Аз съм бедна , а той богат :( - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121403)
 Любов и изневяра (29759)
 Секс и интимност (14391)
 Тинейджърски (21907)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4707)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18582)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Аз съм бедна , а той богат :(
преди: 10 години, 9 месеца, прочетена 5576 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 15 години, ще се опитам на бързо да споделя историята си с вас и да ми дадете съвет :) Аз живея в едно село близо до София и ходя често там. От фейсбук се запознах с едно момче от София. Но проблемът е, че родителите му са много богати ( имат фирми, офиси, какви ли не неща ) като цяло бизнесмени са. Дете на много заможни родители е, живее в Бояна в една огромна къща, с огромен и красив двор и много хубава кола. Аз не гледам много тези неща, но много се притеснявам, защото ние далеч не можем да се мерим с тях. Те са шампанско и лукс, а ние бира и... Не мога да кажа, че сме чак бедни, но все пак далеч нямаме техните възможности, под средната класа сме.. Това много ме притеснява, но той изглежда добро момче, изглежда не гледа парите, защото ме харесва, и аз го харесвам :( Но какво ще кажат и моите родители :( Те няма да го одобрят защото той не е като нас. Както се казва всеки да се простира според чергата си.. и аз не знам какво ли се залъгвам и къде ли съм тръгнала.. Както и да е просто исках някой от вас да ми даде съвет какво да правя, какво да му кажа, не знам, просто наистина не знам, харесвам го, но между нас стоят парите и лукса :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 9 месеца
hash: d61c2b5d1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това не е важно горе главата стига глупости.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 50d254d53f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти казваш това, което той ти е представил, че има, но дали сте се видели, дали си видяла тези условия, които твърдиш?
В интернет всеки може да бъде какъвто поиска... богаташ, доктор, преуспял, добродушен и усмихнат.
Но се замисли, той може да преувеличава за някои неща, само за да те впичатли ;)

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 41536842e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Измислена история, провокирана от епизод на Зак и Коди (внимавай, когато ползваш крадени сравнения)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 39e8365e14
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мило момиче, любовта не гледа дали си беден или богат. :) Разбрах го преди 1-2 години, когато случайно се запознах на един купон с едно момче и той взе, че много ме хареса като човек. Запознахме да илизаме насам-натам и се оказа, че има ужасно скъпо БМВ, че баща му е в Испания, а той работи като фотограф тук, също имаше къща в Бояна с басейн и т. н... Аз се депресирах ужасно много, защото съм бедна, имам нормално-средно статистическо семейство, ядем кофти храна и едвам си плащаме сметките. Но това за него не беше проблем! Нито за родителите ми - защото изобщо не съм им обяснявала с кого излизам и какъв е. Ти си малка и сигурно не можеш да премълчиш, ако имате връзка, но повярвай ми - не вярвам вашите да не го харесат, особено ако е добро момче, както ти казваш.
В крайна сметка моята връзка с този човек приключи доста бързо, защото го оставих, а той замина да живее в Испания също. Все още сме приятели, все още се харесваме.. парите не са мярка!!!

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: b3ea076e92
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Това не е проблем. Имам такива познати, които са заедно от 15 год и се обичат много

 
  ...


...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 79a48dcead
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Нищо не ти пречи когато учиш след време в университет си намериш хубава работа да забогатееш и ти. Учене и всичко се постига!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: c2e5538e14
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не мога да повярвам, че още има такива проблеми. Мисля, че парите не са важни. Горе главата и щом го харесваш бъди с него и нали той няма проблем с това? Тогава и ти не трябва да имаш.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 18ebf8d7d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Не виждам къде е проблема, но щом толкова те притесняват парите не му казвай нищо за себе си и да не ти пука. Аз така правех преди. ;)

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: b0516412b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Виж.. щом сама казваш, че той те харесва.. тогава може да си сигурна, че той не се интересува от финансовото ти състояние, а от самата теб. Характера ти, очите ти, усмивката..
Маже да не си обута в Supra, Adidas или Nike, да нямаш дрехи на Armani или Gucci или пък най новия Iphone.. , но ти си си ти. Омръзнало ми е от днешните "момиченца" на по 13/14 да привличат вниманието към себе си само с материалното. Все пак.. на 15 години си и не трябва да поставяш парите на първо място в живота ти. Не всеки може да си позволи мечтания дом. Винаги знай, че има хора, които са в много по лошо състояние от твоето. Може пък да те харесва, заради това че си различна. Бъди себе си и не се притеснявай за парите.
Не знам дали ще ти помогна с това, но аз съм от хората, които са в добро финансово състояние и материално задоволена, но ми липсват неща като : Баща с когото мога да поговоря, майка която ще остане поне един час с мен и ще се прибере навреме за вечеря, домашен любимец на когото да се радвам или сестра с която мога да споделям. Дори сред всички вещи понякога се чувствам сама. За това цени това което имаш. Не всеки богат е щастлив.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 0cee9bf7fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   евала на номер 9 !

 
  ...

...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: c169ebfead
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Важното е да те обича такава каквато си

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 166dec9935
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 9 направо ме изуми. :X
Не ми се вярва, че има толкова искрени хора да признаят, че въпреки пре-задоволеният им материален живот им липсва най- важното, а именно обичта, подкрепата, разбирателството, споделянето (дори и само как ти е минал деня на вечеря ) семейството и общо взето някои дребни неща, които биха те направили много по щастлив, от това да притежаваш всичко марково, скъпо и лъскащо.
Аз също мисля, че тъпите пари не би трябвало да са пречка за хора, които се обичат и привличат един към друг. Има много по важни неща в живота, които биха могли да се преодолеят и създадат заедно.
Важното е един човек да те защитава, подкрепя, закриля и избира точно теб всеки Божи ден!
Мен например ме радват малките жестове и това, че момчето се съобразява и застъпва за мен ( и от време на време ми купува шоколадово яйце, когато не очаквам! ). Фактът, че ако техните са по- заможни от моите никак не би ме впечатлило.. Не съм ли ги изкарала с труд, акъл и с него.. да са собствено наши.. не ще ме направи щастлива. Няма да се трогна техните колко скъпа кола са му купили и в какво жилище живее. Сравнението с парите е пълна глупост, макар че искаме или не то съществува.. и знаете ли защо? Съществува от факта дали някой ден въпросния човек няма да се накара за се чувстваш по- малко значима, можеща, достойна и дали няма да те смачка психически с натякване и нападки. ( Само, ако е мъж на място, въпреки че го знае никога няма да го каже! )
Не мисля, че е редно да се отказваш от нещо само защото е трудно. Животът е толкова вълнуващ и прекрасен, колкото сам си избереш и направиш.
Така, че ако нещо не ти харесва не се оставяй да бъдеш безгласна буква без право на мнение, а провери дали си заслужава да се бориш и го направи!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 0bf49f21ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Здравей и мойте родители са доста заможни а на приятелакта ми семейството е на 2 държавни заплати и 25 годишен опел сравнен с Мерца на баща ми за 100 000 евра. Ама на 9 години сме си и няма грижи :) Тя не е матереалистка защото с късата пола се качваше в жигулата ми сега с нея се вози и в моя Мерц. По-добре момчето да си вземе момиче като теб което да цени всичко и от сърце :)

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: df1f360fd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Любов да има!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker