Депресия - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121186)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Депресия
преди: 10 години, 9 месеца, прочетена 1873 пъти
Здравейте на всички!
Реших да пиша тук, защото в последно време ми е много тежко на душата по незнайни причини и се чувствам много депресирана. Аз съм момиче на 17 години, започнах 11 клас тази седмица. Имам добри приятели на които мога да разчитам, прекрасно семейство, с което се обичаме адски много. До тук всичко изглежда чудесно, нали? Но има едно но.. Проблема е такъв, че напоследък не мога да се позная. Станала съм нервна, заядлива, лицемерка.. Това са все качества които мразя в хората и никога не съм си помисляла че ще притежавам. Пример мога да дам с моя приятелка, която тръгна с едно момче. И не знам защо но искам адски много да се разделят. Момчето е свястно, възпитано, но аз очевидно и завиждам, че тя има гадже а аз - не. Това е много грозно и тъпо от моя страна, знам го.. но е по-силно от мен. Не мога да го преодолея.. не мога да преглътна, че завиждам на приятелката си заради момче. Когато аз си имах гадже всички се радваха за нас, никой не ни е завиждал. (Не си мислете, че съм депресирана заради него:Д ) Станала съм груба с хората около мен, не се съобразявам какво говоря, не си меря приказките.. Постоянно съм нервна, не съм в настроение и ми е кофти. А нямам проблеми нито в училище, нито в семейството. Егати тъпия човек съм.. Дори завиждам на приятелите си ако изкарат по-висока оценка от мен, което е адски детинско..
Е, това беше от мен, ако някой иска нека драсне един кометнар, аз очаквам скоро да изляза от тази дупка, да стана такава каквато бях преди.
Чао от мен и всичко хубаво.. Бъдете щастливи!
Ани ;)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 9 месеца
hash: dbefdce278
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   При мен е по същия начин. Имам страхотно гадже, разбрани родители, добри приятели, уча това, което искам и следвам мечтите си.
Заяждам се. Ей така, без причина. Особено с баща си се отнасям ужасно, все се заяждам, крещя му за глупости. А той през живота си ми е крещял 5 пъти най-много. Като се ядоса просто мълчи, докато не започна да се държа нормално с него.
Онзи ден се разсърдих на приятеля ми, че се е разболял!? Ядосвам се лесно, бързо ми минава и осъзнавам колко глупаво се държа. Отдавам го на стреса, тъй като в София ми е трудно, но сега лятото се поуспокоих и съм си вкъщи... Пробвай с леки хапчета за нерви- мента, глог и валериан или Валидол. Поне на мен ми помагат. Усмихвай се повече и не се впрягай излишно

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: bd580d8c77
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мога да те поздравя за твоята честност, откритост и безпощадност към себе си. В днешни времена е трудно да срещнеш такъв човек. Хубаво е, че осъзнаваш недостатъците си, прекрасно е, че виждаш грозотата на завистта, лицемерието, ревността. Не бъди толкова сурова към себе си. Ние всички сме такива. Няма човек, който да не е завиждал. В природата ни е. Важното е, че ти ЗНАЕШ как трябва да бъде. Обичай се и си прощавай по-често и ще видиш, че си много хубав човек. Аз вече го видях.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 380040c016
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Очевидно сме в някакъв кофти период, който се надявам да премине по-скоро. Трябва да мислим позитивно и да гледаме нещата от добрата страна :) Нека се насладим на настъпващата есен <3 :Д
от авторката

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 543cb97a8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Не си в никаква депресия, а си в мания. Мания да завиждаш и желание да разделяш - това не е депресия. Прочети за биполярните разстройства и ще разбереш, че депресията е друго нещо.
Сега, хубаво е че забелязваш и осъждаш сама това твое поведение, но трябва да имаш и волята да преодолееш тази зависимост. Всичко е въпрос на воля и любов към ближния. Ако си истинска а не фалшива към твоята приятелка, няма за какво да и завиждаш. Не искай лошо да се случи на ближния ти, защото лошото ще се обърне срещу теб самия - това е закономерност. Опитай се да излезнеш от това си състояние като си повтаряш, че ти не си такава, че това е някаква шега и се насилвай да помагаш на хората. Ще имаш успех, защото ще преодолееш собственото си его. Вярвай и доброто ще се сбъдне.
Успех, и не мисли лошо за никой за да бъдеш щастлива.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 66e4c29aaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Много ти благодаря! :* След като си излях душата тук и се чувствам някак си по-добре, мисля че превъзмогвам манията си.
Успех и на теб в бъдещите начинания :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker