Всичко се преобърна... за по - малко от една седмица - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (122777)
 Любов и изневяра (30155)
 Секс и интимност (14525)
 Тинейджърски (21994)
 Семейство (6598)
 Здраве (9692)
 Спорт и красота (4744)
 На работното място (3261)
 Образование (7376)
 В чужбина (1673)
 Наркотици и алкохол (1125)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1755)
 Други (18925)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Всичко се преобърна... за по - малко от една седмица
преди: 14 години, 9 месеца, прочетена 2923 пъти
Здравейте!
Напследък с най-добрата ми приятелка доста се караме. Аз обикновенно като се ядосам и започвам да си викам и да псувам, но не бия никой. Изградала съм доста. Момичето, с което може да се каже, че се мразим сега ходи с нея. Понеже аз съм много подлежима на депресия следват страшни последствия за мен. Тя е възпитана доста добре, а аз за всяко нещо от сорта - Их мама му стара! съм невъзпитана и разглезена. Но не ме боли от това. Боли ме, че сичко е било лъжа. Момичето, което до днес обиждаше в следващата минута и се извиняма с са добри приятеелки.

Тя миналата година имаше друга приятелка, с който всяко междучасие бяха заедно. Така, това спря. Сега бившата ми най-добра приятелка, която се върна от Америка ми стана също толкова близка и от време навреме отивам да я видя какво прави в нейната стая защото сме от различни класове. И така според нея зарязвам нея заради бившата ми най - добра приятелка.
Аз пък си мисля, че че заради момичето, с което ходи се очуждаваме една друга. Те са заедно всяко междечаси правят неща заедно другата и приятелка ме изолира от тях смисъл че не ми дава да правя нищо с тях двете а всеки път, когато бфф-то ми иска другата се сърди. Опитах да се променя но те ми дадоха писма които са си писалидокъто бфф е била болна точно след рождения ми ден. Тогава пак се бяхме скарали и тя дойде да ми се извини като ми подари една кравичка, която много харесвах.
Тогава направих компромис за пореден път и и казах да не ме изоставя повече. В писмата прочетох, че всичко било грешка нашето сдобряване, че аз съм била невъзпитана, разглезена.

Баба и ми е разказвала, че като малка във 2-ри клас ме е питала за нещо по български и аз съм и казала - Теб трябва да те върнем в първи клас. Спорлед бфф това е обиди нарянявания и т.н. Добре разбирам тогава съм била лапетия. Доколкото си спомням аз изобщо не съм била кротко дете. И в писмото още прочетох, че тя ме е лъгъла, че не изкала с др момиче, което до онзи ден казваше тъпачка да е в един клас и е писала цитирам - Даже ще е много хубаво ако сме в един клас. От това ме заболя най мноого от това, че животът ми до сега пропиляните 4 години са били лъжа.

Учили са ме не се доверявам на хората само на семейството и мисля, че са прави не се доверямайте на хората, защото едно - днес друго утре.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 9 месеца
hash: 595ca68c57
гласове:
1 2 3 4 5
  (302620 гласа)

1.   Пий една студена вода и си намери полезно занимание.
Единственият начин, да не се чувстваш нещастен е да нямаш много свободно време да се чудиш щастлив ли си или не. :)

В приятелството не трябва да има корист. А хората минават през различни етапи, също и интензивността на взаимоотношенията им, така че не можеш да очакваш, че винаги ще бъдат до теб. Разпусни и комуникирай с повече хора. Понякога се оказва, че най-близките ни хора извън семейството, не са точно тези, върху които най-много концентрираме вниманието си.

Доверието се гради трудно и е доста променлива величина, особено по време на пубертета, когато всеки се лута, докато се себеутвърди и намери средата си. И това ще мине...
Усмихвай се!

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 0307afb975
гласове:
1 2 3 4 5
  (249408 гласа)

2.   Нищо не разбрах от историята ти. Пиши по грамотно.

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 62c6c5965b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220497 гласа)

3.   Не мога да разбера нещо? Като сте най-добри приятелки ходите заедно ли, какво ? Всмисъл все едно сте момиче и момче - двойка ? Какво значи да не излиза с други? Това е много изкривена представа за приятелство...

 
  ... горе^
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 2d6525209c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   С вкички става така, но не всички като теб пишат по такива сайтове... Пораствате, ще започне да ти завижда, да те отбягва ако си и конкурензия.. нищо ненормално

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 01d29c0d05
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Леле,ще ти прочета историята пак утре кат съм ненапушен че ся нищо не можах да разбера....пиши по-грамотно

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker