Аз съм ПРОВАЛ. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121300)
 Любов и изневяра (29735)
 Секс и интимност (14373)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Аз съм ПРОВАЛ.
преди: 11 години, 1 месец, прочетена 3327 пъти
Добър Вечер.
С какво да започна и аз не знам. Започвам с най-големият ми проблем. Харесвам едно момиче, а то мен не. Поне си мисля, че не ме харесва. Имам чувството, че като ме види започва да и става лошо. Въпреки, че го уважавам.

Един мой познат-трътлест иска да провали всичко. Преди и говореше против мен. И то зад гърба ми. Аз го чух, но не се намесих в разговора им. Разбрах, че тази гадна свиня излиза с нея и едни други момичета от класа. Това го разбрах, като ги подслушах един път. Едната от тях попита свинята дали иска отново да излезе с тях и изброи имената. Сред тях беше и момичето, което харесвам. УЖАС! Беше ужасно, когато се прибрах вкъщи! Направо планетата спря да се върти за мен.

След всичките тези неща преди да разбера за това, че излиза с любимката ми пак ми беше гадно, но след това откритие направо страшно много се промених. Започнах да си въобразявам, че съм психично болен. Започнах да завиждам. На майка ми и писна да слуша за любовните ми проблеми. Казва ми, че това е временно! В бъдещето аз се виждам, като някакъв самотен отчаян идиот, който е пълен провал.

Другото нещо са оценките. Аз се трудя, за да изкарам каквото оценка аз искам. Разбира се 6 за годината. Разбира се това няма да се случи докато съществуват безсърдечни и психично болни даскали. Една пише автоматично оценки, друга не и пука за мен понеже не съм и любимец, както оная свиня, дето ми проваля опитите да стана по-близък с момичето, което харесвам. Тя ми нарушава правата. Аз имам правото да съм здрав и да имам възможност да виждам какво пиши на дъската, за да разбера. Това ми е отнето.

Тая е сложила на дъската някакъв плакат на, който пише информация за нейната любима политическа партия, която аз не понасям. Оная с автоматичните оценки ми писала тройка без мое знание и без да ме е изпитвала. Това го разбрах чрез една родителска среща, на която майка ми е присъствала и ми е записала оценките на един лист по почти всички предмети.

Така. Първо да се извиня, че не започвам всяко мое обяснение за отделен проблем на нов ред. Продължавам. Аз съм грозен идиот. Неприятен за момичето, което харесвам (според мен). Има толкова много идиоти със самочувствие без покритие. Сега, не мога да кажа дали имам самочувствие или мен, защото ще прозвучи колко съм жалък и е един вид самохвалство. Все едно да се хваля колко съм скромен. Чувствам се, като неблагодарник и не знам защо.

Изобщо всичко за мен е провал. Аз съм провал. Имам запушен нос от 5 месеца и не се оправя. Ужас! Значи имам: любовни проблеми, проблеми с оценките и здравословни проблеми. И ако обичате не ми казвайте неща от сорта да посетя психолог, защото вече съм го направил и няма абсолютно никакъв ефект. Дори и да ходя по-често пак няма да има никакъв проблем. И нали Фройд казва, че Водолейте имат Нарцисизъм, което много ме дразни. Даже има и тема за това негово откритие.

Спирам до тук, защото има още много неща за споделяне и обяснение. Това са ми главните проблеми. А, за малко да забравя.

Слушам и обичам да слушам Балканска музика, за която съучениците ми не са чували и ще им се стори смешно. И искам да кажа още нещо за оная свиня, дето ми проваля личния живот. Той излиза с момичето, което харесвам и после ми иска домашното да го препише. Аз му го давам и след, като го е преписал имам чувството, че той ще го покаже пред учителката по определения предмет по, който е преписал. Ако учителката ми по БЕЛ види това, което съм написал ще се хване за главата заради моето неправилно поставяне на запетаята.

Аз наистина не знам къде се поставя и си я слагам където ми хареса и я пропускам там където трябва да се сложи. Ще се хване за главата и заради това, че съм толкова зле, и заради това, че съм толкова смотан. Имам чувството, че животът ми няма смисъл. Когато се прибера от училище си казвам: Измина още един гаден ден, защо животът не си продължи без мен?

Разбирате ли колко съм смотан? Благодаря за отделеното време и искам да ми дадете съвет как да нямам или как да преодолея моите любовни и училищни проблеми. За хремата: аз си правя инхалация и се нагрявам с лампа, и си пръскам капки за лигавицата... там нещо помага на лигавицата и аз не знам какво е. Чао и приятен ден или вечер.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 1 месец
hash: 485006df07
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   проблема е че взимаш нещата много при сърце аз също не съм добре в училище и нямам приятелка случвало се и момичето което харесвам да тръгне с мой приятел :Х
И какво толкова ако едно момиче не те е харесало земята не спира да се върти като не те харесва да си ходи с оня дебелак
Спри да се самосъжаляваш заради такива дребни работи
най-лесно е да кажеш че си жалък да ама какво правиш после?
просто не си намерил точното момиче и твоя приятел те използва само за изгода. Ще попаднеш на точното момиче и ще си немериш истински приятели не се обвинявай че си срещнал такива идиоти. Недей да си мислиш че са повече от теб всички сме равни независимо грозни или хубави ще видиш че и кифлите имат чувства и тнт.
А за училището нямам думи просто там трябва само да лижеш задниците на учителите

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 38541f3a50
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   радвай се на живота

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 159456d665
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   http://spodeli.net/4/story-47296.html Виж прочети тази статийка отново в този сайт и се замисли сериозно. Чувството за самота, както пише и там не се решава така. Състоянието ти, аз мисля не е подходящо за връзка. Правилно си преценил, че имаш своите проблеми, които ти рушат психиката. Моят съвет е първо да се изясниш със себе си и да осъзнаеш, че всяка жена харесва различни мъже/момчета. Не се вкопчвай в това отчаяние.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: ed45f851fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Ще срещнеш своето момиче, знам, че сега ти е трудно, опитай се да я забравиш, излизай забавлявай се, занимавай се с нещо, което ти е приятно, не го мисли, а тези, които са те наранили и обидили, си ги сложи на о*** ******, покажи им, че си мъж. Вярвам, че ще успееш.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: ef391e9fe4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Аз съм авторът. Благодаря за това, което сте написали. Най-много благодарности към номер 1. Благодаря ти, човече!

 
  ...


...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 4e5d1d83e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   "Значи имам: любовни проблеми, проблеми с оценките и здравословни проблеми. "
Всичките ти проблеми момче се дължат на начина ти на мислене и говорене. Търсиш да решиш свойте си проблеми, които са създадени от това, че не мислиш за чуждите. Решил си, че щом харесваш едно момиче, то е твое и никой друг няма право да я приближава, обвиняваш спечелилият момичето, като нито си се борил за нея, нито съперникът знае, че имаш чувства.
Искаш учителката да защити твойте интереси, като ти мразиш и не уважаваш нейните, натрапвайки своето мнение. Макар да не е правилно в учебната стая да има плакат на ПП, ти си можел да използваш този факт в твоя полза, като пред учителката кажеш на сученик "а и роднините ми щели да гласуват за тази партия" и ето ти бонус към оценката. На 15г. си, какво ти пука кой коя партия харесвал? Трябва човек да бъде хитър в този живот, научи се да не се занимаваш с твойте проблеми, а с чуждите, така ти самият няма да имаш проблеми въобще. А здравословните ти проблеми ще се оправят от само себе си, като премахнеш другите си проблеми. Много вероятно е да имаш запушен нос от 5 месеца, заради стреса, който преживяваш ти е отслабнал имунитета.
Имам син по малък от теб, 5 клас, но той сам се сети, че учителката по история и харесва в час да говори за политика, дори заради нея той се позаитересова за комунизма, за да може да разговаря с нея и така си повиши успеха. Ела сега да видиш контролната му по история, с 6 грешки при 22 въпроса той има пълна шестица, чудно но факт. Учителката по музика им направила нарочно наказателно контролно за видовете класически танци, той както всички от класа сгрешил почти всичко, но само неговата контролна самата учителка оградила верните отговори със син химикал за петица. Той учи, дори доста, но се съобразява с характера на учителките и затова постига максимален успех.
За успеха сред момичетата важи същия такт, дори да си грозен и да ходиш с рокля на училище, ако обръщаш внимание на момичето, говориш нея за нейните интереси и си по принцип усмихнат, ще си първи в нейната класация. Като седиш настрани намусен и търсещ на хората недостатъците, ще си последен в класацията на всяко момиче, дори на грозните.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: cc18a6beb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Разбери 1 нещо от мен - в повечето случаи, не ти си смотания, а света който е около теб - пълен с олигофрени и психари : )
И при мен не е по-различно.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: ef391e9fe4
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Благодаря на номер 8.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 2d9736da97
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Виж какво, ако този дебелия педал ти е прецакал шансовете с момичето, по такъв курвенски начин, просто събери 1 шепа хора и го сплаши някоя вечер. Ако той може да те цака зад гърба ти, надцакай го хубаво, че да те помни. А и все пак за 1 момиче не се впрягай толкова, на всички ни се е случвало поне 1 път. А оценките... ами пак позната история. Нашата по химия искаше да ме остави на поправка с оценки 4 3 4, но който и от 9ФЕГ да питаш за нея, ще ти каже каква е. Искам да кажа, че навсякъде ги има тези учители и не трябва да му обръщаш толкова внимание. Късмет :)
Pr0cK

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: ef391e9fe4
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   10 номер... Първо, ти си голям "чаровник/чка". Второ, не съм си споменавал годините. Трето, кой ти е казал, че седя отстрани намусен. В училище общувам с всеки. Даже в училище не си показвам негативните чувства, а се смея. А оная свиня си ги показва и говори против мен. Използва ме за домашното. Той излиза с момичето, докато аз го пиша. В миналото тоя е обиждал това момиче, а аз съм защитавал момичето. Даже тази година той я псува на майка. И тя ги забравя тези неща. Четвърто, преди му вярвах на тоя трътлест и той знае, че имам чувства към момичето. Даже преди бях получил покана за рождения и ден. Разбира се, че отидох. Аз уважавам това момиче, а свинята се прави на велик и си мисли, че може да прави така с всеки. Хората сред, които съм в училище са идиоти, но никога не съм им го казвал. Докато те ме обиждат без причина. Аз трябва да взимам борч от тях, защото в миналото им давах пари, когато имаха нужда. Никога не съм обиждал свинята гледайки го в очите. Той го е правил. Той се мисли за Бог. Такива хора заслужават да бъдат в моето положение и в положението на другите, които са като мен. В училище никога не се мръщя, като оная свиня, която след някакъв провал почва да говори срещу мен. Нали трябва някой да е виновен за това, което е направил. Даже, когато го подкрепям в трудни положения той говори на момичето, което харесвам против мен. Това я кара да си мисли, че аз съм лош, подъл човек. Моите съученици са лицемери. Плюс това, когато Свинята сложи слънчеви очила му викат пич. Понеже е любимец на тази по математика само се прави на голямата работа. По музика, когато ни разместваше учителката мен сложи до едно момиче, което преди харесвах, а сега не, защото е хипер-грозно, а аз не съм толкова грозен, колкото си мислех. А Свинята я сложи до любимката ми. Винаги след часа и понеже е последен, когато се прибирам вкъщи си мисля очите ми каква ужасна гледка са видели очите ми. Свинята само и говори в часа. А ако аз я заговаря тя не ми обръща внимание, държи се студено, даже и ме е обиждала без нищо да не съм и направил. Тя ме отрязва. За нея съм гюм пълен ла*на. Просто живота няма смисъл. И естествено след, като тоя и е говорил против мен, тя отива при него. Сега ми се реве. Като бебе съм. Тя абсолютно ме е отрязала...
От Авторът.

 
  ...

...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 3144594c96
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Не видях дали пишеш на колко години си, но не ми се струват много с това мислене. Не се обиждай, аз съм в същото положение. Имам чувството, че живота ми е пълен провал. Заминах с родители далеч от приятелите и роднините си, харесвам някой, а не му казвам... , но споко ще мине. Не можеш да си мислиш, че момичето ще стои да чака, аз дори не разбрах тя знае ли, че я харесваш. За оценкита аз съм с отлични оценки и мога да ти кажа, че иска учене и „малко“ подмазване на учителите. За здравословните и там за носа не го мисли много, ще мине. Моят е запушен вече от многооо.... Онова момче защо изобщо му даваш да преписва като не го понасяш, не разбирам. Ако не престанеш да се сажеляваш няма нищо да стане да знаеш. Знам, че е трудно, но можеш постепенно да започнеш да казваш по някоя дума на момичето. И ако не искаш момичето да те мисли за смотан, ... Не трябва и ти да се мислиш за такъв.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: ee83581bce
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Ей пич, не се притеснявай, това всеки го има..! Въпреки че аз съм момиче, и аз имам такива проблеми.. Момчето което харесвам тръгва със всяка друга но не и с мен... но пък знам че изпитва нещо-личи му.. Здравословните проблеми. през един два месеца боледувам, само защото съм си отслабила имунната система.. А за даскалото.. Мен почти всеки път по история ме изпитват, защото уж не съм знаела и дрън дрън... КВО ТИ ПУКА? ! Просто си намери някакво занимание което те отпуска и не мислиш за нищо-музика, рисуване, спорт или нещо от сорта.. намери нещо което да те накара да се отпуснеш и да спреш да мислиш-да се унасяш някъде другаде... няма друг начин...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 757518902f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   и аз имам същият проблем ама напълно като четъх тези неща имах чуството че някой е писал за мен знам чуството и аз имам чуството че живота ми няма смисъл и че съм пълен ПРОВАЛ!
!!

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: ed45f851fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Здравейте, мили момичета и момчета, животът е пред вас, не се къхарете, ще срещнете своите половинки, ВЯРВАЙТЕ В ТОВА и ще се случи, аз вярвам, че ще успеете. Пожелавам ви много скоро да се случи.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker