Защо се получава така - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121304)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14375)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Защо се получава така
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 1799 пъти
Здравейте, момче на 17 години съм. От 4 месеца си имам приятелка, която е на 16. Отношенията ни са гладки в общи линии, даже сме се запознавали с родителите на другия. Мацката ми е вярна и не е пилка или чалгарка. Има само 1 малък проблем, ако може да се нарече така: Тя се притеснява да правим каквото и да е на метса, където има други хора. Например когато сме в трамвая и си сложа ръката на гърдата й, щипна я по бедрото или дупето се дърпа и й става неудобно и ми вика, недей хората ни гледат... И какво от това и приятелите и родителите ни знаят, че сме гаджета, не сме си изневерявали и държим един на друг. Иначе като сме у нас или у тях или някъде на закрито напълно сами си се мляскаме, гушкаме и натискаме с кеф. Просто не разбирам защо й е толкова неудобно, когато в обкръжението ни има 4-5 или повече непознати... Моля за съвети! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: df9d2d00c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Момичето е напълно право. Интимниченето на публични места е глупашко и невъзпитано. Откъде накъде ще си слагаш ръката на гърдата и в трамвая? Заслужаваш даже шамар за това. Какво искаш да покажеш? Ти си комплексар и не заслужаваш такова порядъчно момиче. Тя е на светлинни години по-умна от теб.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 5b0a0c97d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Нещата, които описваш, че правиш не са прилични и за пред хора. Просто я разбери. :)

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 3422353c95
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   ти имаш проблем, не тя :) съвсем нормално е да не иска да я опипваш на обществени неща.. това да и щипеш дупето си го правете като сте си сами, знаеш ли колко е гнусно за хората, които ви обкръжават да гледат как ръката ти шари по тялото и..

~Оw

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: c0b63ae9a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Абсолютно нормално е да се притеснява. Тя е на 16 години и ти си и приятел, нормално е да се натискате и да се закачате, но не е нужно цял свят да гледа къде я пипаш и прочие. Вероятно няма против да я целуваш или прегръщаш пред други, става и неудобно като я опипваш. Пък и не върви както си седиш в трамвая изведнъж да вземеш да и мачкаш гърдите и да и стискаш задника....

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: c0b63ae9a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Абсолютно нормално е да се притеснява. Тя е на 16 години и ти си и приятел, нормално е да се натискате и да се закачате, но не е нужно цял свят да гледа къде я пипаш и прочие. Вероятно няма против да я целуваш или прегръщаш пред други, става и неудобно като я опипваш. Пък и не върви както си седиш в трамвая изведнъж да вземеш да и мачкаш гърдите и да и стискаш задника....

 
  ...


...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: ef6b36d845
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Аз съм на 120% сигурна, че скоро ще те зареже. Много е гнусно човек да гледа как един келеш опипва девойка на обществено място. Тя поне има морал и не иска да изглежда като непълнолетна курва, а ти... ти просто си и под нивото, съжалявам... Малко грубо, но е пълна истина... Учи се от нея и се опитай тя да не се влияе от твоето поведение! Поздравявам момичето, че прави така, а ти следващия път като посегнеш да я опипваш да ти зашлеви такъв шамар, та да се чуе яката!
Момиче, 14

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: f8e48e8d00
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Абе хора, вие в кой век живеете? Аз съм на н24 години и също съм правил подобни неща на 17-18... Имал съм 2-3 приятелки и щастливи връзки. Даже много мои познати са го правили, разбира се не посред бял ден в пиковия час, а към 9-10 вечерта се е случвало не веднъж и не само от мен! Просто мацките, с които съм бил са били по-малко срамежливи и с повече опит. Не виждам защо трябва да криете такива неща специално. Това е част от всяка връзка. Е аз вече имам висше образование-магистър съм и работя на много добри пари в престижна фирма, а съм правил същите неща като пича от историята? Случайно да съм пропаднал и неуспял? Вярно е, че не трябва да се прави, когато наистина хората са твърде много и да не се впускате в супер страстни натискания, но когато градският транспорт е полупразен и само си играете лекичко, няма проблем. Някои от коментиращите са задръстени и ограничени хора, които не са изживяли младостта си пълноценно с всичките й радости и несгоди, не ги слушай! Това е от мен, надявам се да съм ти помогнал и няма да те зареже девойката, поговори с нея! ;)

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: c394588c27
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Авторе, стегни се.
XII

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: df9d2d00c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Номер 7 може да защити и кандидатска дисертация, но това няма да помогне. Когато човек по характер си е ограничен, невъзпитан и грубиян, никакви титли и никакви университети не помагат. Напразно се изживява като успял, но той, милият, си вярва. Човек, който дава такива квалификации на непознати хора, само защото мислят различно от него, вече е казал всичко за себе си и нещата са ясни.
А авторът няма да е лошо да не смята думичката "морал" за мръсна дума. Не е.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 34c81b860d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторе, нормално е да се притеснява. А ти се овладей! Какво и на кого искаш да покажеш с подобни просташки прояви пред публика? Какво очакваш от нея - да те пипне по оная работа пред всички в трамвай, докато ти опипваш внимателно всички по-привлекателни от мъжка гледна точка части на нейното тяло? Бъдето толкова интимни у дома, но навън се очаква да се съобразявате и с останалите, които не са се качили в трамвая/влака/дори самолета, за да гледат как 17-годишен младеж се прави на голям мъж. Загледай се в останалите и виж колко от тях опипват така половинките си навън. Защо според теб повечето хора не го правят? По същата причина, поради която ексхибиционизма се наказва от закона - защото не е общоприето да се прави на обществени места. Да се държите за ръце или да се целунете дискретно - може, но всичко от страстна целувка тип "Робинзон вижда любимата си жена след години на острова, в които Петкан Дивака му е преподавал уроци по държание сред хора" до секс насред превозното средство или където и да е извън домовете ви е нежелателно. Да не си на 9 годинки, че да трябва тепърва да те учим как да се държиш пред хора? С порастването отпадат някои неща, които навремето си считал за нормални. Бебетата използват памперс и не се свенят да го пълнят пред публика. Това значи ли, че ти трябва да омацаш бельото си пред всички, защото някога си го правил? А за аналогията на ползването на гърне с твоето возене в автобус не искам и да си помислям. Не се намираш на остров в Тихия океан, а насред цивилизацията сред други хора. Не бъди като единствения представител на изчезнало туземско племе!

 
  ...

...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 0f3eb5712b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   До номер 9: Здравей, аз съм номер 7 :) Първо, аз не давам квалификации, а уточнявам кой като какъв се изявява във форума. Мен ли наричаш ограничен, приятел? И аз в момента имам сериозно гадже, даже след 5 месеца чакаме бебе. Просто успокоявам автора, защото двойките, които се опипват или изразяват любовта си по този начин не са никак малко, огледай се наоколо. Другото, което исках да поясня е, че дори човек да се прояви като простак 1-2 пъти в тийнейджърските си години, това не означава, че е ограничен като характер за цял живот. А всички онези, които дават определения за момчето от историята, какви са бе, номер 9? И да, вярвам си, живея си живота щастливо обвързан и обграден от страхотно семейство, приятели и хора, които ме ценят. С две думи-което ми трябва си го имам. Лошото на интернета е, че дава безплатно поле за изява на незначителни хора като теб! ;) Приятен живот!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 0f3eb5712b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   До номер 9: Здравей, аз съм номер 7 :) Първо, аз не давам квалификации, а уточнявам кой като какъв се изявява във форума. Мен ли наричаш ограничен, приятел? И аз в момента имам сериозно гадже, даже след 5 месеца чакаме бебе. Просто успокоявам автора, защото двойките, които се опипват или изразяват любовта си по този начин не са никак малко, огледай се наоколо. Другото, което исках да поясня е, че дори човек да се прояви като простак 1-2 пъти в тийнейджърските си години, това не означава, че е ограничен като характер за цял живот. А всички онези, които дават определения за момчето от историята, какви са бе, номер 9? И да, вярвам си, живея си живота щастливо обвързан и обграден от страхотно семейство, приятели и хора, които ме ценят. С две думи-което ми трябва си го имам. Лошото на интернета е, че дава безплатно поле за изява на незначителни хора като теб! ;) Приятен живот!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 65ac0be482
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   По темата мога да кажа, че и аз съм на 17, но се сдържам на публични места. Не вярвам приятелката ми да има нещо против, но все пак не си насилвам късмета. Не е зле и ти да пробваш, не вярвам да ти изпаднат ръцете ако не се държиш за нещо. Най-малкото изглежда неморално.

Номер 12, предпоследното ти изречение никак не ми хареса. Съжалявам ако не се итересуваш от незначителното ми мнение, но сме в spodeli. net все пак. Радвам се на успехите и на щастието ти, но дори и президент да си нямаш право да съдиш никого по този начин, особено някой непознат.

Без капка сарказъм ти пожелавам приятен живот; и Честито за бебето!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker