Лесбийка или би сексуална съм?! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121341)
 Любов и изневяра (29746)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Лесбийка или би сексуална съм?!
преди: 10 години, 9 месеца, прочетена 3255 пъти
Аз съм момиче на 14години и не мога да определя сексуалната си ориентация. След 7-ми клас се преместих в ново училище и там се запознах с едно много добро, красиво и умно момиче(на 15 но е в моя клас)с което станахме най-добри приятелки. След като се поопознахме я поканих в нас, лежахме и си говорихме с часове и това почти всеки ден. Колкото повече я опознавах толкова повече се влюбвах в нея (което ми беше много странно защото все пак беше момиче).

Един ден просто си лежахме, слушахме музика и тя заспа. Не знам какво ме прихвана но реших да опитам и с момиче. Та започнах да я обарвам, да я целувам с език, махнах и сутиена, засмуках и гърдите, бръкнах и в гащите мислех да си вкарам пръстите но се сетих, че ще ме усети, ще се събуди и ще е много неловко (а и е девствена (аз също;Д))извадих си ръката (хареса ми, което е малко странно)и до там. После се събуди и аз веднага я попитах дали си спомня нещо а тя каза НЕ. 0_0 Това се случи още веднъж но тогава се събуди и си тръгна и от тогава малко се отдалечихме една от друга но все пак си останахме най-добри приятелки.

След 1 седмица тя ме запозна с една нейна приятелка(с 2 години по-голяма и с нея се целувахме и се обарвахме но само в училище, то аз на вид изглеждам добро момиченце и ме мислят за такава (тя също ме мислеше за такава както и аз нея), но после разбра че не съм, след като дойде в нас. Аз поисках да си правим същото като в училище и малко повече, но тя не беше готова, затова само си говорихме и след като я изпратих не сме си обелили и една дума. Сигурно ми е сърдита за нещо ама аз пък нищо не съм и направила абе аз съм си инат и затова няма и аз да и проговора.

Скоро след това свърши и училището. Отидохме на море с мама, с нейната приятелка, и момчето й което е една година по малко от мен. Имала съм и хубавите и лошите моменти с него но осъзнах какъв е, как използва момичетата и, че се държи с тях като с боклуци и тръгва с тях само за по няколко дена да си трупа бройка момичета, което за мен е тъпо, но го бях осъзнала твърде късно чак след като направи така и с мене. После съжалявах но бях намислила да му кажа че съм лесбийка ако иска пак да му правя свирка и или каквото и да било друго. Той поиска чикия аз му казах че няма да стане щото съм лесбийка но той дори започна още повече да иска и си викам к’во толкова няма да умра от една чикия и му направих но после пойска и свирка и аз му казах че дори и гадже си имам но той искаше още а аз съм супер гнуслива. Той почти постоянно ми откопчаваше сутиена аз го удара, викам не, ама той не се спря да ме обарва. И така един ден дойде в стаята ми докато бяхме сами (без майките) и като легна върху мен аз се дърпам, викам, казвам му че не искам, ритам, бия го дори, но нямах гадже вече сигурно 2 месеца и хем исках, хем не исках а и ме беше страх малко. Аз бях по рокля, той само по бански и легнал върху мене и ме целува, и ме прегръща (не мога да кажа че не ми хареса естествено)и аз го целувам и като започнах вече да трепера от възбуда толкова ми беше хубаво но и ме беше страх защото замалко да ми го вкара, ама аз се дръпнах.

Та накрая се отпуснах и му направих чикия, после и свирка…. И майките ни прекъснаха ? Поне беше заключено? Много ми хареса но беше последния ни път защото на другата сутрин се прибрахме от морето и вече нямаше къде и кога да си довършим, но в колата отзаде пак си ме обарваше де без да ни видят. И сега след това се чудя би сексуална ли съм или съм лесбиика или съм нормална!? И аз не знам каква съм но никога не съм си мислила че може бившия да се върне отново.

Ида кажа че малко повече ми хареса с него от колкото с момичетата. И ако има някой с подобна случка или се пита същия въпрос да пише моля... ако може кажете какво мислите :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 9 месеца
hash: 4462a45b9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Абе каква е тая мода в подрастващите, така отчаяно да искат да се определят какви са?

Не знам каква ти е сексуалната ориентация, но определено мога да кажа, че се правиш на голямата работа. И никому няма да си интересна всъщност, не и в този форум. Там със съучениците си си ги измисляйте великите, но какво точно искаш ти от нас?

Да ти кажем каква ти е сексуалната ориентация? Сбъркана! Защото си 6 или 7 клас и формоните ти в момента бушуват като ураган в теб.

Спирам да пиша, че...

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 39523512f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Номер 1, историята очевидно е измислица.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 2162a35e6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Ти пък ми кажи аз хетеро ли съм, метро ли съм. А сега де?

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: ee0e185139
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Леле, колко разврат у децата, накъде оди свето! БАБА ТОРБАЛАНА

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: b7f4366694
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Изнасилила си първото момиче по индиректен начин. Възползвала си се от тялото й. Ако иска, може да каже, че е била упоена и ти отиваш в ТВУ.
Просто стигнах до там и се отказах.

 
  ...


...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: d57ab128bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Естествено че е измислица, какво друго може да бъде!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker