Той ми разби сърцето... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121306)
 Любов и изневяра (29737)
 Секс и интимност (14376)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Той ми разби сърцето...
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 2578 пъти
Момиче съм, все още не съм завършила средното си образование... Години няма да казвам. Миналото лято дойдоха на гости приятели на баща ми. Бяха казали чи ще доведат и сина им. Вечерта отидохме да ги чакаме в един ресторант... Когато дойдоха, бяха заедно с въпросното момче и точно тогава го видях за първи и последен път... Влюбих се... Той си тръгна и аз мислех че на следващия ден заминава за Щатите - той живее там... Но се оказа че не е заминал... След ден ми казаха че ми е искал скайпа и сякаш бях най-щастливото момиче на света... Казаха ми и че много тъгувал за мен... Но така и скайпа ми не можа да стигне до него и той замина... След време го намерих по интернет. Писах му много пъти, той не ми отговаряше и накрая ме отряза с една реплика която значеше нещо кат "не се занимавай с мен". Бях разорена, защото тъкмо го бях забравила за известно време и пак започнах да сънувам кошмари... Какво да правя? :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 месеца
hash: b3de18b239
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Знам го това чувство.. на мен вече 3-4 пъти ми разбиха сърцето.. брутално.. кои ги забравих, кои не.. единия беше първата ми любов, обичах го 4 години и половина, в една махала бяхме, до един момент бяхме приятели, после ни се развалиха отношенията, игнорираше ме, а бяхме и в една гимназия /дори и отидох в тази гимназия заради него/, той всеки ден ме нараняваше с безразличието си. Забравих го много трудно. После харесвах и други, единия беше твърде срамежлив, другия го наговори класа ми срещу мен /и двамата сме в един клас, но съучениците ми мен никак не ме харесват/ и един ден той постъпи много грубо и тъпо.. предполагам, че под тяхно влияние по-скоро. Третия пак същото - не ме иска, даже си има и друга, той също направи нещо, което страшно ме нарани - колкото и бебешко да звучи, то всъщност е много унизително - с един негов приятел са се карали на шега кой повече НЕ ме иска... Всеки е чувал за две момчета, които се бият кой да вземе момичето, но кой да НЕ я вземе? Просто не мога да опиша колко унизително ми беше като разбрах... Всичките са в моето училище и трябва да ги виждам почти всеки ден. На теб ще ти кажа какво да направиш - "Очи, които не се виждат се забравят" - това е казал народът. Хубаво е, че е в щатите. Изтриваш го от Фейсбук, Скайп, Туитър, въобще от всякъде, където го имаш. Разбирам колко тъпо и унизително си се почувствала, но ето.. може би този е още незрял и не знае какво иска. Просто от такива пикльовци какво друго да се очаква.. Известно време ще ти е мъчно като се сещаш за тази случка, но мине ли време ще започваш малко по малко да се отърсваш от нея. Ще срещаш и други момчета. Пожелавам ти успех за напред :)))!

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 66c9681164
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не се притеснявай! Знам, че е трудно да го преодолееш... Може би си е имал проблеми.... Или си има гадже...

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: c791432301
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Съчувствам ти! На мен ми случи 2 пъти това, така да го наречем отрязване...
Първият път: Аз се местех от град в село, и аз бях новата. Имаше много хора, които имаха симпатии към мен, обаче на едно момче му бяха доста големи. Той е от моя клас и първият учебен ден се запознавахме. Той точно тогава се влюби в мен. Чувствата след време станаха еднакви... Той ми предложи да ходим! Разбира се, бях малка и заблудена, от любов и приех! Връзката ни продължи дълго време с малко караници, но изведнъж доста ме претискаше и ми писна и скъсах с него, но чувствата ми не бяха изчезнали! След време той си намери друга и сякаш нарочно да ми върне с нея, защото аз все още го обичах, но просто понякога се беше подиграл с чувствата ми, но аз бях на детско мислене и затова го отрязах и съжелявам за това... Той знаеше, че го харесвах и той нарочно ми връщаше с това момиче! След време си мислеше, че съм спряла да си го харесвам и се държеше много добре! Той не знаеше, че съм лудо влюбена в него и затова се държеше добре! По-точно да обесня връзката ни траеше 4 год., а в продължение на 3 год. го обичах без да знае! Беше ми ужасно! Опитах се да го забравя, но той беше от класа ми и ми беше трудно! Разбрах, че ще заминава извън България и ми беше много трудно, пък, да възприема, че няма да го виждам... Приближаваха се дните до заминаването... И дойде денят на заминаването... Точно часове до заминаването заплаках и започнах да му се моля да му призная, че все още го обичах, но той се подигра с чувствата ми! Той замина, но аз неможах да го забравя! Втори път: Дойде от столицата едно момче... Той беше по-голям от мен с 1 год. Той ме харесваше, а аз не. Той ме попита да станем гаджета, а аз се чудех, защото можех да забравя момчето от първият случей и затова приех, а пък и беше малко симпатичен. Той отново трябваше да заминава... Страхувах се да не ме зареже, след като си тръгне, защото там ще има повече момичета, които са по-красиви от мен. Аз му се доверих, защото вече симпатиите се превърнаха в огромни чувства! Той си отиде и след 1 сед. ми се обажда, че късаме? ! Не разбирам момчетата карат те да мислиш, че те обича, за да се влюбиш и да те изхвърли като буклук!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker