Каза ми, че е малка, но не беше истина - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Каза ми, че е малка, но не беше истина
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 2638 пъти
Здравейте, искам да ви попитам за съвет. Преди около месец бях на така наречено "Зелено училище". Там имаше дискотека, басейн и така нататък... На последната вечер поканих едно момиче на любовен танц. И ТО ДВА ПЪТИ! И така, забавлявахме се и танцувахме и т. н... Аз я сметнах за хубава и добра, каквато търся аз. И така, реших да и предлложа да ми бъде "Приятелка". Но както знаете, аз съм на 14, точната пубертетска възраст, и не е изключено да кажа някоя тъпотия... (Тя е на 13 помежду другото)... И така, изчаках всички да се приберат и отидох до стаята и. За мой късмет точна тя ми отвори. И така, казах и че много я харесвам, едвам едвам от притеснение де, и я попитах дали иска да бъде моя приятелка. Тя обаче ми каза че не съм точно нейн тип, че била малка и не си търсела гадже. Аз и казах да ми се обади ако иска, а тя ми отвърна че ще го направи... И така една седмица след Зеленото училище аз и една моя съученичка се скарахме. За да ме ядоса, тя ми каза, че вечерта след дискотеката е била в стаята в която момичето, което ме отряза също била. И както винаги клюкарките си говорили цяла нощ за това че съм смотаняк и така... И така съученичката ми каза, че момичето, което харесвам казала че никога нямала да ми приеме. След което аз се сдухвам като първия тъпанар. Проблемът е там, че това момиче изглежда и се държи толкова невинно... И е прелестна! Ние с нея сме в едно училище, което означава, че всеки ден се сдухвам като я видя... Само дето се праа че всичко ми е наред... Аз не съм от онея тъпанари които се фукат с плочките си и обарват момичетата всеки ден. Не съм от тея дето се хилат когато жена ги види. Може би съм младо момче, някъде по средата... Опитвам се да я забравя, но когато я видя стомахът ми се свива... Да я забравя ли или не?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 месеца
hash: 32aa026217
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мисля, че не трябва да вярваш на съученичката си. Тя е била скарана с теб и е искала да ти го върне. Според мен момичето действително се е почувствало малко за ходения с момче, но му е станало неудобно и е почнало да си измисля и говори глупости за теб, ако изобщо ги е казала де!
Другият път като я видиш я привикай и питай директно дали ги е говорила тези работи за теб.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 49edc4c5ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Съученичката ти като нищо може да те лъже. За какво точно се скарахте?

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: f326c1a8c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Съгласна съм с №1 и по смело!!!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 98543411a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Бях се пошегувал с съученичката ми и тя ми започна един спор... След което най- неочаквано ми каза това. И също един мой приятел от класа на момичето, което харесвам беше с момичетата същата вечер и ми цитира как тя е казала: "Еми той ми предложи, ама виж го сега аз и той... бе въобще не става и без тва нямаше нищо да стане" И т. н... За това реших да и повярвам... Обаче малко по малко я забравям, така че ми трябва съвет заслужава ли си да се боря за нея или ни...

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 3292098988
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Ще ти кажа, но от сега те предупреждавам, че ще го разбереш истински след години. Струва си да се бориш само и единствено тогава, когато има чувства и желание и от двете страни и тези чувства не са шега. И нещо определено не е наред, ако само ти се бориш...
Поговори с момичето честно и открито на 4 очи и виж какво ще ти каже. Не и се натискай и не я сваляй, просто я питай дали е истина и искай някакво обяснение защо ти е отказала и толкова. Ако откаже, дори и да не ти даде логично обяснение, хич не се занимавай с нея. Ако е от типажа, който отказва заради външност или групичка в даскало, то определено не си струва.

 
  ...


...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: fd7f129abd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Може на момичето да му се иска да ти каже ДА но да се срамува от приятелките си и за това да се дърпа. Друга причина е приятелка от завист да я е настроила срещу теб. Или пък тя самата да се страхува да завърже връзка още повече ако и е за пръв път. А може и няколко от причините накуп. При всички случай обаче и е било приятно с теб онази вечер. Мой съвет е като я видиш започни да и се усмихваш леко за здрасти и я отмини. Не и се натискай за сега просто я наблюдавай как ще реагира. Ако видиш че и е приятно продължи докато тя не ти даде някакъв сигнал, ако те гледа лошо се откажи. НО ПО НИКАКЪВ НАЧИН НЕ СЕ ВЪЗПРИЕМАЙ КАТО ИДИОТА С НИСКОТО САМОЧУВСТВИЕ ПРЕД НЕЯ. Спорет мен си много точен така че ако не се получи с нея се огледай за друго момиче което ще те оцени и заслужи. Вдигни малко самочувствието има защо.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 0b30151a5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Хубаво е, че не си сноб и не я притискаш :). Давай по-смело, ако те отреже ще се влюбиш все някога в друга дори да не го вярваш!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker