Огромната болка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121298)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Огромната болка
преди: 10 години, 10 месеца, прочетена 2413 пъти
Здравейте!
Бих искала да ви разкажа история, която може би за всички ще е еднообразна. Влюбване, разочарование и после болка.
Да, написано по този начин, не изглежда никак различно от другите любовни разочарования.
Но този път за мен е много повече от една болка, разочарование и сълзи...
Запознах се с момче. Момче, което не е от този град, дори по-лошо не е от тази държава. Чужденец е, само че от няколко години е дошъл да живее тук - в България.
Запознахме се съвсем случайно. От много време той е настоявал да го запознаят с мен. Но така и не се е случило. Най-добрия ми приятел му е споделил, че въобще няма смисъл да се запознаваме, тъй като аз не си падам по толкова големи момчета ( а той е доста по-голям от мен).
Така е, никога не съм одобрявала връзки с голяма възрастова разлика, не за друго, а просто защото не смятам, че когато момчето е толкова по-голямо от теб може да изпита нещо истинско-общо взето мисля, че това са връзки без бъдеще.
Ее да, но винаги когато искаш да избягаш точно от това, което най много се боиш, то като че ли идва незабавно при теб.
Така и се случи. Приятелят ми ме запозна с него. От начало, дори не обърнах внимание нито на това как изглежда, нито на това как се държи. Но всичко се промени. Започнахме да се събираме с компания, да обикаляме насам натам, да прекарваме доста време с въпросния човек.
С течение на времето започна да ми харесва вниманието, с което ме обгражда. Закачаше се, прекарвахме нощите заедно, но никога не е имало нещо повече от смях и закачки.
Постепенно всичко това се превърна в любов или поне аз така го чувствах. Всяка секунда, всяка минута мислех за него. Исках да се виждаме отново и отново, макар и за секунда.
Пишехме си почти всеки ден, говорихме по телефона, но нищо повече. Така и не се видяхме отново.
Преди няколко дни научих от приятеля си, че човека, за когото мисля постоянно, към когото изпитвам такива силни чувства ще заминава и повече не мисля да се връща.
Това сякаш ме срина тотално. Въобще не сподели с мен, че смята да заминава, вече не ми пише или когато си пишем се държи безразлично, някак страни от мен.
Не знам какво да си мисля, нито какво да правя.
Той е първия човек, към когото съм изпитвала такива силни чувства без да ме интересуват нито годините, нито хорското мнение.
Но не знам. Чудя се дали някога е изпитвал нещо към мен? Чудя се защо вниманието му се превърна в едно огромно безразличие? Чудя се дали някога отново ще го видя? Въпроси, въпроси и никакъв отговор. Ако вие можете да ми помогнете някак ще съм адски благодарна!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 10 месеца
hash: 9cac9b9bff
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Глупаво е било да не ти каже, че заминава. Може би и той те е харесвал и сега просто страни от теб, за да те забрави по - лесно. Направи и ти същото. :)

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: d9d0492c0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ми чуди си се... Той, човекът, също е чакал и ти да направиш някаква стъпка. не само той да измисля инициативи. Сега си е намерил друга играчка.
Ти си трайкай, пък другите да се сещат какво ти е - така ли?

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: b35c0fe3e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Може би причината за заминаването му не си ти. Може просто да иска да отиде да види свои приятели, роднини и така нататък. Но ако наистина някога е изпитвал нещо към теб и продължава да го прави, ще се върне. Не се плаши

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 41dc4b91e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Разбирам болката ти.
При мен, първоначално аз бях безразличната, а той ме харесваше. После започнах да го харесвам, но не бях сигурна в чувствата си. Постепенно той се отдръпна, защото аз се правех на недостъпна, а и се намеси и трети човек - негов приятел, който ме харесваше много... и той отстъпи. Отказа се, а аз глупачката не направих нищо, дори не му казах колко много го харесвам. Останах с другото момче, но то беше буквално като утешителна награда. Скъсах с него и го нараних, наранихме се взаимно и така накрая останах сама. Осъзнах, че съм влюбена в момчето, към което бях безразлична в началото, а сега то е безразлично към мен. Осъзнах го, когато го изгубих напълно. Тръшках се и ревах месеци, но нямаше смисъл. Сега той е влюбен в друга, а аз съм отдавна забравена - чат пат ми каже здрасти като се разминем, даже и това е много. Страдах много и до ден днешен съжалявам, че не му казах на време какво изпитвам. Сигурна съм, че щеше да се получи между нас и сега може би щяхме да сме заедно. А и дори да не бяхме, щях да знам, че съм опитала поне. Затова моят съвет е да му кажеш какво изпитваш към него. Вярно, може да бъдеш отхвърлена, това е възможно, но ще знаеш, че поне си опитала и ще продължиш напред. Ако си замълчиш от срам/страх или каквото и да е, той ще си тръгне без да знае какво чувстваш към него. Ако не му кажеш ти, може би и той няма да ти каже дали е чувствал, дали сега чувства нещо. Може би е станал безразличен, защото ти не си му показала всъшност какво значи той за теб. Нещата не са толкова сложни, всъщност като се замислиш са много прости. Поговорете докато не е станало късно, признай му чувствата си и го питай какви са неговите. Какъвто и да е отговора му, поне няма да съжаляваш.
Успех и ще следя темата, сподели какво е станало ако искаш :)

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: e6c441c941
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Възможно е да е охладнял точно защото е взел решение да замине и му е ясно, че нещата между вас няма да се получат и няма смисъл да се сближавате повече, за да не страдате после.

Но ако наистина го харесваш, кажи му го! Какво имаш да губиш? Той заминава и явно се е отказал от теб, ако нещо може да промени решението му, то това ще са твоите чувства. Просто опитай, ако все пак не е достатъчно за да даде шанс на връзката ви, тогава ок, не е било толкова сериозно за него, продължаваш напред, но кой знае, може и да е...

Sage

 
  ...


...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 2aaddb5fca
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Понякога, колкото и да е трудно, трябва да приемем, че другият човек не изпитва същото като нас. Очевидно, за него не си означавала това, което той за теб.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 37ef1e78d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Според мен се държи безразлично, точно защото ще заминава и няма да се връща. Може би си мисли, че ако се отдалечи от теб, ще ви боли по-малко при раздялата. Не знам, според мен трябва да говориш с него. :)

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 32a5da1938
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Някой ти обърне малко внимание и ти веднага се хващаш, като удавник за сламка.
Просто го забрави, така или иначи не си го харесвала.
Истината е, че си се самонавила, мислейки си той колко много те харесва...
Споко, ще срещнеш любовта, истинската, онази, която ще изгаря сърцето ти, онзи човек, с който ще се обичате до полуда и няма да можете да живеете разделени.
Помни това, той е някъде там, просто като му дойде времето ще се срещнете :)

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 32a5da1938
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   А и освен това болката не е огромна, просто преувеличаваш.
Гадно ти е, че няма кой да ти обръща внимание. Това те е кефело, нее той. Знаеш ли още колко такива има, които те харесват и не казват. За всички ли ще те боли...?
Не се самонаказвай, а си живей живота.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker