Едно лято! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121343)
 Любов и изневяра (29747)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Едно лято!
преди: 10 години, 8 месеца, прочетена 2359 пъти
Здравейте, много теми съм прочела сега ще напиша и моята :) Благодаря предварително за отделеното време


Моята история започна когато бях 8 клас ( сега съм 11) Един ден когато се разхождахме из парка видяхме едни момчета бяха седнали на една пейка и просто ги загледах и казвам на моята приятелка, че едното момче ми се стори симпатично тя нещо каза и аз и казах че ще го намеря в Facebook и ще се запозная с него. (ще го нарека У ). И така намерих го по някакъв начин почнахме да си пишем и така излизахме постепенно после се запознах с негови приятели. После с това момче нещо се скарахме и аз почнах да си пиша с едно момче което бяхме се запознали от неговата компания (ще го нарека Х ) излизахме, забавлявахме се. Обаче имаше нещо не ми достигаше с този човек. И един ден като се прибирам към у дома и виждам лицето Х с него приятел и вярвате ли ми щом видях неговия приятел някакви пеперуди имаше в стомаха ми разминахме се и се поздравихме. След това прибирам се у дома вечерта и отварям си facebook и имам приятелство отварям но толкова безразлично ми беше и гледам това въпросно момче ми иска приятелство в момента в който щях да го откажа нещо в мен ме накара да вляза в профила и познах че е той и го приех. Още веднага ми писа какво правя как съм и т. н. И от там почна всичко пишехме си почти всеки ден и т. н. Той беше в моето училище и всеки ден се виждахме поздравявахме се. Аз ходех у тях той идваше у дома вечер. И така дойде лято 2012 и случайно разбрах че ще заминава за чужбина и ми стана много гадно за 2-3 месеца някъде, замина писахме си и така мина времето дойде си. И това бяха най-хубавите 3 седмици. Щом го видях краката ми се подкосиха изкаше ми се да се затичам и да го прегърна да но не го направих. Вечерта стяхме до късно в една кола до у дома с 2ма него приятели ние двамата бяхме отзад приказвахме и си и решихме да си ходим, след като се прибрах той ми писа смс и се разбрахме на следващия ден да има у тях и ходих. и така всеки ден докато не дойде време да тръгнем на училище и не сме излизали толкова често. След това станаха много неща той ме ревнуваше, о боже ние дори не бяхме гаджета. След това той спря да ми пише, поздравява, се едно не се познаваме. Аз обаче сънувах съм в който той ми пише и да стана този сън след известно време и ми писа че му било гадно и така. После пишехме си ходехме пак на гости.
После бях на рожден ден и след това на дискотека но по отделно там се видяхме прегърнхме се и си говорихме на ушенце а след това някой ме дръпна от неговите приятели. После танцувахме и се прибрахме заедно стигнахме до у дома а тоой нямаше ключове за у тях и му предложих да дойде у дома дойде легнахме си говорихме си и така станах изпратих го. След това ходихме пак на дискотека а той тогава беше зверски пиян прегърна ме пак и след това танцуваме си и няма да повярвате целуваше се с някакво момиче, не можах да го понеса излязох по най-бързия начин и седнах на една пейка. После реших да вляза и да се забавлявам.


И така после не съм му говорила нищо а сега той е с нея. МНОГО МИ Е ГАДНО... :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 8 месеца
hash: e4060cb0cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   кви са тея дискотеки, та ти дори нямаш 18 години...

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 6864c76849
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Тогава бях с леля ми, но в различни компании :)
от авторката ::)

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 26baec93da
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Научи се да пишеш разбираемо!!!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker