Какво да направя ? :( - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121301)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14373)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Какво да направя ? :(
преди: 11 години, 1 месец, прочетена 3447 пъти
Здравейте..
Искам да разкажа и моята история в този сайт..

Бях на 10 години, когато тръгнах с момчето, в което бях адски влюбена.. той също беше влюбен в мен.. когато тръгнахме бях много щастлива..
От почти 6 години сме заедно... При всяка малка караница, той ме псува, обижда и заплашва... Като казвам заплашва, когато скъсаме и аз се дразня от това, че пак ме заеба.. и му казвам, че ще съм с друг, само и само за да го дразня.. А той ми казва '' Само да разбера, че си била с друг, ще те набарам някъде навън, ще те кача в колата, ще те закарам на някое скътано място, ще ти разкъсам дрехите, ще те изнасиля, ще те оставя чисто гола там.. това ще е наказанието ти.... Всичко това го търпях, всички тези думи, псувни и обиди. Била съм с други, когато скъсаме.. Мъчех се да го забравя, но не става... А това, с което казах, че ме заплашва го каза ако още един път тръгна с друг... Миналата година септември месец ядох голям бой от него на центъра в града, който живеем, пред хората... Шамари, юмруци, ритници, псувни... И на всичкото от горе ми хвърли вряло кафе с 100 килограма захар на лицето... прибрах се вкъщи бях цялата почервеняла от шамари, лицето, косата и дрехите ми бяха целите в кафе.. Изкъпах се.. майка ми се прибра и ме пита какво ми е, защото очите ми бяха почервенели от врялото кафе... И от първият бой, който ми хвърли постоянно си позволява да ме удря.. При всеки втори малък скандал той ме псува, обижда и посяга... Мълча си, не казвам на никой за този тормоз.. само и само той да си няма проблеми... С всичко това бях свикнала и всичко така по този начин за мен беше '' в ред ''.. От март месец се държи с мен все едно съм някаква от улицата.. Държи се студено, не ме ебава за нищо... Излиза без да ми казва къде отива... Пиша му, той не ми пише.. казва ми, че не му е било приятно да си пише с мен, но аз тъй като не мога без него продължавам да му звъня и да му пиша.. Той си излиза където иска... аз като изляза някъде почват скандали.. ама защо съм излизала.. каква работа съм имала навън аз... дрън, дрън..

Това, което направи за последно ме учуди и ме хвана гнус.. а това, което направи е:

Тъй като ние учим в различни градове и през седмицата не можем да се видим, си пишем по фейсбук... накара ме да вляза в скайп да ме види, защото съм му липсвала... Влезнах аз и му пуснах камера... Както си пишехме и той ме гледаше ми писа да си махна блузката... Питах го '' защо ''? Той ми каза без въпроси махай я! .. Махнах я, макар че не исках да го правя, но не исках и да се карам с него... останах по сутиен... След около 5-6 минути ми писа да съм си махала и сутиена.. казах му, че това не искам да го правя и че не ми е приятно по камерата да си махам дрехите.. все едно съм някоя курва, която прави стиптиз по камерата и прави кефа на някакъв си там.. След като се облякох той ми каза, че си е набил чакия... Това ме отврати адски много... Чувствам се като някоя курва, която той използва, за да си прави кефа... като някакъв парцал съм... слушам го и правя това, което иска той само и само да не се кара с мен да не вдига скандали и да не се разделим.. макар че винаги ме търси след това... слушам го, но това, което ме кара да правя не го правя с желание.. НЕ, дори ме отвращава... и ме отблъсква от него.. а в същото време ме е страх, да не го загубя, защото го обичам адски много...

Родителите ми също са против него. Никога не са искали да бъда с него... Винаги гледат как да ме разделят от него, а аз продължавам да бъда с него..

Какво да направя, за да свърши този ужас.. Какво да направя, за да се държи с мен като с истинска жена, а не като някоя курва...? Как да го променя?
Или пък ако се разделим как да го забравя?

МОЛЯ ВИ ЗА СЪВЕТ!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 1 месец
hash: 29d205d72f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Авторке, нещата са излезнали извън контрол - търси помощ от родителите си. Ако те не могат да ти я окажат - обърни се към класния си ръководител/психолог в училище/детска педагогическа стая и в крайна сметка - в полицията!
Този щом има кола е над 18 г. Заплаши го да го осъдиш за блудство/изнасилване и при следващия път направо при лекар да те освидетелства и поддаваш жалба в полицията. Не си играй с огъня. Или късаш с този, или си боксова круша! До 18 г. възраст те защитават институциите страшно, имаш късмет, че не си над 18 г., но ако останеш с този още толкова години - никой не може да ти помогне.
Къде са родителите се питам, когато оставят 10 годишните си дъщери да почват връзка с момчета и после нямат хал-хабер какво става с децата им, а целият град има!

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 38d2ba67e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Админката:

Той е на 17, но взима колата на баща си и си фърчи навсякъде с нея, а ако питате аз на колко съм - 16.

Как да споделя на нашите след като и те не одобряват връзката ми с него... :(

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 29d205d72f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Авторке, можем да смятаме - 10 6 са си 16, но за джигита не знаехме... ами не могат нищо да му сторят до 18-тия му рожден ден, но могат да го изключат от училище да кажем, могат с полицейска заповед да му забранят да те доближава.
Никакви голотии в нета, защото може да те снима и да те изнудва после. Кажи на вашите и заедно търсете решение

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 38d2ba67e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Както казах искам да свърши всичката тази простотия всичкия този ужас.. но как да скъсам с него след като аз самата не мога да дишам без него... има ли начин да го накарам да спре да се държи като с курва с мен? :(

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 1087cf73f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Ти мазохистка ли си? Аз ако съм ще му тегля една майна на този.. той не те заслужава, не заслужава да бъде обичан! Помисли какво ще стане за напред ако си с него.. на лягане и ставане бой това ли искаш.. едва ли.. Не е единствен, а с времето няма да кажа, че ще го забравиш защото винаги нещо ще ти напомня за него, просто с времето ще се оправиш, ще намериш някои който те заслужава, уважава и обича.. ще си как кажеш.. как съм можела да бъде с такъв човек..

 
  ...


...
преди: 11 години, 1 месец
hash: ca4ae2eaae
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Бе ти нормална ли си!? 1- Бъди студена към него не му обръщай внимание и не тичай след него нито му се моли като някакво кученце. 2- Дори колкото и да е силна любовта ти към него не била да позволяваш да се отнася така към тебе. Ти не уважаваш себе си и той това го е разбрал и за това се държи с теб все по- зле и по- зле!
Аз, дори и всяко друго момиче би го зарязала и би направила нещо по- въпроса! Ти показваш единствено колко си жалка и жена не уважаваща себе си.
Жал ме е за тебе. И аз сам момиче на 16, но никога не съм позволявала такава гавра с мен.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 59f00fd384
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Виж какво. Момче съм на 23г. и като човек, който е преживял доста повече неща от теб - ти давам един съвсем приятелски съвет:
Скъсай го ОКОНЧАТЕЛНО! Блокирай го в скайп, фейсбук и си смени номера на телефона!
Значи той се държи по тоя начин с теб (боя в центъра на града пред хората, боя по принцип, посягането, заливането с кафе, мастурбацията по камерата.. ) - а ти още продължаваш да го обичаш? ! Въпреки, че се отнася с теб като с боклук (с извинение)... Колкото и да го обичаш - човек, който ти посяга и се държи така не те заслужава!
Аз до скоро имах също приятелка, с която бяхме 4 години и въпреки, че на моменти и ние сме се карали (понякога дори ставаха жестоки скандали) аз за тези 4 години - въпреки всичко - НИКОГА не съм си позволил да я обидя или напсувам а какво остава пък да й посегна!! Никога!
И двамата скъсахме по взаимно съгласие - това е начина, но в твоя случай е малко по-сложно - директно го махаш от живота си.
Ако тръгне да ти прави проблеми - потърси помощ от някой по-голям (ако имаш батко е най-добре) или към вашите или в краен случай ако видиш че идва и се опита да ти направи нещо - няма да мислиш много а вдигаш телефона и набираш полицията.
Пак ти казвам - няма "ама обичам го" - той само ти вреди.. не е за теб

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 80ca702fc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Не можеш да промениш хората около теб, но можеш да избираш кой да е до теб!
В началото явно сте били влюбени, макар и деца (всеки се влюбва, а когато е взаимно си е красиво изживяване).
Независимо на колко е човек, привличането, влюбването и пеперудите са в началото (известно време). После или това се превръща в обич или влизаш в лабиринт..
В твоя случай това не бих го нарекла човешко.. А още по-малко връзка или влюбване.
Не искам да те съдя! Един мъж не можем да променим на сила.
Нека си намери друга да го търпи. Аз мисля, че ти няма какво да обичаш и харесваш в такъв човек. Няма за какво да се хванеш.
Освен това и родителите ти искат да ти помогнат, нали не мислиш, че една майка и един баща не искат от сърце детето им да ее щастливо и не се борят за това.
Те ако се опълчат, боклука ще подвие опашка.
Ти няма какво да обичаш в такъв човек.
Съсипал ти детството, искаш и целия живот ли..?
Не можеш да дишаш без него??? А можеш ли да дишаш, като те бие и те залива с горещо кафе? ! Той те тормози, а ти си втълпяваш, че го обичаш? Да имаше поне какво да обичаш в такъв човек? !
Осъзнай се! Ако продължиш с него, животът ти няма да ее живот.
Не се обръщай против родителите си, заради един мухльо!

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 71e62ffbc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Първо, защо си таква мазохистка и защо търпиш този ад? ! Мъж съм и просто не знам защо се влюбвате винаги в такива идиоти... Искала си да го промениш, не можеш - повярвай ми. Всъщност не го искаш, не го обичаш, а просто искаш да го промениш (нещо като майчински инстинкт, не знам). Както и да е, остави го, не го търси, уважавай се и не позволявай такива неща. Отървисе от него. Самоуважение. А че е нещастник и идиот и че не е мъж, е ясно. Напусни го и престанете с тази фиксидея да промените хората - медицински ненормалник (извинявам се за израза :) не можеш да промениш по никакъв начин.
Аре и успех :)
М, 36

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 398633dec6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   Момче на седемнайсет прави такива неща? !! Ужас! И щом на тази възраст вече се държи така, ти как мислиш, че би се отнасял с теб по-нататък. Хората НИКОГА не се променят.

 
  ...

...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 398633dec6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Абе момиче честно ти казвам не знам как го търпиш тоя недорасляк още. Да ме удря някакъв си келеш по улиците, да ме обижда, да ме полива с кафе и аз въпреки това да си умирам за него.. просто няма как да стане. Може да съм егоистка, но ако някой си позволи да ми посегне дори ще ме види отново, когато си види ушите без огледало.
Моника

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: f90c363da6
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Преди малко прочетох хронология, в която той писал, че иска да къса с мен... казали са му помисли си добре, защото после пак я търсиш и той казал ами не няма да скъсам с нея ще ми е за разнообразие не ми прави кефа на сърцето и душата, поне да ми прави кефа на... ;(.... МИСЛЯ НАИСТИНА ДА ГО СКЪСАМ! :( БОЛИ МЕ ::(

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: f571d734bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   "Какво да направя, за да свърши този ужас.. " Единственото, което може да направиш е да го зарежеш, не знам как може да го обичаш след всичко това. За да го забравиш си хвани някой друг, който ще те обича и ще прави всичко за теб, според мен това е единствения начин.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker