Една необичайна история.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121281)
 Любов и изневяра (29732)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9603)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18551)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Една необичайна история..
преди: 10 години, 8 месеца, прочетена 2004 пъти
Историята наистина е необичайна за мен.. за животът ми и това, което съм свикнала да се случва около мен. С приятели от един клуб за хуманитарни дейности посетихме дом за деца в съседен до нашия град. Аз бях там за първи път, отидох сама, защото изпуснах влака, но все пак успях да се справя. В момента, в който се изправих пред вратите на дома, едно момче изскочи покрай мен и звънна на звънеца. Беше чаровник голям, попита ме от къде съм, коя съм аз, на колко съм години. Оказа се, че и двамата сме на 18, той е от дома. Влязохме, разведе ме, закачаше се по един мил начин, подаваше ми топката, когато играехме, правеше ми път- с 2 думи "джентълменско отношение". Всичко това се случи днес и проблемът е, че всички там ме харесаха страшно много (всъщност това никак не е лошо, радвам се, че успях да накарам децата да се усмихват и да се забавляваме), но той явно има по-специално отношение към мен, защото откакто се прибрах, не е спрял да ми звъни, да ми пише, да ми харесва снимки във фейсбук. Други негови връстници момчета също ме харесаха и ми пишат, едно от тях каза, че ме чувства много по-близка и може да ми споделя всичко, отколкото другите момичета, които е виждал по-често, а мен за първи път. Майка ми ме предупреди да внимавам, защото някои от тях си позволяват да използват положението си и да си измислят някакви истории понякога, дори могат да стигнат до вманиачаване, че няма да ме оставят на мира. Започвам да си мисля, че ще стане точно това, защото вече ме питаха 2 пъти кога ще се видим за по 1 кафе, извън дома. Не искам да нараня чувствата на когото и да било, но и не смятам, че е възможно да се получи нещо между въпросното момче, за което споменах първо, колкото и голям сладур да беше! Със сигурност ще имаме още посещения, но ви моля от сърце да ми дадете съвет как да се държа и какво да правя преди това да стане.. какво да говоря, ще настояват да се видим и не знам какво да правя наистина..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 8 месеца
hash: 9765aa0e03
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   А ти защо всъщност не искаш да се видите?

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: aab3a0848e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   От авторката: аз не че не искам, просто се притеснявам да не се задълбочат нещата... защото така както са тръгнали с този непрекъснат интерес, звънене по телефона и т. н. Наистина нямам против никого от там, но явно не осъзнавам, че всъщност доброто ми поведение е предпоставка за неговите по-дълбоки чувства..

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 73ad2b3574
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Режи твърдо още в началото! Ще го боли, но ще го преживее и като му мине няма да ти се сърди. Грешка ще е ако не събереш сили да кажеш недвусмислено не и продължаващ да кокетничиш, защото винаги искаш да си мила, учтива и прочие. Момчето няма да се откаже и ще затъва още повече. Той е в такова състояние, в което не може да мисли обективно и да забележи сам, че ти учтиво го прашащ в трета глуха, а приема цялото ти отношение за обнадеждаващо и накрая ще остане с чувството че си го измамила, а това вече не се прощава. Едно е да нямаш интерес към някого и да му го кажеш, друго е да подхранваш напразните му надежди.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker