Да се притеснявам ли? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121349)
 Любов и изневяра (29748)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6479)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18567)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Да се притеснявам ли?
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 1755 пъти
Имам приятел от почти 3 месеца, но се виждаме ведъж в седмицата за полови, един ден. Правим секс, забавляваме се, излизаме с приятелите му и ни е много хубаво. През времето, в което не сме заедно си пишем в скайп/камерата, говорим по телефона. Той е изключително мил и добродушен. Но преди няколко дни решех, че ще говорим за чувства, за да сме наясно. Аз му казах, че към него изпитвам повече от харесване и че съм влюбена в него. Той беше честен с мен и ми каза, че му е рано да изпитва такива чувства и не защото не му давам поводи, а защото е недоверчив и си е патил доста от предишни връзки. Обясних му само, че не му казвам "обичам те", а че просто съм влюбена нищо повече. Не знам да се притеснявам ли от факта, че той не е влюбен в мен или какво? Благодаря за отделеното време :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: a1b43322c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   "Той беше честен с мен и ми каза, че му е рано да изпитва такива чувства и не защото не му давам поводи, а защото е недоверчив и си е патил доста от предишни връзки. " Типичното мъжко оправдание за да се измъкне от ситуацията.
Казвам ти го като мъж, който също използва такива клишета.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: daaded57e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   още двама си хвани и нема да ти пука за тоя чак толкова много

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 0acf778684
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Не се притеснявай!

Радвай се че момчето е честно с теб вместо да ти каже едно фалшиво "обичам те".... Ние мъжете (аз съм мъж на 25) не си падаме по разговорите за чувствата...

Аз имам приятелка с която просто правим ПРИЯТЕЛСКИ НЕАНГАЖИРАЩ СЕКС, и когато тя започне да се държи лигаво, да ми се навира на публични места да ме гушка, да ми говори за това какви сме ние и прочие и на мен ми става лошо и се дразня...

Аз мноого ясно съм й казал че тя си има приятел от който да си получава лиготии, а аз съм мъж за секс и забавления! Тя го знае но въпреки това от време на време има желание да си говорим за чувства...

Аз съм също като твоето момче - казвам ОБИЧАМ ТЕ само когато съм сигурен в това което ще кажа, и не бих ти казал "обичам те" само за да ми пуснеш примерно...

Аз също съм преживял гадни връзки - ходих 4 години с една, която като долна циганка се изчука в една порутена постройка с нейн съученик който й казал "Курво искам да те изчукам".... именно по тази причина аз също внимавам да не се влюбвам и да не се опаря!

Напълно разбирам приятеля ти и му съчувствам!
НЕ се притеснявай! НЕ го притискай!

С ТЪПАТА ЖЕНСКА ЛОГИКА "Ама защо той не ме обича" единственото което ще постигнеш е или да те излъже или да му писне, да се уплаши и да се разделите!

НЕ БЪДИ ГЛУПАВА И НЕ СЕ ДРЪЖ КАТО ЖЕНА!
Мисли като мъж - щом ви е хубаво заедно има ли значение? !

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 90036901d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Само времето може да ти отговори на този въпрос.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 45885b42c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Благодаря на номер 3 :) Аз просто споделих с приятеля ми, че съм влюбена в него и не очаквах нищо, но просто ми стана странно, че той още не изпитва това към мен, защото действията му определено говорят друго.

 
  ...


...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 8511b2518e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Даааам, прекалено е рано за тези чувства. Ако ми даваха по 1 лев всеки път когато аз или някой от моята компания каже това на момиче, щях да карам БМВ Х5 от 2012 година :Р. Тук идва въпросът защо се виждате само 1 път в седмицата. В различни градове ли сте или просто не се търсите много много. Ако сте на едно място, по-скоро си му поредната бройка. Е естествено има и шанс просто да го е страх или да не иска сериозно обвързване. Направи му се на интересна някой път и му кажи, че късате или нещо подобно. Ако каже ОК и си тръгне става кофти :Р. Но и това е нож с две остриета. На мен са ми го правили 2 пъти. И двата момичетата ми харесваха като цяло. Единия път се вързах и ходих с нея още 7 или 8 месеца, но тя се премести да живее при баща си Лондон и до там. Другия път се издразних, защото като цяло мразя да се забърквам в такива драми и я отрязах. Като цяло като ми стане "товарещо" и гледам всичко да свърши бързо :).

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 1ea0013c5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Да и аз не се лигавя така с моето гадже гушкаме се но само в къщи. И темата за чуствата не я засягам изобщо защото знам че се дразни от това а на разходка да речем не се даржим за ръце а просто ходим един до друг. Така е. И номер 3 ти го обясни по най-добрия начин.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 7ed149dbeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Мисля, че той държи на теб, щом е честен с теб, силните чувства ще дойдат, бъди сигурна.

Жена съм и като такава все пак ще ти кажа, че докато бяхме в началото на връзката си, със сегашният ми приятел (вече сме заедно 4 години) той пръв ми каза, че ме обича, че е много влюбен в мен и тем подобни неща, които ме изплашиха, за мен беше рано, беше ме страх, бях преживявала любовни разочарования... и му казах, че аз още не изпитвам такива чувства или поне не мога да ги разкрия и че неговите ме плашат.

В последствие и до ден днешен още съм много влюбена в него, обичам го безумно и се разбираме страхотно.
Просто вече му вярвам и съм спокойна, пожелавам ти същото развитие във връзката ви!

Успех!

- Еделвайс

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 7896d15c1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Мила, има една песен на Kat Dahlia-Gangsta. Изслушаи я :) Може другите да ме критикуват, но там момичето не напразно пее, че момчетата са само гладни и нищо повече. В днешно време всеки търси къде да завърти, ако ме разбираш. И до някъде грешките са си в нас жените, защото за да спиш с един мъж, поне аз така размишлявам- трябва да го познаваш и да знаеш, че просто това не е някакво момченце, разглезено ии... разбираш ме, нали!?

-Кати.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker