Не знам какво да правя! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121322)
 Любов и изневяра (29740)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6479)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18561)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не знам какво да правя!
преди: 10 години, 11 месеца, прочетена 2088 пъти
Здравейте! Пиша Ви, защото не знам какво да правя. Харесвам едно момче много, но той май ме приема само като приятел. Споделя много неща с мен и даже ме попита как да постъпи с момичето, което харесва и аз му помогнах. Сега те са заедно и аз не знам какво да правя. Чувствам, че тя не е подходяща за него, но не знам как да му го кажа. В същото време се чудя дали той е момчето за мен и ме е страх, ако е той да не го изпусна. Как да му кажа, че го харесвам, като не съм сигурна как ме приема той. Когато сме заедно се държим като повече от приятели, без да се целуваме, но иначе не знам какво съм за него. Какво да правя??? Моля помогнете!!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 11 месеца
hash: d632e38348
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не му мисли толкова много. Сега ще напиша от целия ми живот досега най-важното нещо, което съм научил. Щеше ми се някой да ми го беше казал още като бях дете на 7-8 години. За съжаление нямаше кой и изгубих много години от живота си ей така. Това нещо е, че не трябва да мислиш, мисленето вреди, просто действай. Действай въпреки страховете си и хилядите оправдания, които имаш. Като харесваш някого, кажи му го. Като искаш да постигнеш нещо, започвай още от сега! Това е. Мисленето с нищо не помага. Изчел съм десетки книги и блогове в Интернет, почти няма полза от тях. Търсил съм съвети за живота ми в нета, но безуспешно. Разбрах, че няма как като мислиш или прочетеш нещо да ти оправи живота. Единствения начин е да действаш, без да губиш време в безсмислени неща.

Не знам защо ти пиша това. Може би защото много хора в днешно време, дори и аз, отлагаме за после. Страх ни е от глупости. Нека разгледаме следната ситуация, представи си, че утре ще умреш със сигурност. Днес ти е последния ден живот, няма ли да отидеш при това момче да му признаеш? Ще го направиш разбира се, защото ти е последния ден. Добре, това е само ситуация, но всъщност, може наистина утре да ти е последния ден, без да го знаеш. Тогава ще си изживееш целия живот в страх, без да правиш нищо.

Надявам се да си ме разбрала какво искам да кажа. Успех!

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 79b9e3bdd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Поговори с него открито! Трябва да си искрена с него, защото в противен случай ще изгубиш приятелството му. Обясни му колко е важен за теб и сподели това, което мислиш за приятелката му. Надявам се да те разбере!

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 77a698836a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ако той е момчето за теб все някога съдбата ще ви събере, а ако не продължи напред ;).

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 2b5380edff
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От Автора: А как да му кажа? Дали, ако му призная чувствата си, ще разваля цялото ни приятелство?

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: e690491e7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Момиче, няма на света човек, било то мъж или жена, които да се почувства застрашен или обиден от признание в любов. Дори и въобще да не те харесва ще се зарадва от това, което му споделяш. Всеки обича да слуша мили думи и любовни признания. Просто трябва да намериш подходящо време и момент, и къде на шега, къде на истина да му кажеш какво чувстваш към него. Ти си жена, използвай чара си, може да пуснеш и някоя сълза за по-голям ефект. Явно е, че много държиш на това приятелство, но от мен да знаеш, че рано или късно се стига до раздяла и за теб самата ще е по-добре той да те отреже сега. Ще поплачеш някой и друг ден и ще ти мине. По- добре е да научиш някой житейски уроци на ранна възраст и да са ти като обеца на ухото. Но каквото и да стане трябва да му кажеш, за да излезеш от омагьосания кръг на фантазиите и предположенията.

 
  ...


...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: e840233a24
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   До авторката:
Бях в абдолютно съшото положение като теб два пъти...
Първия път с много червен и срам обясних на приятеля, че го харесвам. Той ми отвърна"Твърде дълго сме били приятели за да се получи нешо"И после си останахме риятели. Само че донякъде аз бях ошетенаа в тази приятелска връзка, зашото той усешаше, че аз на всичко съм готова за него. Използваше ме я за кошче с душевни отпадъци, я да му помагам с домашни и тн. Един ден се запознах с група хора, които доста ми ппмогнаха да изградя самчувствие и тн. Той се уплаши от тях, от това че могат да ми отворят очоте и се скарахме. Аз исках да си останем близки, осем години бяхм неразделни, но не се получи. В крайа сметка той се отдръпна, а аз разбрах как ме е използвал сам самичка. Да не говорим, че един път не се хвана да ме зашити пред класа, които ме мразеха, а него харесваха. Даже се правеше, че не сме риятели в училише... Ама айде, мина. Междувременно се сприятелих доста с друго момче, той ми отвори очите и си изкарвахме супер яко. Докато се усетя че отново съм влюбена той си намери приятелка. Този път мълчах, ревах си вкъши, птбягвах ги известно време... И лека полека ми мина. Сега ясно осъзнавамче той не е чпвек за мен в рмантичния смисъл на думата и се радвам че е и развалихме риятелството тогава...
В товя случай не знам. Синдрома на ай добрата приятелка предполага че виждаш, че момичето му е е за него, но не ти позволявада прозреш и негпвите лоши стани. Така де-те може да са си идеални един за друг в своите недостатъци.
Та, точен съвет не моа да ти дам.
момиче на 15

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: e51e6c576d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей, според мен няма как да получиш съвет, който наистина да ти помогне от хора, които не познават нито теб, нито въпросното момче, нито каквото и да е извън това, което си разказала. Та, аз мисля, че би трябвало да се допиташ до някой твой близък ( ако още не си ). Той ще може да те посъветва как да постъпиш най-добре ( възможно е отдавна да е минал по твоя път и да има готов съвет ), да те утеши и да ти помогне да се справиш със чувствата си. Недей да разчиташ на сайтове и непознати, а се вгледай в хората около теб и със сигурност ще намериш някой на който можеш да се довериш винаги и който ще те изслуша.
момче на 20

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 2b11bed3e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Момче 25г. Викаш го на някоя разходка в парка или там каквото ви е на разположение, сядате на някоя пейка и си говорите и просто му казваш.
Аз в момента съм изправен пред същата дилема с моя приятелка от 8 год, обаче просто не се издържа вече. Дори и да подтиснеш чувствата си, те ще се появят изневиделица след година, две, та може и по-рано зависи от човека, но този път ще са доста по-силни и разрушителни от колкото са били преди( поне при мен е така в момента). Специално моя случай в момента съм решил да и кажа до няколко дни защото от 3-4 дни не мога да спа да ям и т. н. За това отивай и му казвай, знам че е много трудно, но забрави страха от неговият отговор. Страха не е приятел на човека а неговият най-голям враг...
Давай момиче!!! УСПЕХ!!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker