Първата ми любов... или teenage dream?! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121540)
 Любов и изневяра (29802)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (799)
 Проза, литература (1740)
 Други (18612)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Първата ми любов... или teenage dream?!
преди: 10 години, 10 месеца, прочетена 1716 пъти
Здравейте!

Аз съм момче на 14г. и се въртя в омагьосан кръг около може би първата ми истинска любов. Объркан съм по отношение на сексуалната си ориентация, често изпитвам привличане към представители на моя пол и никога досега сексуално привличане към представителки на женския пол. Знам, в момента хормоните ми се носят като буря в мен, но факт е, че никога не съм изпитвал сексуално привличане към момичета, виждам, познавам много красиви, но просто ги смятам за такива и нищо повече от чисто приятелски отношения. Мисля че просто имам такива сексуални влечения, десетки пъти съм питал околните и не са ми казвали, че се държа женствено, нямам намерение и да сменям пола си ;DDDDD. Пояснявам, само, за да не възникват недоразумения и излишни въпроси и т. н. Родителите ми не знаят за всичко това. Зарекъл съм се да не им признавам, докато не срещна истинската си любов, тази, за която ще ви разкажа сега е невъзможна, тя е забраненият плод.

Често виждам в уч-ще едно момче, в началото не обръщах толкова внимание, после се появи привличане, накрая привличането се превърна в забранена любов.
Освен, че съм го виждал там, имаме общи приятели, има профил във фейсбук, но все още не съм се престрашил да го потърся там. От няколко дни вече постоянно мисля за него, с всяка изминала секунда все повече се уверявам в чувствата си, но и с всяка изминала секунда го чувствам по-далечен и по-далечен, вече почти не ям, не спя, един час сън е последван от един час мисли за него, не мога да уча, намирам си всевъзможна работа, за да не мисля за него, а после искам да спра да правя, каквото и да било, за да си открадна няколко минути блянове, намирам се едновременно в рая и в ада, изпитвам неописуема радост от неговото съществуване, а същевременно проклинам мига, в който го срещнах, защото от тогава животът ми се промени неузнаваемо, но и придоби нов смисъл, промени целите ми, промени мен, в съня си го докосвам, събуждам се и той е на светлинни години от мен, единственото, което мога да направя, е да се сприятеля с него, обща приятелка може да ни запознае, тя знае историята ми и може би ще ми помогне, но... нищо повече, твърде вероятно е той нито да е като мен, нито пък в такъв случай да сподели чувствата ми, а дали просто приятелството не е по-голямо мъчение, да знаеш, че е на една ръка разстояние и да не можеш да се пресегнеш и да го прегърнеш, но не, готов съм да страдам още повече, само, за да съм максимално близо до него.

Кажете ми вие, как да постъпя, има ли лек за невъзможната любов, казват, че времето лекува всичко, но как да чакам да го забравя като не спирам за един миг да мисля за него? ! Моля Ви, споделете мнение!

П. С. : Към всички хомофоби, които четат това: ако имате нужда да изразите ненормалните си възгледи (а те са също толкова ненормални, колкото вие смятате, че е хомосексуализмът) моля, потърсете си друг обект за това!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 10 месеца
hash: 98ded280fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Такъв изказ, речник, стил, впечатляваща грамотност... на 14 години...? С индиго дете ли си имаме работа, или някой ни баламосва???

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 268957bd09
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   От автора: Да, на 14 години съм, все пак... в стадото има и черни овци, иии... в двата смисъла, за това, което казахте Вие, за което благодаря, както и за моя случай. Не Ви баламосвам, каква полза имам от това, ако исках да баламосвам, нямаше да напиша тази история, а тя е истинска, за моя зла участ.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 268957bd09
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Отново от автора: въпреки че искам да се занимавам с информатика и математика, имам литературни, донякъде музикални "отклонения", пиша стихове понякога, обичам да чета, може би е затова, не съм ходил на никакви курсове, семейството ми не се слави с богат речник и правилен изказ, нито пък има големи заложби в изкуствата, явно сам съм развил тези ми заложби :), пак казвам, да, на 14 съм!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: b7b8574d0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторе, тъкмо бях впечатлен от историята ти и като прочетох това накрая "П. С" направо ме напуши смях. Ти сам наричаш любовта си забранена, т. е. не смяташ, че е нещо нормално нали така? И в същото време защитаваш тезата, че едва ли не по-нормално нещо от хомосексуализма нямало и изкара малкото трезвомислещи хора ненормални. И с това ми падна в очите. Само заради това, че обратната сексуална ориентация често няма видимо физическо отражение, не означава, че човекът си е нормален. Това, че нямаш психическо заболяване, не те прави нормален. Вземи например човек, роден с по 7 пръста на всяка ръка. Нормален ли е той? Не разбира се, защото има аномалия, в случая видима. Той може да няма психическо заболяване, но въпреки това има аномалия, някакво нарушение. Нормално е да се раждат хора с аномалии, но това не е повод да определяш ненормалното като нормално. Всеки човек има някакъв недъг, било то видим, или невидим, при някои е сериозен, при някои е незначителен. Но ти трябва да го приемеш като факт, а не да го отричаш и да твърдиш, че хората, които знаят за твоя недъг, са ненормални. Като отричаш реални факти, лъжеш само себе си. Точно това е голямата пропаганда и манипулация днес - да се накара човечеството да мисли, че невидимата аномалия е нещо нормално, понеже за видимата няма как да го излъжеш... Но това е друга обширна тема.
По повод историята ти - на 14-15 години и аз имах подобен случай, само че с момиче. Повярвай, това са наистина детински истории, просто хормони, всичко ще отмине и после ще се смееш като се сетиш "колко си бил влюбен". И да, обикновено мъжете със силно изразена женска същност са добри в изкуствата - рисуване, пеене и т. н. не знам какви индигота са ви в главите, очевидно дори не знаете що за явление са те.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 10690cb229
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Номер 1, отдавна не си виждал някой на 14 години да пише грамотно, нали? Аз също и е тъжно :(
Относно историята, миличък, знам как се чувстваш. Е, аз не съм точно в същото положение, но ето за какво става въпрос - преди да опозная даден човек и да свикна с него, не мога просто да се отпусна и да бъда такава, каквато съм. Затова всички ме смятат за задръстена и вече съм на почти 17, а още сама. Отгоре на всичко от няколко години ми се е развила някаква слабост към доста по-големи от мен мъже и повярвай ми, знам какво е невъзможната любов.
Важното е ти да се приемеш и да се обичаш, защото както казват хората - трябва сам да се обикнеш преди някой друг да го направи :) Знам, че ти е трудно - особено около твоята възраст децата се опитват да смачкат и потиснат всичко, което е различно от тях, а хомофобията за жалост е често срещана.
Въпреки всичко ти желая успех!!

 
  ...


...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 268957bd09
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Към номер 4: тръгнах да се аргументирам, но такива "нормални" като теб не заслужават нищо повече от мълчание, а когато казвам забранена любов, имам предвид, че той не е като мен, а не че аз съм едва ли не пришълец от космоса и ЧЕТИ ХУБАВО, ЗАЩОТО ЯВНО СИ ПРОПУСНАЛ ТАЗИ ЧАСТ! ;)

Към номер 5: искрено ти благодаря за подкрепата и разбирането, всеки е такъв, какъвто е и няма вина за това, в крайна сметка не избираме нито родителите си, нито като какви ще съществуваме, аз също докато не се доверя и не свикна с даден човек, не мога да бъда себе си, успех и на теб!

Авторът

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: b7b8574d0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   В такъв случай любовта ти не е забранена, а просто невъзможна или неосъществима.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 4063b1f1eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Повечето хомосексуални мъже споделят, че още като са били малки деца (3, 4 г. ) са разбрали, че предпочитат своят пол. Ти забелязал ли си нещо такова при себе си?

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 268957bd09
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Да, споменах, че съм имал често такива привличания, но каква връзка има с проблема ми?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker