Не се вписвам в средата,в която искам да съм - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не се вписвам в средата,в която искам да съм
преди: 10 години, 9 месеца, прочетена 2097 пъти
Здравейте! Уча в гимназия. Имам си изградени приятелства с интилентни и добри момичета, на които имам много доверие. Преди да отида в тази гимназия, в старото ми училище бях приятелка с още 3 момичета. Бяхме си една четворка-и аз не знам как да го кажа, но "фръцли" може би е най-близо. Въпреки, че звучи някак превзето, на мен ми харесваше да бъда с тях. Да излизаме навсякъде четирите, да си споделяме всичко и да се обличаме както се разберем за цветове и така нататък. Много ми харесваше. Обаче като заминах в друг град, в тази гимназия не успях да се причисля към подобна като моята групичка момичета. Излизах с още 3 момичета, не са кой знае колко добре изглеждащи, но не държа на външния вид. Просто те са някак си -обикновени да кажа. Нямат такива интереси като облекло, момчета и тем подобни. Излизах с тях. Освен, че понапълнях видимо, научих много неща от тях. Много са мили. Но не са мой тип приятелки. Не бих ги зарязала, но просто много искам да съм в другата група с 5те момичета. Те са точно като групичка от филм (като предишната групичка, в която бях само, че още по-забавни). Всичките си имат гаджета, красиви са, по 45 килограма, ходят по клубове, и на море заедно. Аз за момент се заблудих, че това не ми харесва. Но не е така! Много искам да съм в тяхната групичка. Но те са си изградили приятелството с години, защото са заедно от малки. А аз се появявам и за 2 години очаквам да се причисля към тях.

Колкото и филмирано да звуча, това ми е страст. Наистина звучи малко изкуствено, ноо го желая. Та, бихте ли ми помогнали с някой друг съвет -да стана приятелка с тях, защото те си мислят, че съм няква невзрачна и не ми обръщат огромно внимание, за да им покажа, че разсъждавам като тях и съм отворена за купони и забавни преживявания!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 9 месеца
hash: 4db71ac1c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това ли е твоят идеал за приятелки? На това ли искаш да приличаш и ти?? Ако съм те разбрала правилно, трябва да си около 14-годишна. Момичетата, които толкова ги боготвориш, не ги знаеш по купоните колко пият и с кого се прибират. Сега може да ти се струват велики и перфектни, но след гимназията едва ли ще мислиш така. От начина, по който ги описваш и говориш за тях, съм си изградила представа за тях и тя не е хубава. Те са от този тип, които в гимназията са уж "неотразими", но след това славата им се изпарява, защото всички ги виждат какви са всъщност - пропаднали надувки, съсипани от грим и алкохол. И да, права си, че с миналата ти групичка сте били "фръцли", но гимназията вече не е време да се наговаряте в какъв цвят да се облечете, а да бъдете сериозни. В крайна сметка ти си решаваш, но аз просто ти казвам какъв опит имам от такива като тези, с които искаш да бъдеш. Може би ако не можеш да се сближиш с тях, то пък е за добро :)

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: e666f36203
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Аз лично не бих се занимавала с тях, а бих си останала с настоящите момичета. Но ти не мислиш, като мен, ти искаш да се сприятелиш с другите. Имаш право да правиш всичко, което те кара да се чустваш добре! Ами защо не говориш по-често с тях(пр. за клюки около звездите, дрехи и т. н. ). Те ще свикнат с теб в продължание на времето и може да те пуснат в групичката.
В нашия клас имаше нещо подобно... Имаше едно момиче (ще я наричам М. ), което бе изключително нахално и винаги постигаше целите си. Тя не бе отначало с класа, от после дойде и си хареса за приятелка едно момиче(ще я наричам В. ), която вече си имаше приятлка, с която бяха неразделни. М. правеше какво ли не, интриганстваше, пускаше слухове и в крайна сметка успя. Тя си тръгна от нешия клас преди две години, а момичетата продължават да не са приятелки(от тригодишно приятелство). Абе, има много начини по които да влезеш в групата, било то подмазване или интригантстване. Ще влезеш и после какво? Няма да сте цял живот приятелки, ще се скарате, ще се разделите. Истинските приятели сами идват!

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 4db71ac1c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   То насила нищо не става...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 092e45d261
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Излез от филма, не си в ''Малки Сладки Лъжкини''. Не ти давам повече от 11-12 години. Стига ти и една приятелка, но да е истинска. Аз имам такава и с нея ходим по купони редовно, по мола, на един акъл сме, имаме си гаджета, и ние сме по твоите харесвани 45 килограма. Може ми ако ни познаваше щеше да искаш да си ни приятелка, но просто ти се прекалено повърхонстна. Гледаш хората по външност и стил, еми и ние преди изгеждахме задръстени и си бяхме пак двете, но с времето станахме така да се каже от готините, говоря на твоя език, и сега сме от яките. Поуката е да си се държиш с твоите сегашни дружки и да ги приемеш каквито са, туко виж някой ден те изненадат приятно.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 650b4fc64d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   .. Недей да се правиш на интересна и вместо да се вписваш някъде се опитай да направиш така, че хората да се вписват при теб.. Бъди лидер, недей да ходиш след задника на глезли и надувки за да им изпълняваш желания..
В една подобна на тази компания ти ще си аутсайдер, най-малко защото те се познават и освен, че ще изливат цялата помия върху теб накрая ще те направят за смях, защото толкова много си искала да се "впишеш" и вече достатъчно си им вдигнала въшките...
Много добре знам как стоят нещата точно с такива компанийки.. На пръв поглед всичко изглежда перфектно.. купони, партита, дискотеки, приятели, пари.. а всъщност отвътре всичко е злоба, клюки, интриги, завист и в крайна сметка някой го изяжда....
90% от подобни компании след завършването даже не се поглеждат..
Един съвет.. Опитай се да се имаш с всички, а не да се ограничаваш до някаква тъпа компания.. говори с всички така сякаш сте приятели, разсмивай ги, бъди забавна и оригинална без да подражаваш на никой и ще видиш колко хора ще започнат да те уважават

 
  ...


...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 845f1cd9e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Млада си и не знаеш още, че нищо не се случва случайно. Щом се е разпаднала четворката ви, значи вече е дошло време да станеш по-зряла. Значи, нещо различно трябва да ти се случва. Ама не, ти си искаш пак онова, детското. Не искаш да разбереш, че една страница от живота ти се е затворила и е време да отвориш нова. Щом толкова много ти е важно, защо просто не отидеш при тях и не им кажеш направо какво искаш?

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 98ed2c11be
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   От АВТОРКАТА: Не знам какво да кажа. Изключително съм ви благодарна за изчерпателните и добри съвети. Ще ги имам предвид. Първо, съвсем сериозно, хора, на 16 съм. Никога не съм подбирала приятелите си по външен вид. Характерът е единствения критерий, по който се ориентирам да бъда или да не бъда приятелка със съответния човек. Въобще не съм глупава, повърхностна и тем подобни нарицания, които едва ли не, някои се опитаха да ми намекнат. Разбирам каква е реалността, разбирам и че амбициите ми са леко глупави. Може би просто съсс сегашните си приятели не се забавлявам толкова и затова си помислих, че би било хубаво да съм с другите момичета, понеже като страничен наблюдател видях колко добре си прекарват времето заедно. А и като си спомня, че със старите ми приятелки беше същото, просто усетих липсата им. Никога не съм се стремяла към нещо безсмислено, без цел, от завист и тем подобни. Както и да е. Още веднъж ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ за проявения интерес към моя "глупав" проблем. Ще си запазя съветите и вече знам как ще постъпя!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker