Майка ми ме нарича грозна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Майка ми ме нарича грозна
преди: 11 години, 16 дни, прочетена 3491 пъти
Срещала съм всякакви истории но моята е по-различна от останалите. Някои са обиждани от съученици други нямат приятели или гаджета но винаги има човек който винаги трябва да е до вас за да ви утеши-това е майка ви. Е аз нямам приятели съучениците ми ме обиждаха допреди година но мен никой не ме утеши справих се сама. Намерих си най-добра приятелка. Тя ми помогна да си вдигна самочувствието а след като и самочувствието ми се повиши класът ми спря да ме обижда и започнаха да ме наричат сладурана красавица хубавица и така нататък. Започнах да излизам с момчето с което сме заедно вече половин година и много се обичаме. Когато разбрах че той ме оценява по различен начин от останалите бах много щастлива защото знаех че като ми казва че съм хубава наистина го мисли. Започнах да се усмихвам по-често а сестра ми която е три години по-голяма от мен ми каза че това че той твърди че ме обича не значи че е така майка ми се включи в разговора и каза че само ако той имаше възможност да си намери по-хубаво момиче щял да ме остави на мига. Аз казах на майка че той наистина ме харесва- тя ме попита това момче да няма случайно проблем с очите.
Знам че сега ще кажете не я слушай но много ме боли когато ми говорят така най-близките хора който имам. Чувствам че им носи радост това да ме дразнят или кагато сестра ми си е в къщи майка ми да се прави че не ме познава и да си говори само с нея. Като я попитам защо го прави ми казва че съм се объркала. Имам чувството че всички биха прекарали малко време с мен само при условие че няма с кого друг. Винаги когато има нещо за вършене в къщи трябва аз да го направя. Майка ми ми се кара и се държи много грубо с мен. А аз всеки ден работя над характера си и се опитвам да бъда мила с всички.
Момиче на 16

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 15 дни
hash: 8fc5086936
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Майка ти ревнува младостта ти и ти завижда за гаджето (харесва ? човекът). Не се сърди, а я съжали. Другият път ? кажи „Ами така е майко, много хубав приятел имам и той ме е избрал, защото съм млада и ме намира за хубава. Ти си ми майка, ти си вече стара. Защо сама не се огледаш за мъж на твоята възраст например. Мисля, че ти трябва мъж, защото си станала много раздразнителна. Да не влизаш в критическа? “
100% след тези думи ще млъкне.

 
  ...
преди: 11 години, 15 дни
hash: bdae446610
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Сигурна ли си, че това ти е казала и, че правилно си я разбрала? Ако наистина това е имала предвид, то майка ти съвсем не е в ред. Никой родител не трябва да си позволява такива коментари пред детето си. Точно родителите са хората, които трябва да те подкрепят и защитават и да те приемат такъв, какъвто си. Недопустимо е да ти говори така, явно, както казва номер 1 наистина ревнува и се чувства стара - не и обръщай внимание и не вземай думите и толкова навътре.

 
  ...
преди: 11 години, 15 дни
hash: afe6e75c29
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   № 1 - Хей, след тези думи, най - много авторката да е изритана от вкъщи! Такива неща не се решават толкова с думи, колкото с действия.

Към авторката:
Знам, че те боли.. но какво можеш ТИ да направиш, освен да бъдеш щастлива? Покажи и ясно, че нейното мнение по ТОЗИ въпрос не значи нищо за теб..
ЖИВЕЙ! :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 15 дни
hash: e117a37794
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мило момиче, щом от сега се питаш, когато порастнеш и станеш майка, ще осъзнаеш, че няма правилно отношение тийнежър-родител. Няма писани правила, който действат безотказно в ситуациите и в повечето ситуации самите родители не знаят как да посътпят и пробват.
Имала си проблем като малка със съученици майка ти е пробвала да се прави, че не я интересува с цел да те научи да се справяш сама в обществото от лоши хора и е успяла, ти вече проблем с тях нямаш. Дали това е правилният начин никой не знае, все пак правилен няма.
Сега майка ти вижда, че се възгордяваш от хубостта си тя вижда и знае че си хубава, за не яти си най красивото същество на земята, но също знае, че много, 99% от всички момчета използват това заслепяване у момичетата със друга цел и я е страх да не се заслепиш, затова се мъчи да те докара до състояние да знаеш, че си хубава, но да не се заслепяваш от комплименти и да виждаш ясно целта на човека с комплиментите. Не й е нужно да познава момчето, тя е била на 16 и знае много добре целта на момчетата, насочена към 16 годишните момичета.
Все пак какво означава серьозни намерения между двама млади, значи да искат да изживеят живота си заедно, а на 16 не им идва тая мисъл в главата, целта им обикновенно е краткосрочна. Ако сега се заслепиш и повярваш в думите на момчето за неземната ти красота, вероятността да останеш излъгана е 99% и съответно майка ти по този начин се мъчи да те предпази.
Запитай се сама ти на нейно място как би посътпила, може би по правилно, но както казах правила няма, защото няма точно еднакви характери и ситуации.

 
  ...
преди: 11 години, 15 дни
hash: 2ff9bac7d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Що за ма?ка е това!

 
  ...


...
преди: 11 години, 15 дни
hash: a65890f9b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Авторке, няма майка, която да мисли че детето и е грозно. Може би е искала да каже друго нещо, което ти пропускаш. Има един важен въпрос слагаш ли си мното грим, кичиш ли се прекалено много? О а знаеш ли колко момчета биха ти свалили звездите само за да преспи с теб? За мен майка ти е искала да те предпази, но се е изнервила при разговора и е казала неща които не мисли. И сигурна ли си че ти не отблъскваш с нагло държание? Разкажи по подробно. И не се сърди просто помагам.
момиче на 17

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker