Тинейджърска любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121296)
 Любов и изневяра (29732)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18554)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Тинейджърска любов
преди: 11 години, 1 месец, прочетена 1962 пъти
От сравнително кратко време харесвам едно момиче. Разговаряхме по цял ден. Мотаехме се из парка. И изведнъж осъзнах че съм влюбен в нея. Признах и, започнах да и правя малки подаръци и жестове. Написах и песен (аз съм китарист), но нищо. След няколко дни тя започна да се отдръпва. Спряхме да си говорим всеки ден. Почти не излизахме заедно. Около седмица тръгна с някакво момче което е доста по голямо от нея. Сега ги виждам всеки ден и съм започнал да се депресирам. Всеки път когато ги видя двамата се чувствам супер гадно. Незнам какво да правя, а вече си имам и проблеми заради това. Искам просто съвет към едно влюбено момче.

Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 1 месец
hash: 634091cd70
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами приятелю, щом е тръгнала с друг, нищо друго не ти остава, освен да я забравиш, колкото и трудно да ти се вижда това, ще срещнеш някоя друга, която ще сподели чувствата ти, животът е пред теб, не се отчайвай. Няма смисъл да поддържаш тази несподелена любов, колкото по бързо я превъзмогнеш, толкова по добре за теб. Някеде те чака твоето момиче, не го забравяй. Успех. SLAI

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 6e2e54c480
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Откажи се.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 6e594df22f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   трябва да забравиш за нея :(
както са казали на майтап най-лено се прави приятелство като кажеш на 1 момиче обичам те, тогава отговора е ще си останем само приятели :(
имах същия проблем и видях много зор докато забравя предишната си любов да кофти е но бъди сигурен после ще си намериш друга която ще те заслужава
щом тази не отговаря на чувствата ти занчи не те заслужава...
спри да се занимаваш с нея на нея й е все едно щом дори не ее говорила по този въпрсо недей да страдаш напразно

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 17ab2880a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мисля, че може да си изплашил малко момичето, казвайки й толкова внезапно. Възможно е другото момче да го използва, за да те накара да я ревнуваш... Има само един начин да разбереш-отиди и я попитай защо постъпва така с теб и дали има някакви чувства към теб. Ако отговорът се окаже да и иска да е с теб-супер, а ако е обратното, остави я и си намери друго момиче. И в двата случая нищо не губиш!
Късмет! :)

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 563af5c8d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Номер 4, четеш ми мислите!
Възможно е момичето точно така е направило. Отиди и я питай директно. Ако е много срамежлива малко трудно ще ти отговори. Струва си, отиди и попитай.
Кураж!

Сел

 
  ...


...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 84cfc8a070
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Незнам защо всички опяват с това да я забрави, хора влюбвали ли сте се, изпитвали ли сте го, предполагам че забравянето е едно от най-трудните неща. А по твоята аз съм момоче и бих те посъветвала да опиташ да контактуваш с нея повече, опитай да се държиш мило, опитвай с всичко, зс което се сещаш, но не прекалявай, защото може да я изплашиш. Пожелавам ти късмет, но ако не се получи ще можеш да я забравиш по - лесно, защото след всички неуспешни методи болката почва да намалява и с времето неусетно забравяш :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 276c29b846
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Хей здрасти и на мене ми се случва в момента нещо подобно с мой много много добър приятел от класа. (bff сме от много малки първи клас). Разликата обаче е, че той не ме харесва просто.... не знам пак така излизаме заедно пишем си в скайп и други говорим по телефона и така.... Вчера ми се обади и каза, че имал нещо много интересно да ми покаже и, че ще дойде да ме забере за да отидем у тях. Бях му казал, че искам да имам близнаци(тъй като той ме попита) и така де... също като тебе ми беше написал песен, но много хубава(той наистина има талант), а песента беше написана на картичка върху, която бяха изрисувани близнаци. Толкова много се зарадвах даже наизустих единият от куплетите на песента. Та... исках да кажа, че не я разбирам твоята приятелка. Знам ли? Опитай се още веднъж да я зарадваш с нещо, което харесва, ако се получи късмет с нея, ако не има и други момичета. Аз наистина не харесва такива поеми да ми пишат, но зависи и от кого са разбира се. Може би, ако погледнеш реално щом е тръгнала както ти каза с доста по-голям от нея значи си направи сметка от кой тип момичета е. :)) :)) :)) Все пак обаче дано се получи с нея.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 28139c2fe8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Номер 7 ти да не си авторката на темата „как се разбира кога едно момче е девствено”, която беше побликувана в раздел„секс и интимност”?

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 276c29b846
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Пак съм аз номер 7
Само забравих да кажа, че щом е постъпила така с теб не ти е и истинска приятелка. Наистина не ти казвам да я забравиш, защото знам, че е трудно, но все пак може поне да се опиташ. На нея явно не я интересуват твоите чувства така, че...
И не съжалявай за това, че те оставила единственото за, което можеш да съжаляваш в този случай е, че си отделял толкова време да бъдеш с нея. :)) До някъде те разбирам, но не напълно както казах в предишният ми коментар при мен е малко по-различно.


Пс: Съжалявам, че съм допуснала правописни грешки, но още съм много щастлива за да пиша и няма да се учудя, ако кажете, че не сте разбрали почти нищо от това, което съм написала. (:*)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker