Моя ужасен живот - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121374)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6481)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18575)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Моя ужасен живот
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 1853 пъти
От доста време в семейството ми има проблеми, нека започна с майка ми - тя работи, не печели много но все пак прави каквото може, тя и баща ми много карат абе може да се каже, че се мразят дори. Трудно й е да се справя сама с всичко вкъщи, сметки, джобни, храна, транспорт. Сигурно се чудите баща ми какво прави. Ами нищо, нищичко, баща ми е пълна противоположност на майка ми той има собствена фирма печели много, но за сметка на това не дава и лев за семейството, от време на време ако реши купува храна, но сметки за ток, вода, интернет и. т. н не пипва. Той е човек с огромно его, мисли че аз, майка ми и брат ми сме му длъжни защото цитирам "ако не съм аз вие да сте измрели досега" предполагам вече схващате за какъв човек става въпрос. При всяка възможност се заяжда и крещи на мама, а за брат ми да не говорим него го мрази и в червата защото брат ми прави много глупости. Той е на 24 и наистина много жестоко се дъни, няколко пъти катастрофира с колата на баща ми, често му измъква по някой друг лев ей така защото има да връща или му трябват и баща ми естествено изперква и почва да му вика и да ни гони от вкъщи. Всъщност баща ми мен много ме обича, наистина дава всичко за мен, пари, дрехи и други такива глупости, но това че се държи с майка ми като с боклук ме побърква нарича я "куче" "свиня" и др. епитети които не желая да употребя защото ми става супер гадно. Забравих да кажа още нещо много важно баща ми има любовница с дъщеря, тази жена 1во му краде пари от бизнеса, а дъщеря й скоро имаше бал, за който баща ми се охарчи, а на моя брат неговата плът и кръв даде 100 лв. а за това момиче само за вечерта й е дал 1000 лв. за рокли, чанти, коли, обувки, гримове, прически и маникюри да не ви казвам колко пари е дал. Снощи моя "мил" и "прекрасен" баща обвини майка ми и брат ми, че заедно го "крадат". Е как да живея с такова семейство кажете ми? Баща ми води дела от които може да спечели доста, но без майка ми ще изгуби тя точно това цели, не иска да му помага а и я разбирам, но ме е страх че може да й направи нещо ако го саботира... Снощи ми беше ужасно гадно, а и не само заради това а и заради факта, че много гадно подведох и заебах едно момче, и не издържах - нарязах се. Не ми е за пръв път, но вече не издържам страх ме е, че накрая ще стигна до крайност и не знам какво ще направя със себе си. Понякога просто се сгушвам, рева и си мисля как не искам да живея вече, перфектния живот за едно 15 годишно момиче нали...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 месеца
hash: cbd14a1927
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мисля, че ти си станала жертва на родителите си - на техния ужасен живот. Така погледнато животът ти на теб лично не е толкова ужасен - жива си, здрава си, имаш храна и покрив над главата си, облекло, не те бие никой. Това е повече от 70% от момичетата у нас.
От тук нататък всичко си зависи от теб - ще учиш ли, ще имаш ли самата ти хубава професия и доход или ще завършиш като майка си например.
През 99% от историята ти сякаш човек слуша тази женица. През друите 1% си проличава твоята ревност към любовницата на баща ти и най-вече - към детето ?, но пак изказани с думите на възрастна жена. Събуди се - къде е твоят живот в цялата тази работа.
Родителите ти, най-вече майка ти имат ужасен живот, но ти живот практически нямаш. До сега те са ограбвали живота ти с глупавите си караници и проблеми, но ти си вече на 15 г. и можеш сама да си правиш заключения, изводи, а и да регулираш поведението си така, че да се измъкнеш от ужасното си семейство, и да - ти да имаш един ден бални рокли за хиляда лева, не за сто. Това си зависи от теб.
Моят съвет - не се намесвай в конфликтите на родитлите си и не взимай страна, въпреки че на пръв поглед баща ти е чудовище, а майка ти е Дева Мария. Но това е нейният поглед. Направи си свои изводи за нещата, но за себе си - НЕ ВЗИМАЙ СТРАНА. Ти си дъщеря и на двамата. От теб зависи дали ще се осереш като брат си и ще станеш един нехранимайко или ще успееш в живота. След точно 3-4 г. животът тегли чертата и или ще изпадаш, или ще продължиш.
Аз на твое място бих се държала цивилизовано и с двамата си родители. На майка си бих помогнала в домакинството малко, на баща си бих казала една блага дума като се върне от тежък работен ден. След това си отивам в стаята, учене, учене, учене... онези да се карат, да се бият, да правят каквото щат - бих стояла настрана - без да взимам страна и да съм част от ужасния им брак.
Накрая гледам да влезна в най-добрия университет, най-хубава специалност или направо в чужбина и завинаги си оправям СВОЯ си живот, родителите да се оправят - те са ГОЛЕМИ хора и животът си е техен.
Успех и умната

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker