подобни просто защото не е от значение в една връзка.
Промени мнението си към мъжете, научи се да ги разделяш на категории > 1-ва категория, които искат само секс, 2-ра категория, които искат секс и да си запълват празнината в живота си или изчерпаната си връзка с теб (ти го играеш любовница или втора цигулка) 3-та категория, такива които искат да ти дадат всичко, да направят всичко заради теб самата.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 3311552ee1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   до авторката-предлагам ти да си потъмниш косата с 1-2 тона-лешник, карамел или млечен шоколад-нещо по-близо до изходния ти цвят-черното не ти го препоръчвам-ще приличаш на призрак -опитай шоколадовите нюанси на Лореал Париж или Палетте мус или нещо на Сайъс-по-скъпи са но са професионални-и мисля че с лешник или светъл шоколад ще изглеждаш по-добре-когато решиш лесно можеш да си докараш платинено -русият цвят-момиче на 19 г

 
  ... горе^

...
преди: 6 месеца, 9 дни
hash: 101a685621
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Цвета на косата не бива да бъде разглеждан като нещо отделно от останалата част на тялото. Може би този нюанс не ти отива и по-добре да го смениш, може и да ти е перфектен. Веждите е много важно да са ти същия цвят! Най-сигурно си направи анализ по теорията на цветовете в тялото. Най-общо трябва да се определи дали си пролет, лято, есен или зима, дали си топъл или студен тон на кожата и от там нататък да определиш кой цвят на косата да си направиш.
*Казвам го от личен опит: аз съм зима (много светла кожа със студен тон, тъмни очи, тъмна коса, тъмни вежди) Един ден просто реших малко промяна и се боядисах рижаво (коса за топъл тон на кожата) Докато бях с естествения си цвят имах много повече внимание, отколкото като се боядисах рижава.

 
  ...
преди: 6 месеца, 9 дни
hash: bccd92e11e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Като мъж ще ти кажа....
-Повече харесвам брюнетки, но зависи и как изглеждат като цяло, какво тяло имат, какво лице, излъчване

 
  ...
преди: 6 месеца, 9 дни
hash: 2bacb1ff41
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Аз съм навит на всякакви. Блондинки, брюнетки, червенокоси, белокоси, гологлави, шимейли, мъже....

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 9 дни
hash: 8bf64ed3c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Блондинка или Брюнетка??
Естествено тази на която и е по- тясна пи4ката.
"... платинено рус цвят, постигнат с доста усилия"
- начи артифишъл интелиджънси
"... нямам успех с мъжете... "
- кофти работа Аа!
"... престижен университет и хубава специалност, ... "
- ее тва е нито плюс нито минус
"... имам хубава работа... "
- мен тва кво ме грее- аз имам още по- хубава. Виж 2рия ред.
"... смея да кажа, че имам добра външност... "
- и аз така си мисля, но май нямам. Поне другите така казват.
"... имам доста приятели момчета, който ми казват, че им е приятно да говорят с мен... "
- флизаш им във френд- зоната и оттам излизане няма.
"дори, че с друго момиче не могат да говорят така свободно, ... "
- те с другите момичета правят други работи. Вместо приказки- екшън.
Ако е вярна историята, значи мъжете и жените са се изравнили. Квот за едните, това и за другите.

 
  ...
преди: 6 месеца, 9 дни
hash: 15c40fec8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Проблемът не е в косата, проблемът е, че си работила и си постигнала нещо. От там имаш едно определено ниво и не се оставаш да се държат с теб, както на Ганьо му харесва и му е удобно. Да не говорим, че Ганьо не обича и не иска да полага усилия. Когато кажа на моя партньор, че е невероятен, той ми казва: защо, нищо не съм направил. Милия, не знае, че е сравняван с Ганъо. Разбира се, не всички български мъже са Ганьо, но тях можеш да ги срещнеш токова рядко, че си е направо огромен късмет да попаднеш на такъв. И преди Ганьо да кресне, че казвам това, щото съм материалистична кучка, която иска висок мъж, ще кажа, че не е до парите, не е до височината, до отношението е!

 
  ...

...
преди: 6 месеца, 9 дни
hash: ca1fef7433
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Не е до цвят коса, факт.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 8 дни
hash: b5dffed7bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Авторке, току що написах дълъг коментар в съседната тема "Как мъжете да започнат да ме харесват".

Мисля, че той чудесно подхожда и за твоя случай! Прочети го, за да го повтарям тук!
Той още не е одобрен, но би трябвало да бъде по номер 16. (В момента има 13 коментара там и 3 очакващи одобрение)

Всъщност ще ти копирам тук част от него, който се отнася по конкретно и за теб, но прочети го целия, защото в него има и други ценни неща!

-------------

Не пишеш на колко години си, а това също е от значение! Защото едно е да си на 20, друго е да си на 30, трето на 40!


Ще ти напиша още някои важни неща:

Намали критериите за външния вид към мъжа, който търсиш! Достатъчно е да е нормален и леко симпатичен. Не търси красавци и "вървежни" мъже!

Търси човек, който да е добър, сериозен, отговорен, скромен, благочестив и който държи на думата си!

Дръж се смирено и скромно в общуването си с мъжете - не се самоизтъквай, не се прави на голяма работа, не дразни, не се заяждай...!

Повече се усмихвай, бъди ведра, добронамерена, позитивна - такава, че на човек да му бъде приятно да общува и да бъде около теб!

Търси човек със сходни на твоите интереси, възгледи, цели, приоритети. С който да гледате в една посока!

Търси такъв човек в подходящата за това среда.
Ще ти разкажа една история - един приятел, който се разочарова много от жена си(защото много пиеше) каза следното: така е - като се запознах с нея в бара! Ако се бях запознал с жена си в библиотеката - тя щеше да бъде съвсем друга...!

Оставям най-важното за накрая: Имай търпение!
В живота рядко нещата се случват от раз! Често се налага да чакаме с години, докато срещнем и намерим своя Човек!

Аз примерно повече от 10 години си търсих подходяща за мен жена по определени критерии(за втори брак)! И държах на най-важните от тези критерии, и не се отчайвах и не се отказах!

Всички ми казваха, абе човек, къде ще намериш такава жена - ти си на повече от 45 г., не си първи красавец и т. н. т.
Аз обаче съм вярващ човек(православен християнин) и твърдо се уповавах на Господа!

И Бог ми изпълни желанието: запознах се с подходяща жена, минахме през много трудности, защото не сме от един град, или от близки градове, но слава Богу - преодоляхме всичко, и вече от няколко години сме си създали едно добро и задружно семейство! Живеем в мир, разбирателство и любов!

Пожелавам ти и на теб същото!

 
  ...
преди: 6 месеца, 8 дни
hash: b3833d7616
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Блондинки или брюнетки""?? Ако ме питат мен, аз като възрастен, ще препоръчам на журито умната и добрата, независимо какъв е цвета на косата И. Жената не е салфетка или кърпичка за еднократна употреба. Тя е за цял живот, стига и тя да иска съответният мъж. Само се чудя, защо винаги се сондира мнението на мъжете, а не на жените. Та с какво жените са по-лоши от мъжете, аз смятам, че значителна част от жените превъзхождат мъжете по -много показатели, като изключим грубата физическа сила. Лично аз, без жени до мен, без тяхната емоционална и градивна енергия, без тяхната топлина съм за никъде. Свят без жени не е за мен. За другите мъже не знам как е. Някои се правят на "големи" мъже, като поне на думи осмиват жените, но аз не съм от тях, отдавам им своите почитания и заслужено уважение. Винаги съм бил в обкръжение на умни, възпитани, високо образовани и културни жени. Съпругата ми е добър инженер, която веднъж на едно събиране каза нещо от типа:"аз не съм дама, не мога да се лигавя и превземем, не мога да бъда очарователно безпомощна. Аз съм инженер и ръководите, който уважава и държи на своите хора. " Тя е технически директор в иновативна фирма и ръководи над 300 мъже. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време" Блондинки или брюнетки""??

 
  ...
преди: 6 месеца, 6 дни
hash: 8bb675dcd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Червенокоса.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 6 дни
hash: 984088ae54
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Проблемите са следните, от споделеното до сега:

- Никой мъж не му пука какво образование имаш и какво работиш. От това се интересуваш ти за мъжа, което говори, че не осъзнаваш основни разлики между половете.

- имаш много мъже приятели. Турбо червен флаг.

- косата стига да не е някакъв измислен цвят (синьо, зелено т. н. ) също няма никакво значение.

 
  ...

...
преди: 6 месеца, 1 ден
hash: ca1fef7433
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Блондинка.

 
  ...
преди: 5 месеца, 29 дни
hash: 1b588102c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Дърта тема, ама някой я съживил, защо ли? Авторке дали си с руса или пембяна коса горе или долу за мъжете е без значение. По-важно за тях е да не си с разхлопана вагина и да не миришеш лошо там долу. Колкото до останалите неща, някой вече ти го е казал по-горе. Половете на хартия по-закон вече са равни, и на мъжете не им трябват жени за семейство, освен за да ги изчукат и до там. Единствено десантчика е случил на жена, на която той се подчинява, а и владеел много бойни изкуства за самоотбрана, което до някъде го спасява от сигурна смърт, иначе има опасност жената да го заколи с нож или с отвертка! Много е силна и много опасна неговата жена! Не дай Боже такава жена на свестните мъже.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker