Бихте ли си продали девствеността? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121550)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18615)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Бихте ли си продали девствеността?
преди: 10 години, 10 месеца, прочетена 2104 пъти
Здравейте!
Искам само да чуя мнения от непознати, защото всички мои приятели и роднини ме убеждават да не го правя, че ще съжалявам, но аз съм 100% убедена, че го искам. И без това първият път ще е нещо ужасно и болезнено, пък и в днешно време всички момчета сигурно не са кой знае какво в леглото... (не искам да обидя никого, ама така ми се струва). Странно ли е момиче да си продаде девствеността? Мисля, че имаше подобен случай, даваха го по новините, пък и момичето си взе солидна сума пари в замяна...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 10 месеца
hash: 90e0e7cd2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Не искам да звуча сурово, но първо не си дала годините си, а това определено има значение, второ никой не е казал, че задължително е нещо ужасно и болезнено загубата на девствеността (има момичета, на които толкова им харесва първия път, че след това имат почти зависимост от секс, защото там намират успокоение), и трето доста нагло изказване е, че в днешно време всички момчета не са кой знае какво в леглото от устата на човек който още не е правил секс, камо ли да има база за сравнение.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 05a19811c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Аз не бих, но това си е мое лично мнение :)

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: d4c0cd82a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Веднага намерих въпросната новинарска статия, за някаква си 18-годишна студентка от южна Бразилия, която продала девствеността си за 780 хиляди долара по интернет. Не мога да отрека - внушителна сума е, наистина! Ако бях жена и ми предложеха такава сума, веднага бих си разтворил краката.
Но и ти не можеш да отречеш, че става въпрос за НОВИНАРСКА СТАТИЯ. Няма доказателства, че е истина, няма доказателства, че наистина е продала девствената си ципа, както и че богаташът, който уж се е съгласил да даде такава огромна сума, наистина й я е разцепил.
Не може и да се отрече, че се намират други новинарски статии по същата тема, в които същото момиче твърди, че е било измамено. Че просто се е съгласило да твърди, че си продала девствеността чрез интернет, колкото да се създаде сензация и достатъчно публично внимание, че да се направи документален филм по темата, както и че продуцентът на въпросния филм й бил обещал някакви пари, но нищо не й е дал.

Но нека да приемем, че наистина има жени, които специално си продават девствеността за огромна сума пари. Смятам се за обикновен мъж и мога да ти кажа, че лично на мен хич не ми дреме дали ще спя с девственица или не. Ходил съм на проститутка, между другото, и изживяването се е запечатало като изключително разочароващ опит, който подозирам, че ще ме преследва до края на живота ми. Мисля, че същото се отнася и за проститутките - надали има някоя, която има приятни спомени от професията си, освен от клиенти, които В СРАВНЕНИЕ С ДРУГИ просто са били по-нормални в държанието си. Не казвам, че си проститутка, а че каквото и да стане, възможно е споменът да се запечата в съзнанието ти и да те преследва, също като мен.

Виж, възможно е на някой фетишист много да му се иска да спи с девственица, признавам. Ама си остава фетишист. Може пък да а е някоя богата мутра, която търси специални изживявания и има излишни пари за даване. При всички случаи остава факта, че е тоя дето е дал пари е КЛИЕНТ, който дава СОЛИДНА СУМА. Логично е в замяна търси ПРОДУКТА, който му е обещан, а не човека зад него, т. е. малко вероятно е да му пука как се чувстваш и дали ти харесва нещо или не. ОСОБЕНО ако солено се е изръсил за да се разчекнеш в леглото му. Според мен е по-вероятно да бъдеш третирана като парче екзотично месо, отколкото като човешко същество със собствена личност. Помисли върху това!

Нека пак се върна към бразилката, която в крайна сметка твърди, че е била измамена. Къде е гаранцията, че няма да се случи и същото с теб? Някой нещастник ти обещава сума ти пари, излъгва те да си разчекнеш краката, прави си работата и след това се покрива без да ти даде и стотинка. Смятам, че травмата от такова изживяване ще е прекалено голяма.

В крайна сметка ще ти кажа, че живеем в свободен свят, където ВСЕКИ има правото да прави КАКВОТО СИ ИСКА, независимо от общественото. Ако искаш да си продаваш девствеността - давай! Като напълно непознат не мога да те съдя, пък дори и да те познавах, пак не бих го направил. Но имай предвид, че планетата ни е пълна с всякакви изверги, загубеняци и измамници. Ако бях на твое място, бих предпочел да го направя с някой, който познавам, пък дори и да не взема никакви пари в замяна...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: b30c65927b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И какво си каза- така и така ще е гадно, барем пари да изкарам? !
Аз пък моя първи път си го помня с умиление, имаше болка и рев, но поне човекът, с който бях даде всичко от себе си да не го свързвам с лошо. Разделихме се и пак не искам да го забравя, защото това втори път няма да ми се случи. Не случайно се казва, че девствеността се ПОДАРЯВА, а не ПРОДАВА. Ако не искаш да има сцени, е по-добре даже сама да си я отнемеш, отколкото да попаднеш на някакъв откачалник, любител на девственици или кой знае какъв...

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: cd65c70663
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Жестоко манипулираните хора мислят само за секс и пари. Ти също.

 
  ...


...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: bddc7f446e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   "но аз съм 100% убедена, че го искам" - тогава защо питаш, реклама ли си правиш тук? Хем си решила, хем искаш мнение.

"пък и в днешно време всички момчета сигурно не са кой знае какво в леглото... " - ти си още девствена, но вече знаеш, че всички мъже не струват в леглото. О, Боже, и как точно го разбра? Докато мастурбираш ли? А ти, ако си девствена, нима очакваш да си тигрица в леглото?

Защо изобщо пишеш тук? Сайтът е анонимен и не става за реклама

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: c5510211e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не знам защо го чета това въпрос ли е тема ли е не знам?

Виж какво аз си имам принципи и не съм за няколко хиляди, защото тези пари колкото и да са много все ще ги изхарча след време, а девствеността си никога повече няма да си върна. Колкото и да ми предложат, ако ще и милиони няма да се съглася с повече труд тези пари мога и да си ги изработя. Не знам за теб, но аз не бих се продала на когото и да е било срещу каквото и да е било. Мисли си каквото искаш ти си решаваш какво да правиш, но на твое място аз не бих още по-малко за някакви си нищожни хартийки, който хората вече смятат за кой знае какво. Не всичко се купува с пари това да ви е ясно.




Йоана...

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 6301d4a11b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Не мисля, че е правилно да се продаваш... Според мен първия път трябва да е специален, с някой човек, който обичаш. Не те съветвам да продаваш девствеността си, защото не е задължително първия път да е ужасен, особено ако е с внимателен човек, който държи на теб. Освен това имай предвид, че ако някай ще плати за да прави секс с девственица, то на него определено няма да му пука как се чувстваш, дали те боли или не, дали искаш да спрете или не. Затова ти казах, по-добре с човек, на когото вярваш. Това е моето мнение. И умната!

- ?.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 8bc4bd1124
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ти добре ли си? Ужас.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 523179fdc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Да правиш секс за пари се нарича проституция без значение дали са ти счупили джама или не.
за мен девствеността ти е просто оправдание.

 
  ...

...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 499870860f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Знаеш ли, и аз съм си го мислила. Разбира се, не съм се ровичкала в интернет, не съм разпитвала, камо ли да давам обяснения и да искам съвети от близките си. Просто си го помислих - млада съм, красива, предизвикателна, перверзна. Никой не би предположил, че поведение като моето, може да крие девственост и дълбока емоционалност. Ще ти кажа едно - заслужава си САМО, ако го направиш в чужбина. Примерно на търг. Ако искаш да изкараш пари от това, срамота ще е да го направиш за 1000лв. Аз лично, не съм опирала до това да го направя, просто защото мислите и необходимостта, са далечни от разума и сърцето ми. Срещнах страхотен мъж, той ми я отне толкова красиво, че цял живот ще го помня. В твоя случай, този миг ще искаш да го заличиш, особено, ако послушаш съвета ми, дадеш се на търг и те купи някой 70-годишен кореец с... айде да не съм груба. :) Вразуми се навреме. Тези пари, които ще ги вземеш, ще са мръсни.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker