Изпаднал съм в "дупка" - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121538)
 Любов и изневяра (29801)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18612)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Изпаднал съм в "дупка"
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 1667 пъти
Здравейте приятели,
Нека започнем с това, че съм на 17 г. Сигурно се питате за каква дупка говоря. Става въпрос, за това, че миналата година имах прекрасни любовни мигове. Имах си сериозна приятелка, но всичко свърши за 6 месеца. След това имах друга в която влюбих безумно, но и това свърши за 2 месеца, защото техните не ни позволиха да бъдем заедно. Както и да е... От както прекратих отношения с последната си приятелка (тази с която ходихме 2 месеца) аз съм в нещо което го наричам "безпичен период". Става въпрос за това, че не просто нямам гадже, аз съм в пълен минус. То не бяха първо тъжни нощи по страдане по миналото, то не бяха многобройни опити за връзка. Бях отрязван всеки един път. Най-странното е, че винаги съм бил харесван от момичетата, и сега изведнъж нищо, абсолютно нищо... Вече повече от 8 месеца съм в тази "дупка" и трябва да призная, че това ме убива. Най-хубавите ми години и последните ми свободни юношески мигове ми минават празни и тъжни. Някой хора казват, че трябва да се действа, е действам както съм действал и преди, но НЕ става, просто момичетата не ме харесват по онзи специалния начин. Общувам доста с момичета в момента, но все приятелски и на шега. Просто нито едно момиче което познавам или виждам, дали ще бъде в училище, дали на улицата, дали на тренировки (тренирам волейбол) НЕ проявява интерес към мен. А всички мой познати, все има някое момиче което ги харесва, дали ще бъде грозно, пълно, глупаво, малко.... Няма значение някой ги харесва а мен нито едно, НИТО едно момиче каквото и да е то. НЕ знам хора какво ми става аз ли съм виновен? ! Дали е в мен грешката.
Външен вид изряден, получавам комплименти даже от момичета, но толкова... Държанието ми е готино. Шеги и закачки, забавни истории говорене на истината в очите, може би лек сърказъм на моменти. Но няма нищо на хоризонта ми. Не се очертава и да има и това наистина ме разочарова, депресира, деморализира, отчайва и какви ли още не такива все "лоши" думички.

Може би понякога си мисля, че вс. идва от това, че не съм от модела който се харесва днес а той е следният:
1. Подстриган гола глава (в редки случай 1, 2 номер)
2. Bad ass държание (да се правиш на лош и гангстер)
3. Да ходиш на лостове или БОКС (показваш "сила" по този начин)
Аз съм от друга порода. Аз съм намерил себе си, не искам да се правя на лошо момче, защото не съм. Не искам излишно да се правя на силен, защото съм. Спорта ми дал супер много като физика, ръст, сила и т. н. Имам прическа стил Станислав Манолев и лека брада стил 50 Сент. Това е моят стил, толкова ли не се харесва това на момичетата на моята възраст??? Или съм прекалено безинтересен? ! Защо по дяволите днес се харесва това да си фалшив, да пиеш, да се друсаш и да си лош... Защо не се харесват по нормални неща?


Положението ми в което се намирам след тази 6 месечна връзка + влюбването ми след това хич, не ми се отразяват добре. Моля дайте ми мнение според прочетеното по-горе. Какво да правя за бога? ! Искам сериозна връзка с момиче което не си го слага с първия срещнат. Дали това не е прекалено много в днешно време?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: bab3cb3fad
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Пич, нещо много се вглъбяваш в нещата, а не бива. Нетърпелив си, а не бива. В тия работи няма време, всичко е в безвремие - или се получават нещата или не. И дори 20 години да си бил най-големият сваляч, може да се окаже, че в следващите 20 ще бъдеш най-големия лузър, животът обича подобни игрички:)
Та така че стягай се, вероятно скоро ще получиш твоя шанс:)

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: c89d91c5fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Мускулести мъже с прическа нула номер - навсякъде. Да, естествено, че привличат погледа ни. Но само толкова. Донякъде зависи какво момиче си търсиш. Ако искаш някоя к*рва, която има 10 думи в речника си и не вижда по-далеч от носа си, то тогава трябва да се промениш. Но ако търсиш себеуважаваща се жена с морални ценности, то не спирай да чакаш и не се променяй. Сигурна съм, че има много жени на този свят, които биха те оценили такъв, какъвто си. Любовта сама ще те намери :)

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 31e9f86f11
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Жалко че не се познаваме лично!!!!! :)

Момиче 16 год.

Исабела************

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: fdc8342a95
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Човеко! На 17 години искаш света да ти е в краката. Най-хубавите ти години:)) Кой ти го каза това? И на 25 и на 35 и на 45 пак ще си мъж и живота ще е същия. И след тази възраст ще си мъж и ще срещнеш много жени. И аз бързах да живея и мислех че ако нямам гадже губя нещо, но не е така. Ъсъвършенствай се във всички направления, животът тепърва ти предстои.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 825022dfaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Не бива да изпадаш в такива ситуации да си мислиш, че ще бъдеш отрязан от всяко едно момиче, не е така.
И аз в момента си нямам приятелка и от 1-2 години съм нямал и доста искам да имам, но просто не си харесвам нито една, понеже ги няма свестни, повечето искат да да имаш мангизи..
Ще си намериш половинката, само трябва да си търпелив и да си себе си, и гледай да се различаваш с нещо от другите! :)

~princereaper

 
  ...


...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 0468c534d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   АВТОРА:
Благодаря хора наистина за свестните коментари! :))

А относно номер 3: Нищо не пречи да го направим!!!!
(Нали все пак надеждата умира последна)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker