Помощ - нашите са в процес на развод заради изневяра на майка ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121358)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14382)
 Тинейджърски (21905)
 Семейство (6480)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7309)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18569)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Помощ - нашите са в процес на развод заради изневяра на майка ми
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 2076 пъти
На 14 съм и съм много объркана.. Нашите са в процес на развод. Майка ми е изневерила на баща ми... Разбирайки, баща ми се е опитал да й прости и е успял, но тя продължава да се вижда с този друг мъж. Накрая на баща ми му идва до гуша от лъжи.. Решиха че трябва да се разделят, но аз не искам. Знам, че когато се разведат майка ми ще отиде да живее при онзи мъж. За баща ми не знам все още.. Аз имам по-малък брат на 10, който също много страда от това.. Майка ми все още е тук вкъщи заедно с нас, но докога..?? Тя иска да се махне, но заедно с нас, а аз или брат ми не искаме да живеем с другия мъж. Става на мъчно за майка ни и не знаем какво решение да вземем - дали да останем при татко, или да отидем да живеем с майка ни в другия град, който е на 7-8 километра от тук.. Просто не знам какво да правя, разкъсвам се между двамата си родителя...
Всяка вечер-скандали, а ако не - тишина, никой на никого не говори.. МОЛЯ ВИ!? ПОМОГНЕТЕ МИ!? !? ! :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 месеца
hash: e65b62b227
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виж, сама виждаш, че бракът не е лесно нещо. Дори да останат заедно вашите, те не са щастливи заедно и домът ви не е щастлив и никога няма да бъде. Затова е по-добре да се разделят. При всички положения 2-ма разделени, но щастливи родиели са по-добре от 2-ма заедно по задължение, които се мразят.
Колкото и в момента да не ти се вярва - не само майка ти има вина за служилото се. За да тръгне една жена/мъж да изневерява си има причини. Когато порастнеш, ще я разбереш. Не се намесвай днес в отношенията им и ги остави сами да взимат решение за живота си, защото вие ще пораснете и сами ще създадете семейства и няма цял живот да сте до родителите си. Те имат право на своето щастие.
И важно - щом и двамата с брат ти сте над 10 г. имате право да решите ВИЕ, ДЕЦАТА, при кого да живеете.
Имай предвид, че и баща ти няма да остане дълго без приятелка, така че във всички положения ще търпите чужд човек у дома, но е възможно поне в началото той да е сам, а и да не се нанесе жена веднага у него. В това време ще видите как ще живее майка ви да кажем, кой е партньорът ?. Оставайки при баща си в неговото жилище ще можете да продължите да живеете общо взето живота, на който сте свикнали, но без скандалите и напрежението у дома. По празници, ваканции, събота и неделя ще сте при майка ви и ви гарантирам, че ще имате двойно повече внимание и много по-добри и внимателни родители от сега.
Споко - може бракът на вашите да се разпадне, но родителите си остават родители до живот, те се развеждат един друг, не с децата си!
Само не прибързвай да обвиняваш майка си, защото можеш да я загубиш. Остави да се оправят, бъди до всеки и обичай всеки, ако не можеш да разбереш и простиш. НЕ ВЗИМАЙ СТРАНА В СПОРОВЕТЕ ИМ!

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 27f41542ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Някой ден ще обикнеш някого, ще имате връзка и ще разбереш всичко това, което се случва между тях сега. С времето ще натрупаш опит и ще осъзнаеш, че е най-добре за всички ви те да се разделят. Виждаш какво е, щом са заедно.. или гробна тишина или безспирни скандали. Та така де, не им се меси в отношенията и не обвинявай никого. Това си е между тях двамата, не заемай страна най-добре. И това, че майка ти няма чувства към баща ти вече, не означава, че тя не обича теб и брат ти. Обича ви и иска да сте с нея, баща ви също ви иска... другият мъж не е намесен в тази игра. Избери сама на спокойствие, при кого искаш да останеш.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 18875ce28a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Защо не кажеш на майка ти да избира? Вас или този мъж? :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 45a5ec050e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Майката и бащата са кората които никой не си избира и въпреки това са най-важните хора в живота на всеки човек, за това е нормално да изпитваш големи притеснения и тревоги, но каквото и да става не забравяй, че те винаги ще останат твой майка и баща независимо дали ще са съпрузи и за нищо на света не вземай страна в проблема им, той е между тях. Възможно е да те питат при кого искаш да останеш и това да те постави в неудобна ситуация, аз бих отговорил, че искам да остана при родителите си и толкова.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker