Cтрашно самотен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121537)
 Любов и изневяра (29800)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9621)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Cтрашно самотен
преди: 10 години, 9 месеца, прочетена 2233 пъти
Здравейте!
На 20 години съм, момче.
Не знам как да почна. Едва сега разбрах колко съм самотен. Нямам истински приятели, на които да споделя проблемите си. Никога не съм изпадал в такава дупка и никога не съм смятал, че ще изпадна. Като се върна назад в живота си.... та аз бях момчето, на което всички искаха да бъдат приятели (и в същото време ми завиждаха) и всички момичета ме харесваха. Бях най-добрия ученик. Учителките ме даваха за пример. Тренирах усърдно футбол, имах мечта.
Бях търсен и когато всичко в живота ти върви не оценяваш какво имаш и какво ти е дал Господ. Това го разбрах в по-късен етап от моя живот.
Исках да съм богат, известен, коли, къщи и т. н.
Винаги съм бил срамежлив, въпреки че съм се опитвал това да не личи. Постоянно се изчервявах като говорех с момичета или непознати. Ето затова, че ми пукаше другите какво мислят за мен, не успях. Злобата и завистта на хората. Най-добрия ми приятел ми завиждаше, че момичето, което харесва, харесва мен. И представяте ли си аз се чувствах неудобно.
Никога за мен не са били приоритет жените. Нито съм бързал да правя секс, нито съм искал да се съзтезавам, както другите, с някого за бройката. Аз не съм комплексар.
По дяволите ако знаете колко ме е яд сега, когато разбирам какви са хората. Аз никога не съм завиждал, никому не съм правил лоши работи, защо Господ ме наказва.
Яд ме е, че не съм се възползвал от шансовете си. А те не са били малко.
Последните 2 години живота ми върви надолу. Имахме финансови проблеми. Започнах да страня от всички. Много ми спадна успеха в училище, въпреки това ме приеха специалността, която искам в университета.
Сега... съм сам без приятели, без приятелка. Няма с кого да излизам. Затова си излизам сам и се разхождам. Чувствам се като някакъв аутсайдер, а никога не съм бил. Но може би по-добре така отколкото с лъжливи приятели. Сега не ми трябват пари, къщи, известност. Нуждая се да имам момиче до себе си, да си говорим, да се разбираме.

За тези 2 години разбрах, че семейството е най-важното нещо и те никога няма да ме предадат. И аз заради себе си първо и заради тях ще се изправя и ще успея в този живот. Благодаря на хората, които прочетат това!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 9 месеца
hash: 8d6446a834
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   здравей,
не разбирам защо не можеш да си намериш приятелка?

остави приятелите - не го мисли толкова много
наблягай на ученето за да може да си намериш след това добре платена работа
все пак семейство ще изхранваш :)

Успех и не се предавай

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 8fd1143fd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Харесай си някакво хоби и си създай познати около него - някакъв спорт, танци, свирене на музикален инструмент, някакво друго изкуство... много варианти! Аз така излизам от подобни дупки, иначе много често се чувствам по начина, по който описваш. По едно време се бях захванал със скално катерене например, после със салса танци (да.. ). Не че съм създал истински приятели от там, ама поне има с кого да излезеш да изпиеш по едно кафе...

Иначе, "истинско приятелство" е много относително понятие. Аз до един момент си мислех, че имам истински приятел, защото винаги се разбирахме и си споделяхме разни съществени и важни неща... и в следващия момент той си хвана гадже и като го викам да излезем все не може. Не че го съдя, ако аз си бях хванал гадже и той ме викаше сигурно щеше да е същото...

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 37935d9a2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   На 22 съм братле и ще ти кажа ти си като мен. (Или аз като теб). Приятели нямам, приятелка в днешно време ми се вижда невъзможно да си хвана. И азпросто уча скоро ще завърша бакалавъра си и продалважам. Крепи ме мисълта, че ще успея в сверата на работата. Обаче не всичко е работа. Как да си хванеш приятелка не мога да ти кажа, защото на мен са ми се случвали само глупости последно време с жени. Вързаха ми 3 тенекии за 3 пъти последно време. Само тва трябва да ти говори колко е трудно. А едната от тях доброволно си даде телефона без да съм я питал и на всичкото отгоре тя ми предложи дата и час на среща... и не дойде...
Мога да ти кажа аз какво правя когато ми е кофти. Взимам една топка, ставам рано сутринта, обличам си къси гащета и отивам да играя баскетбол сам. Защо сам? Ами защото мойте познати хем говорят, че много им се играе, хем никога не идват, защото ги мързяло.
За цяло лято сме ходили 3 пъти да играем двама.
А и не си заслужава заради момичетата В ДНЕШНО ВРЕМЕ да се тръшкаш. Знаеш го много добре сигурен съм. Така че хващай топката и играй баскет :) Ако не те кефи баскета, просто си исбери хоби. И гледай да успееш с ученето и работата. После като станем и двамата на по 26-7 съвсем друга песен ще пеят жените към нас. :) Горе главата!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 5586026415
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Хей, историята ти е доста заинтригуваща, не се предавай. Бих желала да науча повече за теб :)) Има ли някакъв начин, ако авторът си даде информация за контакт да не я триете?

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 8e6465662d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Все едно, че гледам себе си. И аз съм на 20 и съм в същата ситуация. Аз обаче си имам хоби, по което съм луд и това ме крепи. Иначе въпроса с приятелите е много труден. Ако не се вписваш в никоя компания като мене, продължавай да страниш. Наблегни над търсенето на гадже и ти гарантирам, че когато я намериш ще се доста по-добре. Успех! :)

 
  ...


...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 25e9581c81
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Истински приятели няма!!! Общувай с хората, но много внимавай какво споделяш. Това, че си се записал да учиш е страхотно. Там може да срещнеш някое момиче. Общувай с по срамежливите хора, които са като теб и ще се чувстваш по-добре. Повярвай ме това от опит го казвам.
Момиче 21

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 93b26f3ec9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Не знам какво да ти кажа приятел.... Аз съм в същото положение като теб, просто приемах всичко за даденост и живота мина покрай мен. Толкова ме е яд, че съм бил глупак и не съм се възползвал от шансовете си, но всеки път си казвах
"Голяма работа, следващия път!! " и така се докарах до това положение, от което излизането е трудно, защото нямаш стимул. Може би най-голямата ми грешка беше, че изпуснах момичето което обичам, само защото най-добрия ми приятел на времето я беше харесал преди мен, въпреки че си личеше че и тя ме харесва, аз реших да се правя на големия мъж и приятел и я отблъснах нарочно, все още я обичам и постоянно мисля за нея, но заради идиотщината ми вече нямам очи да я погледна. Искам да ти пожелая успех и дано излезеш от тая дупка, защото усещането да си самотен е ужасно, а още по ужасно е да си самотен заради собствената си глупост(личен опит).

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: d27a95a881
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Еее, няма страшно де! Всеки е изпадал в такива периоди. Ще мине, ще се променят нещата. Че ти, ако тъй се отчайваш от млад, какво ще става по-нататък, като дойдат сериозни, истински житейски трудности? Я не дърпай дявола за опашката!

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 034be54b05
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Здравейте!
Не знам защо всички пишете за момичетата и приятелките. На мен това не ми е големия проблем. А това, че нямам приятел/и. Да споделя кое ми тежи, какво мисля да правя в бъдеще. Окей, благодаря ви! Номер 5 "Бих желала да науча повече за теб". Знам това какво означава хаха. Ще бъде интересно да видим дали ще си допаднем, но мисля, че няма смисъл. Няма да позволят.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: c710a993b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   До автора:
Абсолютно същата история е и при мен, само че аз съм момиче и си имам приятел. И въпреки това се чувствам самотна. Също съм на 20 и уча това, което искам. Липсата на истински приятели оставя сериозна празнина във всеки. Аз лично за да избегна тази празнина мисля да се запиша на някакъв спорт, където тренират повече момичета, с които да се запозная. Съветвам те същото, да избереш по отборен спорт, където хората са сплотени. В началото предполагам, че няма да ти хареса, докато свикнеш с хората и те с теб. Пожелавам ти късмет :)

 
  ...

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 3cffc23e5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Прочети това http://spodeli.net/3/story-45345.html

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 6d67d5818b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Здравейте всички:)
Понеже сте ми връстници се зачетох... Аз лично не се чувствам принадлежаща към самотата и ето как намерих изход от нея (малко като реклама сега ще обясня). Според мен:
1 За да чувствам едни хора като Приятели, трябва да споделяме сходни интереси, да имаме сходен начин на мислене. Добра е тази идея за спорта и груповостта. Аз ти предлагам да пробваш и чрез музика. Но нямам предвид самотното й слушане в стаята. Музиката е като отражение на вътрешната ни същност. Затова отваряш сайт за споделяне на музика, избираш си любима песен и се ''заговаряш'' с хората, които също обожават съответната песен. Така аз се запознах с доста хора- както колкото мен, така и x2, x3 по-големи от мен. Ще изпиташ чувство на страхотна споделеност! Пробвай. Аз като си вляза в профила в YT и VBOX все се намират по няколко поздрава. После аз им отвръщам и се получава едно страхотно музикално общуване!
2 Човек винаги трябва да се опитва да намира усмивка и в неблагоприятните моменти. Сам не значи самотен. Не се изоставяй и не се отчайвай, защото хората заобичват усмихнати лица, а не тъжни.
3 Вярвам, че скромността краси човека. А когато човек е и устремен- скоро, скоро ще намериш твоите Хора!!! Колкото по- трудно се извоюва приятелството, толкова по- ценено и пазено е после то!
Целувам ви всички и ви стискам много, много палци!
~ Т. П ~

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker