Чувствам се луда...?! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Чувствам се луда...?!
преди: 10 години, 11 месеца, прочетена 2431 пъти
Здравейте =) Пиша ви, защото искам съвет.. Чувствам, че ще полудея. Всичко започна, когато майката на гаджето ми се обади и ми каза да прекъсна всякаква връзка с него. Това ме съкруши. Като че ли в този ден тази жена срина целия ми свят... Не знаех дори каква е причината или пък какво съм направила. От дни не мога да мигна. Всички в отношенията ни беше наред. Изведнъж в 22:30 вечерта тя ми се обади и ми се разкрещя.. Каза ми да не питам и защо.. Чувствам се виновна, гузна.. Но не знам за какво? ! По цял ден не спирам да плача и това е. От този ден той започна да ме отбягва, да се чувства виновен за постъпката на майка му и какво ли не. Не ми отговаря на смс-ите, не ми пише, не ме търси... За какво съм виновна? ! Този въпрос не ми дава мира.. По цял ден мисля за самоубийство... Психиката ми не е много стабилна. Лесно ранима съм. Приятелите ми ме съвет да и се обадя и да я питам с какво съм провокирала тази нейна постъпка, но от този ден просто нямам желание за нищо. Ако не съм аз виновна или е било изблик на гняв поне да беше написала един смс "извинявай" и това щеше да ми стигне. От този ден просто живота ми стана черен. Карат ме да пия успокотелни. Чувствам се луда. Преди не беше така. За един ден всичко се срина..
Благодаря ви, че прочетохте историята ми все пак :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 11 месеца
hash: 1fb14af3ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Намери момчето и разбери каква е причината. Успех.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 8c3759bafc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   ще се сринеш заради една стара чанта? не си струва

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: df6d2bdec7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Горката :/ при мен положението също не е розово
С него от много време сме приятели, обичахме се.
Сега само аз го обичам, той не ме търси, нито нищо.
Като ми каза, че късаме аз се разревах и по-късно същия ден се целувахме доста пъти.. На другия ден той отиваше при една негова приятелка (която го харесва и той знае и я гушка, целува по бузата и т. н. ) и ми каза:Сега ще се правим, че вчера нищо не е станало"
Излязохме тримата и аз, както винаги, им се мъкнех зад гъзовете и ако се опитам да му кажа нещо, започва да ми вика :( а като сме двамата е мил, целува ме, прегръща ме и т. н. Казва, че не иска да я нарани, защото знае какво е чувството. Хилядии пъти съм му обяснявала и все слушам :Оф, айде спри се! "
Гадно е
Както и да е, няма смисъл да лъжа "той" е "тя" би съм
Наистина я обичам, нямам други приятели, не знам какво да правя, искам да си я върна много.
Какво ще кажеш?
Вики, 15г

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 1c6d2e9f24
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей,
аз те съветвам, да отидеш до у тях или да й звъннеш докато момчето го няма. Не се притеснявай от нея, ако го обичаш свържи се с нея и се разберете с какво си провокирала това нейно отношение. Ако е допуснато някакво недоразумение поправете го. Дори да не иска да говори с теб аз ако съм на твое място нямаше да ми пука от нея и щях да продължа да се виждам с момчето. Говори и с него, може пък той да знае нещо. Това е, моят съвет. Късмет :)

ПП: после пиши какво е станало ;)

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: ac48cb6335
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Не трябва да бъдеш толкова зависима от приятеля си, опитай се да намираш щастието от живота, когато си сама. Относно конкретната ситуация според мен обади му се, когато знаеш, че не си е в къщи(в смисъл майка му не е с него) и му кажи, че посто искаш да поговорите за малко като приятели, мисля, че ще се съгласи. Ако го направи, когато се видите започни с по-общи въпоси като "Как си? " и др. такива и след това го попитай директно на какво се дължи това поведение на майка му и на него самия. При всички положения мисля, че е по-добе да стоиш настрана от него, защото не намирам поведението му за достойно. Кое истинско момче или мъж ще позволи майка му да се меси в неговите отношения. Най-малкото можеше да поговори с теб, фактът, че не го е направил по собствена инициатива говори лошо за него. Независимо какво е разбрал или какво се случило трябвало е да поговори с теб за това. Освен това едва ли искаш да си с човек, с майка, която се дъжи по подобен невъзпитан начин. Семейството е много важно и ако съдим за неговото по държанието на майка му, възпитанието му едва ли е на ниво. Съветвам те да се вземеш в ръце и да продължиш напред, ако решиш да му се обадиш направи го заради себе си, както се казва да ти олекне и да разбереш поне причината за всичко. Понякога преодоляваме нещата по-лесно, когато си ги обясним. Пожелавам ти успех!
В. 22г

 
  ...


...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: e2bb71ad30
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   А ти на колко години си? Ако си под 18 е нормално, зависимостта от родителите е съществен фактор, особено при мъжете и то и в по-зряла възраст. Не очаквай чудеса. Вероятно майка му е забелязала някаква съвсем малка следа от манипулация, каквато си приложила несъзнателно, по женски, на приятеля си. Жените постоянно си служат с някакви хитринки, но изключително много се дразнят, когато "външни" жени прилагат подобни хитринки върху близките им мъже. Кофти двоен стандарт, нали? :) И понеже вашият случай касае тинейджъри, подобна разлъка е лесно инициирана от майката на момчето. Сега ясна ли ти е картинката?
М, 35

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: ffa0a9245c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Какво искаш все пак от нас? Ние не можем да ти помогнем с нищо. Освен да ти кажем, че ще се разболееш от тези мисли и тревоги. Живей живота си момиче! ... Друг няма да имаш. А пък това, че някой казал нещо и не ти харесало. Ами обади й се разкрещи й се... Кажи й, че няма право да те съди ей така за няма нищо и да се меси във връзката ти с момчето. Не се натоварвай с глупости, недей да мислиш за самоубийство. Ти си млада, гледай и продължавай напред. Не бива да живееш в миналото си! Не преживявай лошите си спомени отново и отново! Ще се чувстваш зле... Така, че я забрави тая и дори ще ти дам съвет да отидеш при момчето и да кажеш, че връзката ви приключва, защото ти е омръзнало той да те отбягва и майка му да ти крещи всяка вечер по телефона. И това е. За мен винаги момчетата са били никакви. Едни глупаци. И сега си спомням в едно филме, по дисни чанъл. Едно момиче, дето беше скъсало с приятеля си и се чувстваше ужасно каза на приятелката си:

"-Така е... Момчетата идват и си отиват, но приятелките остават завинаги до теб... " и двете се прегърнаха... :)))))

Аз не съм имала и не мисля да имам гадже, защото момчетата са едни и същи. Тъпаци дето разбиват сърцата на момичетата. Дори не ти е притрябвало да имаш мъж и деца. Недей да имаш! И гаджета не са ти притрябвали! Трябва да си свободна, да мислиш само за себе си и родителите, и приятелките си. А за момчетата... Забрави ги! Ще се чувстваш много по-добре без гаджета, защото те ще разбиват сърцата ти винаги. Няма лесно да намериш истинската любов, като във филмите. Така, че ги остави и си бъди свободна.

Violet

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 08b0c05326
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Не си луда, просто изпитваш много силна болка. Ще го преживееш, не се отчайвай живота е пред теб!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker