Как да се отпусна? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121144)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18508)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Как да се отпусна?
преди: 14 години, 10 месеца, прочетена 11497 пъти
Здравейте :)

От доста време не съм писала тук, но напоследък в главата ми се върти нещо, на което не мога да си отговоря, и реших отново да пиша.

Момиче съм на 16 години. Имам си приятел на възраст колкото мен (точно 2 седмици по- голям от мен :))) ). Много го обичам и безкрайно много държа на него.
Обаче тук възниква въпроса за интимните отношения.
С него няколко пъти сме били заедно по Този начин, но само гушкане, целуване, докосване и прочее там салтанатите му. Т.е. нищо повече.
Проблема.. всъщност, като се замисля, те са няколко проблеми.

Не мога да се отпусна.
Донякъде всичко идва от моята тема табу, както я наричам- гърдите ми. Понеже за моята възраст те не са много големи и не обичам да са на показ. Та, невъзможността за отпускане идва от това, че винаги се притеснявам какви ще са действията му в тази посока.

Прекалено много мисля.
Като сме заедно и се разгорещим през цялото време си мисля "сега той какво ще направи", "какво следва", "аз какво да направя", "дали не сгреших като го целунах там" и т.н. Всякакви дребни неща, които много ме притесняват и не мога да се отпусна и да се възбудя пълноценно и това ми прави много голяма шега.

Другото е, че и двамата много искаме да правим секс, но и двамата сме девствени. Говорили сме си на тая тема много сериозно и аз му обясних как стоят нещата, но искам да ги променя.

Чудя се, дали щом не мога да се възбудя както трябва, ще боли повече (не ме е страх от болката изобщо, но всичко е непознато)?
Дали ще направя всичко правилно и както трябва..

Последното нещо, което ме притеснява е това, че той няма много голяма представа точно как се осъществява първия път при жените. Няколко пъти съм му обяснявала за ширината на девствените момичета, как се действа и т.н. ама май той много не ме разбира.

Направо ще се побъркам. Снощи съм се въртяла в леглото няколко часа като си мислех дали най- накрая да не го направим, но..

Знам, че трябва да се отпусна, но просто не мога.
Някоя жена, с по- голям опит дали ще може да ми помогне?

Поли

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 10 месеца
hash: 4507ffcf57
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Накарай приятеля ти да чете за това което ви предстой има толкова много източници на информация.Ние с моя преди така направихме,в момента само от четене имам чувството,че знаем повече от сексолозите. :Д

А тва за гърдите хич да не ти пука ако те обича истински дори няам да забележи ;), пък и не всяко момче обича огромни гърди...
Просто говорете,адски много и всичко ще е наред на 100%,дори му обясни какви гафове могат да се случат и хич да не ви дреме.

Аз като се сетя моя първи път ... :X беше все 1 сме най-вещите в занаята а и 2-мата бяхме девствени,а колко го мислееееееех. Успех и ако има нещо пак питай! :)))

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: eeac8f08b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Първия път не можеш да се отпуснеш изцяло, ще си стегната, няма как, но това да не те притеснява. Трудното е, че и двамата сте девствени. Но и това не е болка за умиране. Ако мислите, че сте готови, просто си вземете 1 бутилка вино, отпуснете се и дайте воля на чуствата да ви водят, все пак трябва да е незабравимо, но не е сложна математическа задача, с която да не можете да се справите.
Успех

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: bf9a11e1d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Не се притеснявай толкова много. както каза номер 1 не всички обичат големи гърди, а и щом иска да е с теб значи тялото ти му харесва ;)
А относно отпускането първия път винаги е труден, още повече че и двамата сте девствени.Не мисли толкова много, че ще ви е за пръв път, а мисли за това че си с човека който обичаш и който те обича.

Като игнорираш притеснението и страховете и ти гарантирам че ще се справите.странно ще ти е , но в началото е така (аз дори нежелая да си спомням моя) .
Упсехи от мен и ако има още нещо питай ;)

 
  ... горе^
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 4507ffcf57
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 1: Още повече изобщо недей да се притесняваш за това дали му хареесва дадено нещо,което си направила. Защото удовослтвието идва от това с кой си ,а не какво прави той. :) А и мислиш ли,че на някой би му било неприятно да го целуват независимо как. ;) хаха

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: e320fcecdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Здравейте!

Аз съм Поли и искам много да благодаря на хората, които писаха и ми дадоха съвети.
Както и да е.
Вчера с моето момче отидохме у тях. Както всеки път, когато сме там, се разгорещихме върху леглото. Посредата на любовната игра се поразговорихме малко и решихме да опитаме да си направим първия път. Нормално, беше ми леко притеснено, но защото и двамата сме девствени и достатъчно неопитни за да объркаме нещо.

Решихме първо с пръстчета, а след това да решим дали да опитаме и с проникване същия ден или някой друг път.
Стигнахме до два пръста, които влизат изцяло. Болката не беше нещо особено, пък и той беше достатъчно внимателен и нежен с мен.
Прави той там, каквото прави със пръстите и по едно време, айде- кръв!
Е, за това вече не бях подготвена.
Чела съм и съм чувала, че кръвта идва при скъсването на химена. Не усетих скъсването, а и се съмнявам, защото той действаше само с пръсти нали?
Та аз леко се попритесних и затова реших да пиша някъде да питам.
Така.. при какъв друг вид разкъсвания може да се е появила кръвта и откъде всъщност е дошла?
Длугото което е, имате ли представа колко време да изчакаме преди да опитаме пак? И дали следващия път да опитаме пак с пръсти или направо с проникване на члена?

Наистина ще съм благодарна на някоя по- опитна жена да ми опговори.

Честно да ви кажа, толкова много го мисля тоя пръв път, че вече изпитвам извества апатия към секса. Както казва един от Американски Пай: "Още не съм правил секс, а вече се уморих от него" (това в кръга на шегата, естествено)

Поздрави!
Поли :)

 
  ...


...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 8680a8bee1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Маце, аз също нямам големи гърди и го направих точно на твоята възраст. Тогава да не ти разправям и че бях пълничка, но когато останах насаме с момчето, толкова исках да съм с него, че забравих за всички притеснения.

Щом е с теб, те харесва точно каквато си и повярвай ми - на нормалните момчета въпроси като колко си висока, колко тежиш и колко ти е гръдната обиколка, често са последното нещо, за което се притесняват.

Сигурна съм, че му харесва и всичко, което правиш, докато сте двамата. За всеки случай обаче може палаво да го подпиташ има ли си любими нещица и ти да наблегнеш за тях.

Прегръдки и дано скоро се почувстваш по-уверена!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 0e01bca4a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не се притеснявай от кръвта не е нщо особено,може ли сте да продължите и оше тогава,не се стягай и недей толкова да се притесняваш от първия път,удоволствията в самия секс идват с течение на времето,в никакъв случай от първите десетина пъти,после ще усетиш първите удоволствия от секса.

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 90a62da820
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Като четях историята ти си извадих заключението,че май още не си готова за това.Ако е така не се насилвай,а и приятелят ти не е много запознат.Според мен изчакайте малко и след като вече сте по запознати-тогава.
Успех,дано съм била полезна
Сиво

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker