Ами ако си тръгне... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121195)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9600)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18525)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Ами ако си тръгне...
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 1644 пъти
За всички които някога са се чувствали по този начин. За всички които до толкова са се привързвали към даден човек.. че живота им се струва безсмислен без него.. Ето и моята история!!
Влюбена съм в едно момче.. до тук добре, но ме е страх, че то може да си отиде, просто ей така да си тръгне от живота ми без дори да каже защо! Сякаш го предчувствам, защото винаги така става. Страх ме е, че ако ме опознае напълно, ще се отдръпне. А не искам да го губя, не искам отново сама, не искам без него. Разбира те ли.. не ме интересува как изглежда, не ме интересува какво има, аз не искам някакви подаръци от него не искам нищо.. ИСКАМ САМО НЕГО. Не го търся защото го използвам или искам нещо, а просто защото той само с присъствието си, ме радва изключително много.. ако не бяха прекалено силни тези думи, бих казала ОБИЧАМ ГО!! Но има време, има време за всичко.. просто не искам да го губя, просто не искам да си тръгва. Той ми обеща, че няма.. но аз се познавам.. сякаш колкото силно умея да привличам хората към себе си и да ги карам да ме харесвам.. със същата сила ги отблъсквам.. щом започнат да ме опознават. И все пак досега не е имало друго момче което да ме кара да се чувствам по този начин, на когото да се доверявам до такава степен и на когото да споделям толкова много неща. Със него аз съм себе си.. той ме харесва такава и все пак не ме познава напълно, за това ме е страх, че ако това се случи той просто ще си тръгне ;((. Просто на него му споделям всичко и доста добре вече ме опозна и все пак още не се е отдръпнал.. а аз колкото повече го опознавам, толкова повече се привързвам към него, а привържа ли се към някой или нещо.. после трудно го преживявам, а не знам ако той си тръгне аз какво бих правила БЕЗ НЕГО ;((.. не виждам смисъл на живота си.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: 4f080f1242
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Добре, докато сте заедно си гледай щастието и не мисли за раздяла... защото колкото повече го мислиш, толкова повече съмнения ще имаш и може да предизвикаш раздялата.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 68f4b36729
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако щеш ми вярвай - В същата ситуация бях, но просто не се срържах и го извиках да дойде да се видим и да поговорим. Не беше в нас, но ти го извикай в вас, гледай да не е много рано, но и не много късно, извикай го и му кажи всичко, аз така направих и няма да съжелявам до края на живота си!

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: b22510711c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Любовта и привързаността нямат нищо общо. Давам ти пример за истинска любов : благотворителна дейност или работата на лекаря с пациентите -без значение дали е хирург или психотерапевт- Привързаността е свързана с егоизъм.. от нея идват и всички страдания. Човек не изпитва привързаност само към хората, а и към вещите и събитията. Никой не цели в една връзка привързаността - тя е само страничен ефект. Всеки иска да почувства любов - без значение физическа или духовна.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker