Подиграват ми се, че съм девствена - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121306)
 Любов и изневяра (29737)
 Секс и интимност (14376)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Подиграват ми се, че съм девствена
преди: 11 години, 20 дни, прочетена 3723 пъти
Здравейте, аз съм момиче, наскоро навърших 17. Цял живот съм имала всякакви комплекси (което е странно, защото нито семейство, нито приятели/съученици са ме унижавали по някакъв начин). Така че беше като балсам за ниското ми самочувствие, че наскоро се присъединих към една компания момчета и момичета, които се имат за много готини. Приеха ме много топло и се държаха супер и аз бях направо на седмото небе.
От едно известно време обаче повечето момчета от групичката ми хвърлят едни такива странни погледи и постоянно някакви странни намеци ми правят, а някои си позволяват да пускат и ръце. Не е само лигавене, защото чак дотам не стигат с други момичета. Даже две-три момчета с приятелки, когато момичетата им не са там, са ми правили разни предложения. Момичетата от компанията пък непрекъснато повтарят, че вече отдавна било време да съм правела секс, за какво съм се пазела толкова, принц ли съм чакала.
Всъщност, колкото и глупаво и наивно да звучи, да - искам първият ми път да е с някой специален. И когато им го казах, бяха едни смехове, едни бъзици и подигравки. Казано честно, ми стана много зле, а и никой не ме защити, затова се прибрах.
Онзи ден пак излизахме и пак бяха едни дълги дискусии по повод моята девственост. Този път, като си тръгнах, едно момче дойде да ме изпрати. Винаги ми се е струвал свестен, има си приятелка, пък и казано честно, имах нужда на някого да си излея мъката. Като го попитах толкова ли е глупаво, че не искам да правя секс с кой да е, беше изключително мил, каза, че е хубаво, че искам да изчакам и т. н. И на мен ми стана малко по-добре. Вече като стигнахме хода обаче, и аз се обърнах да го прегърна, той ме хвана за раменете и ме целуна много грубо. Опитах се да се отдръпна, но той започна да ми съска нещо, заплаши, че ще ме удари. Добре че един съсед тъкмо се прибираше и успя да ме спаси и да го изгони. Вече втори ден хора от компанията се убиват да ми звънят, да ми пишат смс-и. И той ми писа. Първо бяха неща от рода на "Съжалявам, бях пил малко повече, моля те да забравим", мина през "Айде да не правим проблеми, не искам да си развалям връзката" и последно беше "Дори не знаеш какво ще ти се случи, ако кажеш на някого". Чувствам се много зле и днес в училище мярнах няколко човека от компанията, но успях да избягам преди да дойдат при мен.

Не знам какво да правя сега, как да се отърва от тях. Какви глупости прави човек заради егото си...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 19 дни
hash: effc30ceca
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

1.   Добрата новина е, че скоро ще завършите училище - колкото и да е зле, все ще стиснеш зъби и ще изтраеш 1-2 години.

Лошата новина е, че се спичаш по този начин и че всичко това ти влияе толкова зле на психиката и самочувствието... Явно страдаш от тотална липса на самочувствие, щом се оставяш някакви гаменчета, още с жълто около устата, да те мачкат психически. Вместо да кажеш на такъв: "Ти ли бе, поплювко!" или "Куче, което лае - не хапе!" или "Ще ти се, ама гроздето кисело май?", или "Къде си тръгнал с тая малка пишка?" - трябва да ти кажа, че пъпчивите тийнейджъри са особено болезнено-чувствителни нещо да се подиграеш или да поставиш под съмнение "мъжествеността" и сексуалните им умения (въпреки, че със сигурност в леглото са гОла вОда - сигурно се изцъркват още като ги пипнат приятелките им).
Хич не си го слагай на сърце - мачкай нещастниците или най-малкото им покажи какви смешници са.

Дали чакаш принц или не - това не е тяхна работа! Докато не почувстваш някого близък на сърцето си - обличаш желязната броня, раздаваш безпощадни сарказми, като всяка истинска мацка, и да се пукат душманите!

 
  ...
преди: 11 години, 19 дни
hash: b4f559a7f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

2.   мило момиче, не е за теб тази компания

 
  ...
преди: 11 години, 19 дни
hash: 3970399540
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

3.   На сто процента съм съгласен с първия коментар. На 25г. съм и за малкото опит в тия работи мога да кажа че девойки като тебе са не една на 100, а на 1000. Дръж се на положение и не позволявай да те мачкат тия (ще ме прощаваш за израза
) чекиджий. Пък според мен трябва по-добре да си подбираш приятелите. Тези нещо така както ги обясняваш не ми се виждат свестни. На първо време съветът ми е бавно да прекратиш отношенията си с тези твои "приятели". Ако се задълбочат нещата и започнат да те тормозят сподели с родителите си те ще преценят какво да правят.
И горе главата. :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 12 дни
hash: 3131344353
гласове:
1 2 3 4 5
  (40 гласа)

4.   Гледай да се отдръпнеш от тях. Няма нужда излишно да ги провокираш, но гледай да се отдръпнеш, а ако те тормозят и заплашват оплачи се на родителите, полицията дори.

В този форум (както вече много други хора са го правили), може да получиш психологическа подкрепа и съвети от психолози и от други хора с добри психологически познания и по - голям от твоя житейски опит.

http://www.beinsadouno.com/board/index.php?showforum=157

 
  ...
преди: 11 години, 11 дни
hash: 74b642d0d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Мила, не се срамувай от девствеността си! Обичай себе си и се уважавай, имай принципи. Все някъде след време някой подобаващ партньор ше ги оцени, а тези съученици са просто долни комплексари. Тийнове, правещи се на голямата работа. Аз съм на 23 и съм девствена, не ми липса красота и интелект. Първата ми уж любов беше с един бияч, напуснах го. Сега се страхувам повече от мъжете, но искрено вярвам, че все някъде, някой ще ме поиска. Стига да е взаимна любов, подправена с уважение, което е изключително важно в днешния динамичен свят на материализъм и лошо отношение. Така че не бързай за никъде, обичай тялото си. Истинската любов сама ще те намери! Другите хора, които ти се подиграват, просто игнор! Успех и мн весели моменти в живота!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker