Изгасвам вътрешно - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121363)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14384)
 Тинейджърски (21905)
 Семейство (6480)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4705)
 На работното място (3186)
 Образование (7309)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18571)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Изгасвам вътрешно
преди: 10 години, 11 месеца, прочетена 1355 пъти
Момиче на 16 години. Знам, че много такива истории има, но вече съм на ръба. Чувствам се сама. Не ми е останало нищо освен семейство, което нагрубявам за да се преборя вътрешно със себе си и после съжалявам. Всеки ден си задавам въпроса аз грозна ли съм? Когато се погледна в огледалото изпитвам отвращение. Мразя се. Мразя се. Мразя се. Мразя се, че цял живот позволявам да ме тъпчат. Имам принципи, имам и гордост, имам и предръсъдаци, толкова съм отчаяна. Каквото и да правя с външния си вид винаги, има или приятелка или позната или братовчедка ми, които са по хубави, а аз оставам в сянка. Техните имена всички ги знаят, а моето-НЕ. С мен никой не си говори, нали съм затрита не ставам за компания. Така е които няма пороци е грешник. Чувствам се сама и никой не ме разбира. Изморих се вече. Гасна ден след ден. Искам и аз да съм обичана, не искам от всички, а от един човек. Имах надежди към едно момче, но то дори името ми не пожела да знае! Сега не искам определен, просто искам да си имам гадже. Никога не съм имала и всички ми се присмиват, аз не го искам за това, а за да ми е закрила и подкрепа. Искам да изживея любовта, да се почувствам значима, а не винаги оставаща в сянката на някой. Искам да съм, като другите. Имам чувството, че ще си остана стара мома. Нямам сила вече да плача. Искам да умра. Отритната съм от всички, като бедно котенце в дъжда. Никой не иска да ми даде любов. Плюят омраза само. Умирам хора. Вътрешно се боря със себе си и търся отговори чиито отговори си остават не разбрани. Защо защо?? Толкова ли съм грозна и противна и смотана, че никой не ме иска нито за любов, нито за приятел. Не знам дали ме разбирате, не ви и карам, защото самата аз не се разбирам и съм объркана. Чувствам се сама само тук мога да разкажа за болката си.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 11 месеца
hash: cfc2ff02a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей!!! Всеки е имал подобни моменти, не се притеснявай! Аз, като теб бях аутсайдер, ако мога така да го нарека. Бях и надявам се все още съм, симпатично момиче, но все нещо в любовта ми куцаше. Все се влюбвах в тези, който и името ми незнаеха и все ходех с онези, за които не давах пет пари. Но моя съвет е: сложи маската, започни да се харесваш, прави си прически, лакирай се, гримирай се, но за собствено удовлетворение, а не за нечие друго. Аз съм на 23 години и откакто осъзнах, че съм красива, може би по своему, оттогава вниманието на всички към мен се изостри. В момента си имам приятел, който много обичам и куп ухажори, които ми дават още повече увереност в това да СЕ ОБИЧАМ и харесвам!

Всеки изпада в затънени улици, като теб, не се притеснявай, горе главата и бъди над тези неща!



к23

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 9b731e4dc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мило момиче, дали ще бъдеш значима зависи само и единствено от теб. По неизвестни за нас, читателите, причини твоето самочувствие е около нулата. Ти не се харесваш физически. Не знам дали наистина си толкова отблъскваща, колкото се виждаш самата ти. Важно е са се харесваш, важно е да се обичаш ти самата. Само тогава можеш да очакваш, че ще те хареса и някой друг. Работи върху себе си, за да се измъкнеш от самосъжалението и чувството за малоценност. Няма кой да ти създаде вътрешна увереност, освен самата ти. Ако продължаваш да се самозабиваш, ще продължиш да се чувстваш така, че и по-зле. Вярвай повече в себе си!

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 1529f9602a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Аз съм абсолютно същата, само че все още се надявам или по -точно се самозалъгвам за едно момче. На 14 съм и сега ще съм за първа год. в гимназия, което ми вдъхва някаква надежда нови хора нови запознанства и надявам се приятелства. Много бих искала да се запознаем с теб, но не знам как може да стане и въобще с хора като теб. Желая ти наистина много успех, а и тм ми пожелай и да се надяваме, че ще открием истински хора и приятели, които ще ни оценят. Анабел

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: a8e0befa24
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Това, което чувстваш, е много естествено за възрастта ти. Ти преминаваш през период на самооткриване. Опитваш се да изградиш обективно мнение за себе си, но парадоксът е, че човек много често изгражда едно нереалистично и субективно мнение по отношение на особата си. По-нагоре в коментарите прочетох, че трябва да се чувстваш самоуверена. Вдигам две ръце в подкрепа на това. Какво е излъчването на един човек? За мен лично това е съвкупност от интелект, който просто си личи, доброта или дяволитост (зависи от човека) и най-вече самоуважение и самоувереност. Направи другите огледала. Какво ще рече това? Всеки човек се отразява в хората срещу себе си. Ако ти се чувстваш добре, ако се харесваш, ако си весела, ненапрегната - ти си симпатична. Това е магията! Когато ти си с ниско самомнение, мълчиш, намръщена си, нищо не казваш, мислейки си колко си грозна, недодялана и т. н. най-малкото ти не даваш правото на другите да те опознаят. Думите и действията описват човека. Когато мълчиш кой какво би разбрал за теб на "първо четене"? ! Не си ли срещала хора, в които като се вгледаш, откриваш множество физически несъвършенства, но те привличат по един странен начин. Това нещо там вътре в тях, което омайва и очарова, е тяхното самоуважение, увереност и сила, които чисто и просто прозират в цялостното излъчване на човека. Не се замисляй толкова върху това дали си хубава. Обърни внимание върху това как се държиш в компания. Весела ли си, тъжна ли си, говориш или мълчиш, създавайки впечатлението че все ти е криво. Прекъсваш ли другите, спориш ли непрестанно с тях. Какви теми подхващаш - сериозни, песимистични или ведри и комични. Когато гледаш един човек, не си мисли какво чувство ще породиш у него или дали ще му въздестваш. Гледай на теб да ти бъде весело и леко на душата и ще видиш огромната разлика. Наскоро коментирахме с една моя колежка, че нейна братовчедка, която е много хубаво, стройно и учено момиче (завърши фармация в Америка) е смазана от комплекси. Видях я и на снимка дори и просто и се чудя на ума. А другата им обща братовчедка е един абсолютен Телец - едра костна структура, доста пълна, с нечиста кожа от акне, ама каква е чаровница, каква е бърборана, колко гаджета е изръшнала (така се изрази колежката ми :)) е то не може да се опише. Какво означава това? За мен означава, че всичко е въпрос на енергия, а не на красота. Аз като жена съм се влюбвала в мъже, които на външен вид са просто карикатура. Осъзнавам го, но се влюбвам. Всичко е в теб, а не извън теб.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker