Силно съм привързана към класа си, a ме е страх, че ще се разделим скоро - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123466)
 Любов и изневяра (30361)
 Секс и интимност (14577)
 Тинейджърски (22024)
 Семейство (6662)
 Здраве (9731)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3296)
 Образование (7402)
 В чужбина (1692)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1762)
 Други (19116)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Силно съм привързана към класа си, a ме е страх, че ще се разделим скоро
преди: 14 години, 11 месеца, прочетена 3045 пъти
Това предполагам всеки трябва да го е изпитвал. Ето накратко какво ще ви разкажа.
Моята история не е за момчета и влюбени глупачки. Аз просто изпитвам страх. Не фобия естественоо. Към това няма фобия. Аз съм 6 клас. Няма от какво да се оплача. Животът ми е супеер, но ето какво ми става. Наистна обичам класа си. 5 години съм минала с тях през толкова много. Обичам ги. Всичките до един. А и те ме обичат. Смятам че сме сплотен клас. Но с наближаването на тоя проклет 7ми, ми става все по гадно. Скоро ще се разделим. Всеки ще поеме по своя път. Най - вероятно повече няма да се срещнем. Хората са ми казвали, че да се съберем отново всички е невъзможно! А знам това наистна е жалко!

Аз най -вероятно ще съм в Испанската, а другите май са се запътили към Английската. И все пак време има. Те могат да променят мнението си. Но въпреки това ми е много мъчно, че ще се разделим. Не се отдавам на тъга и не се затварям да рева, като хиляди други идиотки. Нито съм тръгнала да си режа вените. Чак така аз няма да мога да се позная. Все съм си същото усмихнато момиче, което всички харесват. Аз съм си и отличничка. Говоря само за една детска мъка така да го наречем.

А другото е, че ме е страх от неизвестното. Повечето деца вече знаят какви искат да бъдат. Аз не съм сигурна. И зная, че има време и за това и все пак.... Не вярвам да не сте го изпитвали. Аз се чувствам точно както вие сте се чувствали тогава. Само питам - Какво сте правили в тия моменти?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 11 месеца
hash: 5f180e85c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Мила,бях като теб в 6-7 клас,а днес вече съм 12.Искам да ти кажа,че хората,с които ще се запознаеш в горните класове ще променят живота ти по много и различни начини.Не се тревожи ,когато влезеш в испанската и опознаеш класа си и мине първия срок ще разбереш,че си намерила нови готини хора.Научете се да се подкрепяте и защитавате и всичко ще е наред.Успех. :P:P

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: ae52a510ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Здравей! Аз също съм 12ти клас и както би предположила - и аз в края на тази година ще се разделя с класа си. Но да ти кажа честно, на мен тези хора няма да ми липсват. Не знам, просто не случих на свестни момчета и момичета, не си паснахме, не се харесваме, камо ли пък да се обичаме или подкрепяме.
Още ми е мъчно за бившия ми клас - този, с който бях седем години - от 1ви до 7ми клас. Много се обичахме, също като вас.
От раздялата (след 7ми клас) мина много време, а ние сме се виждали само веднъж-два пъти, и наистина, не се събрахме всички.

Разбирам те как се чувстваш, но с истинските си приятели не би могла да си позволиш лукса да се забравите. Поддържайте връзка, виждайте се при всеки удобен случай, но по-добре е от сега да си подготвена, че нищо няма да е същото.

Гледай да не мислиш много за това, все пак имаш още доста време с тях, радвай им се.
Тепърва ще те вълнуват още много други неща и ще видиш, че това не е най-важното.
Не подценявай проблемите на другите - "Не се отдавам на тъга и не се затварям да рева, като хиляди други идиотки" - ти не знаеш кой за какво страда. Техните проблеми може да ти се струват глупави, но и на някой друг, твоят проблем може да се стори глупав. Така че уважавай хората, за да те уважават и те.
Успех! ;)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker