На 17 съм, а имам чувството, че тепърва влизам в пубертета - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121281)
 Любов и изневяра (29732)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9603)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18551)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

На 17 съм, а имам чувството, че тепърва влизам в пубертета
преди: 10 години, 9 месеца, прочетена 2750 пъти
Здравейте мили хора, аз съм момиче на 17 години. От две седмици насам става нещо странно с мен. Имам чувството, че откачам. Преди тези две седмици всичко беше нормално - бях си кротко и леко депресирано момиче. Излизах си както обикновенно с приятели, но никога не съм била душата на компанията. Когато видя, че другите започват да говорят по между си и да си се смеят аз си се свивам кротко в ъгъла и оставам на саме с мислите си. Но от известно време стана нещо с мен. Имам някаква странна енергия в себе си. През деня всичко е нормално. Стане ли вечер не знам къде се намирам. Колкото преди исках да не излизам от нас, толкова сега не мога да стоя в нас. Искам да изляза, да направя МНОГО луди неща. Не мога да стоя просто на едно място, идва ми да крещя, да скачам, да танцувам, да направя нещо откачено. Е, в малкия ни град няма особено големи възможности, освен вечер да идем на кафе, където умирам от рутината и отново странната енергия се надига, просто не ме свърта на едно място. Искам да сменя стила си на обличане, да сменя цвета на косата, просто да направя нещо лудо. Но не знам какво и винаги се прибирам унила от еднаквостта в ежедневието. Често започна и да се случва като се прибера ей така от нищото започва да ми се плаче.. и си плача, сещам се за различни неща, за различни хора. С родителите си не мога да говоря за това. Баща ми е в нас, колкото да не сме сами с брат ми, а майка ми е чужбина, опитвала съм много пъти да говоря с нея, никога не ме разбира. Освен това не мога да спя. Преди 4 сутринта не заспивам, след това цял ден на училище ми се спи, но вечерта да спя не мога! С лягането ми се въртят хиляди мисли в главата - какво да нааправя на другия ден, как да се облека, всякакви мисли и идеи и просто не ми се спи, искам да стана и да откача. Миналата вечер както си седяхме на една пейка изведнъж ми дойде да ида при някое момче и да го нацелувам, просто не можех да стоя на едно място. До скоро си имах приятел - 6 месечна връзка, тръпката се загуби още на втория месец, но просто си го бях приела за даденост. И в момента приятел не ми трябва, обичам си свободата, обичам да ида на дискотека и да танцувам с който поискам ( само танцуване ), да знам, че мога да излизам с когото си поискам, да знам, че съм желана и т. н Просто ми се живее, не знам какво да направя, за да задоволя тази лудост, не знам какво стана с мен, вярно, на моменти пак ме лови депресията, но какво стана си нямам и на идея. Моля ви хора, напишете по един коментар, какво мислите, познато ли ви е?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 9 месеца
hash: 2a06dfdb29
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Съвсем нормално е, влизаш в пубертетът и това е нормално, забавлявай се и не го мисли. Намери си някое момче и се радвайте и двамата на прекрасните моменти. След време, когато животът те грабне и започнеш да се бориш с трудносттите му ще искаш да си безгрижна и да лудуваш, но няма да ти остава време за това. Това са най хубавите години от животът, наслаждавай им се. М37

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: c6d2fc7558
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Смени стила на обличане, бъди готина, но не забравяй и ученето!!!

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 85737d1881
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Много ми е познато. Само, че аз съм по-малка от теб, на 13 съм. Но се чувствам по същия начин, искам да си променя стила и да направя нещо ново и много често не ме свърта и изпадам понякога в леки депресивни състояния. Започвам да мисля, че съм луда и започвам да плача, но после осъзнавам, че е нормално. Така, че не се притеснявай. Промени се, прави нови неща, забавлявай се. Все пак един живот живееш, а и си млада. При всеки се случва на различна възраст. Това, че при теб е малко по-късно не трябва изобщо да те притеснява.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 2690243841
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Да... доста от тези неща са ми познати... изглежда си откачен нощен тип в което няма нищо лошо. Просто го приеми и се радвай. Такива хора често са интересни за другите, не защото има какво толкова да им кажеш, а защото не търпиш да не си свободна, заради което правиш или приемаш идеи за доста откачени неща, но не могат да те накарат да направиш нещо което наистина не искаш. Така ставаш доста интересна личност на която всички се чудят как смее да прави такива неща, че даже и леко ще ти завиждат. Не се опитвай да приемаш мненията на другите, и не се ограничавай. Това са едни от най-силните и независими хора!

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 495d79e272
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Прави тези луди неща, които са ти в главата ( без да употребяваш разни наркотици и да злоупотребяваш с алкохола) Намирай си нови хобита, които да запълват времето ти. То сега ти е времето да си живееш живота. Излизай на макс, никога не се депресирай за глупости и помни., че когато си здрав, млад и красив - нищо не може да те спре :)

 
  ...


...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: cc542cc7e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   отдавна си влязла в пубертета да ти кажа... а това с промяната няма лошо, стига да не прекаляваш, все пак порасваш и съвсем скоро ти предстои нов период, в който се очаква да си по-отговорна и примерна... и все пак- живей си животеца, възползвай се от моментите и шансовете, имай си разсъдък за да не съжаляваш след време.. Хвани се нещо, спортувай, не спирай да излизаш така както си излизала досега, предприеми пътуване, ако не можеш, карай колело до близкото селище и така.. :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 5f1227fb8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Ми то това е най-сладкото на живота, бе, мила! Никога повече няма да бъдеш на тези прекрасни години. Сега е времето да дивееш, да лудееш, да танцуваш, да обичаш. Цял живот ще си спомняш и ще ти липсва този период от живота ти. Нищо ненормално не ти се случва. В желанията ти няма нищо лошо. Само... както вече ти казаха по-горе, не забравяй училището.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker