Нараних майка си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121321)
 Любов и изневяра (29739)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6479)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18561)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Нараних майка си
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 1990 пъти
Здравейте :)

Това може да изглежда като поредния тинейджърски проблем на едно момиче, но тук нещата са различни.
На 15 съм и съм с това много добро момче, също на 15, от близо година. Момчето е много добро, кротко и възпитано и въпреки факта, че напоследък се карахме често той е първата ми любов, както и аз неговата. Майка ми го одобрява и ни се радва. С него почувствах, че си заслужава да се отдадеш напълно и го направих.

Преди да го направя майка ми постоянно намираше презервативи в чантата ми, такива, които ни раздаваха от училище. Последният път е решила да махне всички неща от чантата ми и намерила в кутийката ми за превръзки презерватив. Беше сигурна, че знае както и аз. Овъртах, овъртах и накрая си признах, нямаше смисъл да продължавам защото тя вече знаеше и аз го знаех. Това сякаш я удари под кръста. Каза, че тя толкова ме е защитавала пред баща ми, а сега? Рязко каза, че ми няма никакво доверие както и на момчето. Обясних и, че знам какво правя, каква голяма отговорност поемам и с това шега не бива. Казах й, че не съм била решението било мое и не съм се повлияла от чуждо мнение. Въпреки това, тя не послуша нито една дума и каза, че е много сърдита.

Всички от вас са се сблъсквали ако не с такъв с подобен проблем. Това за което моля е да ме посъветвате, да ми дадете начин как да се справя с това и говоря с майка ми.
Ще съм много благодарна, ако получа мнение от голям човек.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 месеца
hash: bad7094c5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако действително сте ползвали кондомите, които носиш, тогава няма от какво да се срамуваш. Стои зад решението си, но носи и отговорността - не забременявай. На 15 г. си, ако успееш да се опазиш от бременност, твоите родители няма защо да се сърдят. Обясни ако трябва това на родителите си - вече си жена, предпазваш се с кондоми и двамата с момчето се харесвате, обичате и желаете и много внимавате.
Баща ти ще те изревнува по мъжки, но и това ще мине. Ако в следващите месеци не забременееш, ще се успокоят. Ще ти забранят да се виждаш с момчето, разбира се, но те съветвам да не ги слушаш, а да си гледаш живота, ползвайки задължително кондоми.
АКО ОБАЧЕ ЗАБРЕМЕНЕЕШ, ако не ползвате кондоми - тогава майка ти ще се е оказала права да се сърди. Ако докажеш, че можеш да носиш отговорността от секса, проблеми нямаш. Майка ти ще се сърди и ще ? мине, но само, ако не забременееш.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 2f6a2d8f36
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей!
Не мога да кажа, че съм с много подобен опит, защото тези теми вкъщи са табу, но вече съм на 21 и вкъщи на всички им е ясно как стоят нещата. Според мен на майка ти ще й мине. Покажи й, че те е засегнала и не е имала право да реагира така. В крайна сметка - голяма работа. Няма да ти окъсеят краката. Също така не е имала право да ти рови в нещата.
До някъде я разбирам.. Само на 15 си, въпреки че звучиш много разумна.. Това няма как да се подмине. Просто покажи на майка си, че те е засегнала, но не й вдигай скандал. Нека като види, че ти е зле, сама да дойде да се извини :)

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: fe67359aa1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   До някъде наистина е така. Вярно е, че си я предала. Според мен единственото решение в този случай е пак да й спечелиш доверието. Например помагай й когато има по-важна работа за вършене. Спазвай правилата, който ти налага(например прибирай се на време, учи си уроците, пиши си домашните). Въпреки един вид твоето предателство знай, че тя пак ще те обича и, че ще е до теб каквото и да става. Аз съм се убеждавала милиарди пъти в това, че по-добър приятел от майката няма да намеря и не само аз, а и всички момичета и момчета. :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 76944f1dce
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Родителите нямат никакъв интерес към нас, освен да ни контролират и да се възползват от това. Скоро го разбрах. Това се случва според мен между теб и твоите родители, както се случва и с много други. Може да ти прозвучи невярно това, но ще разбереш след време, че е така. Колкото по - малко им позволяваме да ни се ровят в личния живот, толкова по - добре. И без това не са наясно с повечето неща, особено със секса. Нямат желанието да ни дадат добър съвет, но да се карат и викат винаги са готови.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 1f6ebc07b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Към № 4
Коментарът ти е изключително детски и след години ще разбереш колко не се права. Нямаш си напрестава колко лесно може да съсипеш живота си с нежелана бременост, лоша компания и венерически болести. Сега бързаш да свършиш всичко, но спокойно животът е дълъг. Представи си едно дърво, в началото е малко и хилаво, ако се гледа добре става красиво, силно и независимо. Ти си това дърво, твоите родители са треперили за теб цял живот - бременост и риск от смърт, да не си купуват неща за тях, за ди имаш всичко, да нямат личен живот, та ти да си обгрижвана и щастлива, да бачкат докато ти се хилиш с приятелките! Уважавай ги! ако имаш акъл де!?

 
  ...


...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 76944f1dce
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   No5 аз съм момче, а не момиче. Единствения интерес, който родителите имат към децата си е да се грижат са омацаните им дупета на старини. Виждам аз много добре как родителите треперят и се грижат за децата си. Като тръгна да се разхождам из някой парк и все едно съм в детски концлагер. То са заплахи, то са викове, то крясъци... Да се чуди човек защо са ги раждали тия деца, като после все им викат и им се карат.
Няма по - манипулативни същества в тази държава от родителите според мен.
Откъде накъде майка ти, или който и да е ще ти рови в чантата? Нима човек си няма личен живот?
И защо все родителите са сърдити? Не може ли да обясняват спокойно нещата?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: fe67359aa1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Еми и на мен ми дават по 10 лева обаче ми стигат, а даже в повечето случай са ми предостатъчно.

Падналото ангелче :*

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 074ff11b11
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   майка ти просто мисли за твое добро. Много момичета са си съсипали живота като са забременели рано. Но все пак не мисля че е било особено редно да ти рови из личните вещи. Просто поговори с нея и й обясни че я разбираш. Опитай се отнова да си върнеш доверието й.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker