Губя един ценен приятел какво да правя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Губя един ценен приятел какво да правя
преди: 10 години, 10 месеца, прочетена 1591 пъти
Как да започна и аз не знам. На 16 съм преди 4 години загубих баща си, страдаше от рак на белите дробове. Та както и да е не ми се говори трудно ни беше на мен на брат ми на майка ми, а и имах мн сем. проблеми. Имаше една жена позната на майка ми на 29 разведена с дете. Тя се казва Ани, работи в магазин за дрехи, и от време на време я посещавах. В последните 2 години станахме големи приятели стараех се да ходя да я виждам често, чувахме се по телефоните. Тя бе човека с който мога да споделя и най съкровеннато си тайна, която на никой не мога да кажа. Въпросната ми приятелки имаше мн проблеми който споделяхме и заедно разрешавахме. Тя бе уникален човек не знам дали има думи с който да я опиша. Тя ходеше с един семеен познат. Наскорро той и разби сърцето. Тя беше много тъжна. Беше психясала от ужас не можеше да си представи как любимия и с които е била 8 години я е прецакал. Плачеше често и търсеше моята утеха. Запозна се с друго момче, с което също добре се разбираха. Радвах се че си е намерила утеха но в последно време имам чувството че я губя като приятел. Дали защото реши да се върне към предишното си гадже което и изневери зверски а сега тича подир ней и тя е объркана от мисълта че аз не одобрявам действията му, дето се вика "след дъжд качулка". Тя много иска да се върне но я е страх да не и разбие отново сърцето. Фактът че не съм съгласен да се сдобрят и факта че ще нарани сегашното си гадже не ми дава мира. В последните дни спря да ми отговаря на есемесите и усетих че става нещо с нея. Поговорих си с нея и се скарахме мисля че приятелството ни се изчерпва и нз какво да правя. Тя е единствения човек за който щом се сетя ми се оправя настроението. Дайте ви съвети, моля ви. Мисля си че ако реша да поговорим със надежда да се сдобрим но си мисля че ще накърня егото и самочувствието си!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 10 месеца
hash: a794bd5103
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   А сигурен ли си че не си влюбен във нея?

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: ec614f475a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не се меси. Опитал си се да я предупридш с добри намерения, но тя те е разбрала грешно. В нейните очи ти си като бариера между нея и него. Мисли си, че завиждаш и ревнуваш от него, което е много егоистично. Оттегли се. Казах ти вече, поне си се опитал. Ти си истински приятел и в последствие на времето и самата тя ще се увери в това! Просто не се меси, добронамерените хора, винаги си патят и излизат криви!

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 89183b4f03
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Човек първо трябва да преодолее егото си. Аз също като теб наскоро изгубих най-близката си приятелка, заради глупости. Тя никога обаче не набра смелост да говори с мен и да се изясним къде е проблема. Много страдах, но вече почти го преодолях. Но след много размисли стигнах до следните изводи. Щом се е случило значи е трябвало. Ако е била истинска приятелка е нямало да постъпи така. Остави нещата да си се случват така както е отредила съдбата. Ако е нещо истинско то само ще те потърси!!! Никога не забравяй, че няма неповторими хора. Търси и не се отказвай. Мен винаги са ме учили, че на този свят няма приятели, а само познати но не е така. Има и не се отказвай да ги търсиш! В живота много пъти ще се опариш от хората, но не спирай да вярваш в доброто и в истинското приятелство! :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 82e9e2394b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Автора Много ви благодаря за искрената подкрепа ще очаквам коментарите ви

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker