Трябва ли да му пусна? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121377)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14386)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6482)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3186)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18575)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Трябва ли да му пусна?
преди: 11 години, 1 месец, прочетена 4670 пъти
Аз съм на 15 и имам приятел на 19 с който сме от година и половина и все още не сме правили секс, но той ужасно много го иска и ме е страх да не го загубя поради тази причина. Реших че съм готова за това, но все още не съм сигурна и постоянно наблюдавам, че мои приятелки имат проблеми със секса.. смисъл скоро една от тях забременя за което се чуди какво да направи и твърди че са били доста внимателни по-време на секс. Страх ме е да не ми се случи нещо подобно но и други проблеми. Дайте съвети... :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 1 месец
hash: 2b62ddd9f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виж, нищо не трябва в живота, но ако си тръгнала с мъж, то се предполага, че ще има и секс.
Не слушай сульо-пулев иначе. Който ползва кондоми или противозачатачни няма как да забременее. Важното е при кондомите да четеш опътването и да гледаш накрая да не е скъсан. Много рядко се късат. В такъв случай имаш 72 ч. за Ескапеле без рецепта. Правя от 11 г. секс с кондом и никога не съм забременявала, нямам гинекологични проблеми и болести някакви. Препоръчвам ти за начало този метод. Имам приятелки на противозачатачни и те нямат проблеми. Противозачатачните са по-сигурният метод (99.9%, при кондомите „само“ 97%, са сравнение - прекъснат полов акт към 75-80% предпазване, което значи, че в рамките на 1 г. 20 от 100 двойки забременяват с този така любим у нас метод)
Само простите хора забременяват нежелано в 21 век. (съжалявам, ако съм обидила някого). У нас за съжаление много практикуват секс с прекъсване като метод за предпазване от бременност, а то си е просто метод за отлагане на същата. Ти решаваш дали и с кого ще правиш секс, но уважавай малко себе си, тялото си и родителите си, ползвайки кондоми/противозачатачни.
От секс иначе няма какво друго да ти стане. Няма по-хубаво чувство от това при любенето с любимото същество, ако е желано и от двамата и се ползват предпазни средства.
Успех

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: b447fa3134
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен не трябва. Недей да му пускаш, ще стане зле. Ще съжаляваш цял живот, че си му пуснала.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 1c73344a96
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Слушай сега, ако те зареже заради това, значи не те е обичал и е бил с теб само заради секса. Направи един тест с него, за да видиш как ще реагира и когато те попита дали искаш да го правите, кажи му -> Не, още, не съм готова или малка съм все още. Ако се разсърди и те зареже, той не те обича, но ако те разбере, тогава прекрасно! Аз така ще направя. Но аз съм почти на 16 и гадже си нямам, мисля да го направя по-късно и не ме е срам. :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 82539c7b93
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако не се чувстваш готова и изпитваш притеснения НЕДЕЙ, в този случай ще бъде огромна грешка. Ако той не може да чака значи просто не става.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 82539c7b93
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Към номер 1: Когато бях на 15 излизах с момче на 20 години никога не ме е изнудвал за секс и щом момичето не се чувства готово не е нужно да го прави даже не трябва да го прави не заради възраста, а просто защото има притеснения и е най-вероятно, когато не си готов да не се получи, както трябва и нещата да станат по зле

 
  ...


...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 7d4a2ab4dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Съгласна съм с №3. Адмирации, че за твоите години расъждаваш така. Авторката е много малка още и и препоръчвам да си държи гащите вдигнати поне до 17. А той, като му се прави секс, да си хване гадже на неговите години. Момиче, ти ще го загубиш така или иначе, защото това което изпитваш към него е влюбване, което повярвай ми ще отмине, и в един момент ще остановиш, че си била използвана от мъж, който ти е вече безразличен, нищо че до вчера ти е бил мил и драг.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: c646b85d6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Ибаси пича една година и половина чака да му пустнеш. Много мъже ако не им пустнеш макс до 1 месец ще те зарежат. На всички ни се чука, а най е яко с младите жени :D

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 2b62ddd9f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   от 1 до 3 - не може момчето да е с нея заради секса - то секс никога не е имало! От 1. 5 г. човекът е с нея и не прави секс с нея - как тогава ще е с нея заради секса? По-скоро е с нея въпреки липсата на секс.
Номер 2 пък ще съжалява цял живот, че е умряла девствана. Що за изкаване изобщо!
Романтичната връзка мъж-жена предполага секс. Сексът не е нещо лошо и не може и да става дума за използване, когато е с любимия човек, защото и жената изпитва удоволетворение. Що за хора сте, ако се чувствате използвани от мъжа при секс или що за мъже имате? Сексът с контрацептиви не е използване и не е опасен за която и да е страна. Ако една жена не иска секс с мъжа, с когото е, защо изобщо е с този мъж? Просто се разделяш и поживо-поздраво. Или харесваш един мъж, или не - ако за теб сексът с него би бил използване, по-добре си гледай уроците, детството, къде си тръгнала да ходиш с момче? Аз лично съм почнала да водя полов живот на почти 18 г. като преди това не съм ходила и дори не бях се целувала с момче. Ходехме кажи-речи 2 седмици преди да преспим заедно и макар, че се разделихме в последствие няма за какво да съжалявам.
Всичко друго е просто приятелство, както и да го въртим. Ако съжаляваме после, че сме били с един мъж сексуално, сами сме си виновни, че самите ние не сме избирали явно мъжа или не сме били на достатачно ниво, за да си вземем нашето удоволствие от връзката и секса. Но това девствените хора не можете да го разберете... вие бягате от живота и накрая от голямото избиране попадате точно на най-неподходящи хора или още по-лошо - толкова сте повярвали в собствените си заблуди за разни принцове и принцеси, че накрая завършвате на 20 г. с надут корем или в клиниката за аборти. И какво - кой се е осрал - момичето, което на 15 г. е правило секс с момчето, което обича С КОНДОМ или вие, които се пазите като за последно, но после надувате на първия полов акт коремите и се чудите, какво да правите и къде да се сврете.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker