Влюбена съм в приятел на баща ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Влюбена съм в приятел на баща ми
преди: 11 години, 1 месец, прочетена 4350 пъти
Аз съм на 17 а приятеля на баща ми е на 37. От 9 месеца не мога да го изтрия от ума си. Той е от Пловдив, аз от София. Необвързан е. Когато ходим ваканциите там той постоянно идва в нас. Усещам че има чувства към мен, но предполагам, че заради баща ми не ми ги споделя. Като го видя го прегръщам и с него се чувствам супер добре. Как мога да разбера със сигурност дали чувства нещо към мен, защото мъжа наистина си заслужава.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 1 месец
hash: 09bf79242b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Никакво бъдеще нямате.
И аз съм си падала по доста по-големи, няма как да стане.
Разликата ви е огромна, ти си още дете.
А и ако баща ти разбере ще го убие...
Ще ти мине, повярвай ми, изживявала съм го неведнъж, ще си спомняш с усмивка след време, всички момичета май преживяваме такива любовни илюзии!
Успех:)

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 8c7b5cbbb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   ох.. супер гадно е това за теб..
как да разбереш? може би няма да разбереш.
имаш един вариант да говориш с него насаме. но това е само ако наистина си усетила нещо от негова страна. защото иначе се получава супер кофти... дори и да има нещо той към теб, няма да ти го каже сам. първо заради баща ти, второ, че си доста по- малка.
моят съвет. не, не е съвет, само размишление: опитай се да го забравиш. дори и да са споделени чувствата ви- как ще го кажете на баща ти? как ще реагира той? дори и той да е съгласен с това (0. 0001%), сте в различни градове. предполагам учиш, нито можеш да се изнесеш там, нито да пътуваш често... а ако той идва в твоя град, къде ще спи? 1 стена зад леглото на баща ти...? абе, не знам, много е сложно. и как ще сте в 1 компания, на една маса- ти, той, баща ти. няма да е както до сега, защото вие вече ще сте гаджета...
пробвай да си изчистиш ума от него. ако съвсем не стане, пробвай се..
ама пък, представи си, стане нещо, имате връзка например. нали се сещаш, че няма да се ожените. в един момент ще скъсате, какво става после с тяхното приятелство?
не знам, помисли много.. и успех ;(

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 09bf79242b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Номер 3 какво се филмираш? !
Няма как да бъдат заедно, хайде стига! Сега може да е и гадно, после ще осъзнае, че не е имало как да се случи.
Ще си го избие от главата и ще и мине напълно, тя си самовнушава, даже не го и харесва толкова, колкото си мисли, кое момиче не е минало по този път? !

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 4ab68f0ab5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Няма как да стане, щом са добри приятели. Мисля, че е по-добре да не казваш на никого. В противен случай баща ти ще разбере и само ще си развали приятелството с другия. Малка си още, просто гледай да не се срещаш с него.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: e1eefeb52e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Ама че сте черногледи.
Нямали бъдеще! Хах! А вие какво бъдеще имате като само плачете и овивате по форумите?
Момиче, действай!

 
  ...


...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 2558ef3f0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Това е просто мираж. След месеци, дори и години да ти отнеме - няма да ти е интересен вече. А относно това дали ще имат бъдеще... зависи от вас двамата и от семействата ви, които по някакъв начин влияят на връзките благоприятно или не. Представи си, че сега сте заедно, всичко е ок, но когато стане на 50-60 години, ти ще си още млада, тъй че... Просто искам да кажа, че няма да е толкова привлекателен за теб. Годините имат значение, макар и аз да си падам по по-възрастните мъже. Красотата е до време както се казва. После като се сбръчка и пусне бяла коса... или пък оплешивее :( ужас.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: f241d5b077
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Здравей, аз съм мъж точно на толкова, 37г. и бях в същата ситуация, съседката, която е горе долу нс твойте години, беше (може би все още е) влюбена в мен. Забелязвах я много пъти, когато съм в двора, как тя ме гледа от верандата, щом погледна към нея, тя се извръща, и смущава, но когато се правя, че не я забеляавам, ме гледа. Не съм се възползвал от това, защото такава връзка, няма бъдеще, освен това родителите и, ще са против, знам, че няма да ти харесат тези думи, но мисля, че трябва да го забравиш, излизай, забавлявай се с връстници и ще срещнеш своето момче ще се влюбиш лудо, и ще си спомняш за това увлечение с усмивка. С пожелания, за много любов и чувствени изживявания.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: bf56ea8b9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

12.   Според мен трябва да рискуваш. Живей си живота, изживей емоциите си пълноценно, дори и да не се получи!

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 3ebdd1a168
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Според мен нямаш проблем. С моят мъж имаме такава голяма разлика и сме от 1998 г. семейство, имаме деца и всичко. Кагато се запознахме аз бях на 18 г., а той на 39 г. Омъжихме се като завърших висшето си образование и създадохме стабилно и хубаво семейство за разлика от приятелките ми, които са разведени и самотни майки до една, а с мъжете си нямаха голяма възрастова разлика. Най-добрата ми приятелка е пред развод и си има любовник на 60 г.
На моята улица има още две подобни семейства. Съседката ми М. се омъжи дори за приятел на баща си, който е по-възрастен о него... имат си две деца и са семейство от 2005 г. Най-старата подобна двойка е още от както се помня... Днес не им личи разликата, имат дете на моята възраст и никога не ми е било странно, че бащата е по-възрастен от майката и, че има две деца от друг брак. Дори първата му жена живееше наблизо
Според мен нямате проблем, но нека първо вициш дали ще се получи като връзка. Сама по себе си възрастовата разлика не е фатална, ако има чувства.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: fa0f44db1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Е*ахти измисленият коментар 13...
А за това дали имате бъдеще.... Замисли се сериозно по въпроса защото не става ей тъй!
Didoni N7

 
  ...

...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 1374de742e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Недей да рискуваш според мен, защото ще стане голяма каша и ще има последствия и за теб и за него :( ... Останете си приятели, помни хубавите моменти с него... Някой ден ще намериш подходящия, съдбата винаги нарежда нещата :) .

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: d402803e1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Знаеш ли по-добре рискувай и го направете поне да ти стане кеф и да ти мине мерака. Не те съветвам за връзка, а само единия кеф. Така за кратко време ще отминат чувствата ти вярвай ми.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 617704f60f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Здравейте, аз съм авторката. С този човек се събрахме имахме връзка в продължение на година и половина. Всичко беше скришно заради това, че бях на 16, 17. Наскоро навърших 18, но се появи проблем. Той казва, че не може да приеме разлиразликата, че това му е един вид вътрешна бариера и предложи да се разделим за известно време. Аз не го приех ревах тръшках се притисках го, той се връщаше към мен после се държеше по-студено аз го отразвях пак се събирахме след време той пак казваше имам желание, а не мога не искам да страдаш и така 2 месеца. Не искам да продължаваме така. Искам да го преодолее, знам че накрая мозъка става подвластен на сърцето, но ми е мъчително така да чакам. Говорим си всеки ден средно по 1 час на ден. Сега мисля да му кажа да не се чуваме да ми звънне ако не издържа без мен, за да осъзнае, че може да ме изгуби и да събере смелост. Вие как мислите това ще помогне ли? Как мога да го амбицирам?

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 617704f60f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Здравейте, аз съм авторката. С този човек се събрахме имахме връзка в продължение на година и половина. Всичко беше скришно заради това, че бях на 16, 17. Наскоро навърших 18, но се появи проблем. Той казва, че не може да приеме разлиразликата, че това му е един вид вътрешна бариера и предложи да се разделим за известно време. Аз не го приех ревах тръшках се притисках го, той се връщаше към мен после се държеше по-студено аз го отразвях пак се събирахме след време той пак казваше имам желание, а не мога не искам да страдаш и така 2 месеца. Не искам да продължаваме така. Искам да го преодолее, знам че накрая мозъка става подвластен на сърцето, но ми е мъчително така да чакам. Говорим си всеки ден средно по 1 час на ден. Сега мисля да му кажа да не се чуваме да ми звънне ако не издържа без мен, за да осъзнае, че може да ме изгуби и да събере смелост. Вие как мислите това ще помогне ли? Как мога да го амбицирам?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker