Омръзна ми да се крия зад "маската си " - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Омръзна ми да се крия зад "маската си "
преди: 10 години, 7 месеца, прочетена 3091 пъти
Моля редактора да публикува историята ми много е важно, а няма как да споделя за това на никой! Здравейте драги читатели! Аз съм момче на 18 години от малък град. Проблема при мен е, че съм хомосексуален и знам това от съвсем малък, но как да кажа на родителите ми? Знам, че това ще ги съсипе пък и те мразят обратните ако им кажа какъв съм може и да ме изгонят от нас и да не ме потърсят никога повече. Правих секс с няколко момичета, но аз не усетих никакво удоволствие. С момчета не съм го правил, защото не съм намерил подходящ и дискретен само свирки ми правеше едно момче преди 2 месеца, но с него не исках да се стига до секс. Не си мислете, че съм от ония женствените дори и мен ме дразнят като ги гледам нищо, че съм обратен. Аз съм активен, мъжкар съм на външен вид и никой не подозира за мен дори сега имам приятелка. С нея правим секс постоянно, но аз не изпитвам удоволствие. Омръзна ми да се крия зад "маската си" много е тежко да криеш такава тайна от най-близките си понякога си пускам музика и плача. Мисля да се оженя и да създам семейство без да разбере никой никога за тайната ми или да се самоубия и да оставя писмо. Много пъти исках да се самоубия, но все нямах смелост. Моля посъветвайте ме какво да правя или разкажете вие как постъпихте като тръгнахте да се разкривате. Моля без обиди и аз не искам да съм такъв, но нямам представа защо точно аз съм обратен? Така се родих или такъв станах не знам ако някой знае по тази тема да пише. Моля за съвет. Предварително ви Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 7 месеца
hash: 3d0d356f4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това е психически проблем. Ти си втълпяваш че си такъв. Просто забрави тази мисъл. Хомосексуалността НЕ е доказана като нещо вродено. Колкото повече си мислиш че си такъв толкова по - лошо ще бъде. Ти трябва да продължиш рода си а ГЕЙОВЕТЕ НЕ РАЖДАТ ДЕЦА. Не те хейтвам казвам ти че си тръгнал по грешен път.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 9c13463bd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей :) Не съм момче и нямам твоя проблем, но имам 2ма добри приятели, които са като тебе.. не мисля че в днешно време е срамно момче да си пада по момчета. Приема се странно, защото си по-различен от останалите, но има много като тебе.. Затова не трябва да се срамуваш от това, което си. Честно казано ако се криеш цял живот.. ще е по-зле. Родителите винаги обичат децата си, затова съм сигурна че дори и отначало да ги объркаш.. те ще свикнат и не биха те изгонили или нещо такова (все пак ти не си виновен.. човек не е господар на сърцето си все пак) А това да си имаш приятелка като не изпитваш нищо към нея е тъпо.. живота си е твой и ти сам си решаваш, но всеки има проблеми и трудности през които да премине, затова не се отказвай, а излез от черупката си и се разкрии такъв какъвто си.. който те уважава и обича, ще те приеме.. Успех

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 9c13463bd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   а има и друга възможност.. просто да не си открил твоето момиче ( ако не си сигурен че харесваш момчета) помисли над това

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 8017e7c1fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   До 1

Прав си, аз съм хетеро. Но сега осъзнавам защо съм такъв - на 11 си втълпих, че съм хетеро и изведнъж о, чудо, станах такъв. Преди това бях асексуален, като се замисля.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 5934a60d07
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   За мъничко само си позволи да ме чуеш и да погледнеш на целия проблем по съвсем нов начин, че всъщност сексуалната ти ориентация не е никакъв проблем. Защо го казвам - защото живеем в 21 век, мамка му и наистина няма значение.

на теб не ти е проблема това, че си такъв или такъв, а това, че отчаяно имаш нужда да се определяш. Защо не изпратиш по дяволите глупавите определения, които освен разделение, не знам какво друго постигат и не си гледаш живота - мечти, кариера, работа, любов, развитие, хобита, пътувания.


Не ти трябва да си еди какъв си, да се определяш като.. , за да си някой. Ти си и това е достатъчно, разбираш ли? Има те, теб, твоята индивидуалност.. ти, който си, който съществува и има шанс да живее. Точка. Ти си - какво ще сложиш след тази конструкция няма никакво значение, защото е само опит да измъчваш своята индивидуалност.

Или казано простичко: Гледай собствения си кеф, бъди здрав и щастлив и се кефи на живота.

Прегръдки!

 
  ...


...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 156cef0646
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Прочети N 5 няколко пъти.
С кой от родителите си по близък, чувствaш се по свободен?
Сегa върви и говори открито, без зaобикaлки, aко ти си несигурен, в което кaзвaш, родителят ще сметне нaй-вероятно, че имaш нуждa от "нaсочвaне в прaвилнaтa посокa"
След кaто единият от двaмaтa родители е УВЕДОМЕН(нямa дa искaш рaрешение от никого дa бъдеш щaстлив )ще имaш морaлнaтa подкрепa зa остaнaлaтa чaст от семейството.
Естествено, ще е необходимо време зa aсимилaция, приемaне. т. н
Но, ще го приемaт, винaги в крaйнa сметкa, зa родителя е вaжно, щaстието нa детето им.
Зa целият остaнaл свят, изобщо дa не ти дреме.
Нaли знaеш, зa тези, които ще говорят зaд гървa ти, ще сa в перфектнa позиция дa ти целунaт зaдникa, a зa други... ;)))
Горе глaвaтa, хлaпе, ок си, всичко ще е нaред

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: ad3fcda0e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Изглеждаш страхотно, умно момче. Ще е много жалко, ако си хомосексуален. АЗ ЛИЧНО, НЕ одобрявам тези хора, просто за мен не е нормално, и мисля, че те сами си го втълпяват някак. ЗА БОГА та ние сме създадени МЪЖЕ и ЖЕНИ, така де, различни полове, за да създаваме нови, и нови поколения.. как така изведнъж хората започнаха да харесват хора от СВОЯ пол, И КАКВО ОБЩО ИМА, за Бога, това, че сме в 21 век? ! НАШАТА ПРИРОДА НЕ Е ТАКАВА, в който и век да сме ТОВА НЯМА ДА Е НОРМАЛНО ДОРИ И СЛЕД 300 години.. просто за мен е някак си непосилно да го приема, съжалявам, по никакъв начин не съм искала да те обидя! Просто изказах мнение, и честно казано не знам как да ти помогна, при положение, че съм твърдо против.
Никога не съм се държала гадно с хомосексуални хора, нито съм ги обиждала, но не го приемам.
На теб мога само да пожелая късмет в начинанието, и съжалявам, ако си бил разочарован от коментара ми. :)
Ж. 16г.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 8017e7c1fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   До номер 5

Поздравления! Коментарът ти е много на място, но не мисля, че на този етап авторът е дорасъл да те разбере. Някой ден ще го осъзнае, но едва ли този ден е днес. Днес е по-вероятно да се издразни от коментара ти, отколкото да си отвори съзнанието за нова гледна точка.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 8ce1ef6f44
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   В тази ситуация лошото не е, че си хомо, че страдаш, или че имаш приятелка, която лъжеш. Най-лошото е, че те е СТРАХ! Преодолееш ли това, няма да има проблем, с който да не можеш да се справиш. А и помисли кое е най-лошото, което може да се случи, когато споделиш :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 0d82d755d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От Автора:Благодаря ви за отделеното време. До номер 5, 6 прави сте за всичко! До номер 7 да за съжаление съм гей и не не ме обиди ти не си хомосексуална и не разбираш какво чувстваме ние, но все пак ти благодаря.

 
  ...

...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 9435fa1891
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Боже, как може да има толкова неинформирани и заслепени от невежество хора... Хомосексуалистите си втълпявали, че са такива. Вие как го разбрахте това, ако мога да попитам? Що за глупости? Научете се да разбирате чуждото и различното. Това, че вие не можете да си представите как момче изпитва влечение към други момчета не означава, че задължително е невъзможно. Приемете го - както хетеросексуалните изпитват първично влечение към противоположния пол, така хомосексуалистите първично харесват хора от същия. Не е толкова сложно, но трябва малко акъл и широкоскроеност.

Колкото до автора - човек, не си струва да се самоубиваш. Ако трябва да изкараш нещо от главата си, то това със сигурност е тази мисъл. Животът е най-прекрасният дар, научи се да му се наслаждаваш. Не го пропилявай, защото си по-различен от останалите. На 18 си, имаш всякакви права вече. Научи се да бъдеш самостоятелен, не разчитай на родителите ти. Така, ако решиш да им кажеш, няма да ти пука дали ще те изритат. Да не говорим, че ако са истински хора, би трябвало да приемат детето си такова, каквото е.

По-трудно ще ти е да се "разкриеш" пред приятелите си, но според мен ще започнат да те отбягват само тези, на които не им пука истински за теб. Ако наистина са ти приятели, ще те приемат.

Бъди щастлив, прави това, което ти се прави, грижи се за себе си. Ако цял живот правиш това, което очакваш, че на останалите ще се хареса, накрая ще останеш разочарован и нещастен. Послушай ме!

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: ed49316630
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От автора:До номер 11 искрено ти благодаря за разбирането, а от мисълта за самоубийството се отказах, но на мен ще ми бъде по-трудно да се разкрия пред родителите ми не, че няма къде да отида ако ме изритат от вкъщи имам къде да отида при баба ми знам, че тя ще ме приеме какъвто и да съм. Гадното е, че ще ги съсипя майка ми ще го приеме горе/долу, тя ме обича много и ще се радва да съм щастлив, но баща ми е хомофоб и няма да говори с мен никога повече(не, че той не ме обича, но мрази гейовете) знам това, защото синът на негов приятел признал на семейството си и баща ми казал(ако беше моя син щях да го изхвърля от нас и нямаше да говоря с него). Доколкото приятелите ми някои ще ме приемат, а повечето не сигурен съм, но дали ще ме приемат или не не ме интересува толкова от тях искам само семейството ми да ме приеме такъв какъвто съм в действителност а, не с тази "маска". Знам че, ще остана разочарован и нещастен ако живея още с "маската" дори сега се чувствам така дори и сред много хора като съм пак съм самотен никой не ме разбира. Ако има как да си пишем номер 11 ще се радвам звучиш умен/на и добър човек.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 07b377a3d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Пак съм номер 5, тук в сайта се подписвам като Плам, но рядко коментирам вече.

Мой близък роднина е гей. За мен сексуалната ориентация на човек не е особена интересна тема, защото, както казах и по-горе, живеем в 21 век. Когато нещо нормално от нашата действителност се сблъсква с мирогледа на предишните поколения, е много ясно, че ще има напрежение.

Ако мислиш, че при теб напрежението ще е непоносимо - не им казвай. Кой те бие през устта да застанеш чинно пред тях и да кажеш: Мамо, тате аз си падам по мъже! Остави ги - те сами ще се досетят.

Но се измъкни ако можеш от този спектакъл, който играеш. Имам един приятел, който само и само да опази лъжата си се ожени и накрая жена му го хвана с друг мъж в леглото. Станаха едни скандали, разправии, войни за детето.

За съжаление в България, дори младите хора сме все още отчаяно тесногръди и не приемаме различните. Просто прекалено много сме свикнали да сме възпитавани по модела на балканския субект, който определя мъжа именно като мъж, тип - баща ти.

Е живеем в насметено време - какво да ти кажа, но това не е причина да се опитваме да се напаснем с него.

Та - остави ги вашите. с времето, първо ти ще станеш самостоятелен мъж с кариера, собствено жилище, финанси и така нататък. Когато си на 25 е съвсем друго отношението на родителите. Може би още ти е рано да застанеш пред тях и да изплюеш камъчето. Времето ще оправи нещата.

Но ако не изпитваш любов към приятелката си - по=-добре скъсай с нея, остави я да си намери някой, който ще й предложи пълноценна връзка. Грубо е да я използваш за параван на собствения си страх.

И пак: учи, запознавай се, работи, прави секс, излизай, развивай се, твори се. Всичко друго ще се намести с времето.

Имаше един филм - някакъв американски сериал, мисля, че беше преведен "Клуб Веселие". Ако си падашп по такива - изгледай го. Няколко от героите там бяха хомосексуални и беше много ясно показана разликата между това, когато се крият и маскират и когато се чувстват уверени със своята сексуалност и тя не ги притеснява.

Успех малкия!
Ще следя темата. Пиши от време на време.
И дано пишеш все хубави неща, неща с които да ни е хвалиш.

Плам

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 3b61674f32
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Не е честно спрямо приятелката ти! Ако обичаш я пусни да ис намери хетеросексуален мъж, не й губи времето.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 0b96cd2203
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   http://spodeli.net/7/story-56826.html

Да не би приятелката ти да е писала тази тема?

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: f64faa286d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Здравей.
Искам да ти кажа, че не мога да разбера едно, защо да не те приемат.
Глупаво е. Тъпо е.
Вярно е, че някой родители просто са свикнали с това.
За тях тази тема не е била толкова ''разпространена'' и са отгледани и евентуално научени на това.
И дори баща ти или майка ти да не те приемат ти си живей живота. Ако те приемат значи те обичат достатъчно.
Но не мога да разбера каквото точно ги интересува с кой спи синът им.
И защо, когато си хомосексуален някой приятели те изоставят? Та какво ги интересува тях ТВОЯТА СЕКСУАЛНА ОРИЕНТАЦИЯ?
Какво трябва да ги интересува и другите.
Ние всички сме хора, но много малко са човечни и разбират.
Всеки е роден и има право на свой живот.
Няма смисъл да ожениш и да имаш деца, ако не ти е приятно. Накрая може да намразиш жена си и ще водиш едно празно съществуване.
Този живот си е за теб не за другите.
Ти ще го живееш не майка ти или баща ти.
Не приятелите ти.
Не някой си човек от улицата, а ТИ.
Все пак всички сме хора и имаме право да живеем своя живот.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 8627d85e74
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   От автора:До номер 5(13) много ти благодаря! За сега мисля да не им казвам какъв съм ще си гледам образованието и ще се забавлявам с приятели, ще им кажа когато дойде времето все пак съм на 18 години цялото време е пред мен. А този филм съм го гледал "клуб веселие" много хубав филм дори все още го гледам. Жалко, че няма как да си пишем с теб! До номер 14 не искам да се разделям с приятелката ми защото тя се чувства перфектно с мен и тя ме обича. Аз я задоволявам сексуално така, че не виждам с какво са повече от мен хетеросексуалните. До номер 15 НЕ приятелката ми не е писала тази история по горе. Както споменах никой не знае, че съм обратен не ми личи. Не съм 11 клас, а 12 клас. Аз съм с приятелката ми 2 години и правим секс често(не ги броя) и не си боядисвам косата пък и съм контактна личност и не си стоя у нас по цял ден.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 1888dc1b73
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Номер 5-пълна глупост е това с тесногръдието. Руснаците са велика нация и ДАЖЕ не допускат протести на пендели.
Не знаех, че има гейове мъжкари :D :D, както и да е... :D

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 8784524534
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   От автора:До номер 18 коментара ти е много неуместен не е пълна глупост "тесногръдието" а си е така. И не сме в Русия, а в България не съм тръгнал да правя протести и да парадирам с това, че съм хомосексуален. Като са велика нация "Руснаците" хващаш самолета и право там. Има гейове мъжкари моето момче не си мисли, че всички сме "мекотели"(делим се на активни/пасивни)това ако ми завиждаш е друг въпрос. Ако няма къде да си избиеш комплексите това не е мястото може би и ти си гей и се дразниш, че си "мекотело"(нищо лично), но аз не мога да ти помогна ок.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 42bdd2a24a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   18, само това, че използваш думата "пендели" е достатъчно, за да можеш спокойно да определиш себе си като тесногръд. Не можеш да превръщаш селксуалната ориентация в оръжие за угнетяване, използвайки обидни жаргони и да ми говориш, че при теб тесногръдието липсва.

Да има мъжкари хомосексуални.

Нека обясня. Хомосексуалният мъж (или жена) изпитва сексуална потребност от близост с хора от същия пол, точно, както хетересексуалните изпитват влечение към противоположния пол. "Пенделите", за които говориш по една или друга причина влагат известна доза театратлност в поведението си. Най-често, за да покажат че не им пука, че такива като теб ще ги наричат по какъвто и да е начин.

За активни и пасивни ти обясни автора вече, но авторе мисля, че с оглед на това, че хората сме страшно любопитни, с напредването на възрастта ни се иска да пробваме различни неща. Така, че строго да кажеш че си активен, не означава да си мъжкар. То това си е от друго - ти си мъж, нормално се държиш като такъв. Това, че сексуалността ти те кара да търсиш партньори от същия пол, по никакъв начин не се отразява на това, че си мъж.

Сега... номер 18. Мъже, които изпитват нужда да се държат, обличат и т. н. като жени се наричат трансексуални или по-известното - травестити. Те се чувстват като затворници в чуждо тяло. Това определено не е повод някой да се изтъпанчи и да каже, че са пендели.

Ти си точен пример за тесногръдие.

Плам
в конкретната тема 5

 
  ...

...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 0aa7b44b3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Как така си правил секс с няколко момичета, но си хомосексуален? Няма как, просто няма. Ти трябва да имаш само приятелско влечение към противоположния пол и никакво друго.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 8784524534
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   От автора:До Плам(5) браво много добре обясни на номер 18 който се изказа неподготвен и ако мрази хомосексуалните просто да не си прави труда да отваря, да чете и да коментира нещата ми да не се прави на големия "мъжкар", защото с нищо не е повече от мен. Плам знам, че е рано да се определям като активен, защото все още не съм правил секс с мъж, но само като си помисля, че някой мъж може да ми го вкара или да му направя свирка ми става някак си противно, но като си помисля аз да го чукам и да ми духа се възбуждам адски много. Странно е не се знае за по нататък може пък да си променя желанията.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 01acd4441a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   От автора:До номер 21 ами да хомосексуален съм и нямам само приятелски чувства към противоположния пол. Колкото и странно да ти звучи правил съм секс с няколко момичета ако искаш вярвай не те карам да ми светиш :Д. Даже правя секс с приятелката ми от 2 години редовно(просто мисля за други неща)и ми се получава. Е уви някой хетеросексуални момчета нямат моя късмет и се чудят как да забият нещо а аз съм гей и го правя.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: dcbf965da2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Най добрият ми приятел в училище е хомосексуален. Разказвал ми за свой преживявания. На 16 е, казал на родителите си още когато е бил на около 12 и той като теб винаги си го е знаел. Не познавам родителите му. Познавам само майка му която е много готина и си се държи съвсем нормално с него. Тя казва че той и син и тя го приема такъв какъвто е. Класът също знае че той е хомосексуален в началото на учебната година като разбраха и класът се държеше различно с него приятелите му и аз си го приемаме за съвсем свястно момче и си ни кефи какво като има др. ориентация избора си е негов. На повечето от класа и от училището им беше по интересно как е разбрал как са реагирали родителите му от колкото да го тормозят е имаше 1-2 дето го закачаха обаче на него не му пукаше той беше просто себе си когато го попитаха нещо по въпроса той просто им отговаряше и след 2-3 седмици спряха вече класа даже не го намира за странно след време и въпросите спряха и не беше толкова интересен и не го тормозеха. Смятам че е крайно време дори си закъснял да свалиш маската си. Кажи на родителите си стига на 18 си бъди сериозен. Раздели се с приятелката си имай малко уважение към момичето все пак тя заслужава някой който я харесва просто останете приятели с нея. Разкрий всичко и на всички и ще се почустваш по добре, няма да си постоянно под някакво напрежение. А родителите ти в началото най - много да се ядосат но после ще го приемат нямат избор те са ти родители. Просто кажи на всички крайно време е.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: dc47606adf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   От Автора:Прав/а си реших да се разкрия омръзна ми вече с тази "маска" ще им кажа, че имам различна сексуална ориентация ако ме обичат истински ще ме приемат ако ли не ще бъда самостоятелен. Сигурен съм, че майка ми ще ме приеме ще бъде тежък удар за нея, но все пак иска да съм щастлив. Баща ми може да ме изгони от нас, но ще се оправя по един или друг начин и сам. Е благодаря ти за помощта номер 24.

 
  ...

...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: dcbf965da2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   от 24 УСПЕХ!

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 07a890de1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Успех и пиши какво е станало :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: cff3799970
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   От автора:Искахте да ви кажа какво стана след признанието е казах им. Майка ми се разплака и започна да ми задава въпроси относно хомосексуализма аз естествено и обясних всичко каквото искаше да знае след това тя се успокой прегърна ме и ми каза "аз съм ти майка и те обичам какъвто и да си". На другият ден казах и на баща ми(майка ми беше против)но той реагира така както очаквах той се развика, започна да плаче и ме изгони от нас каза ми " в моята къща няма място за педали". Майка ми се намеси и започна да се кара с баща ми за да не ме изгони, но аз казах спри аз не мога да остана в тази къща повече след като не съм желан тук. Обадих се на баба ми обясних и цялата ситуация тя ми каза само"аз те обичам какъвто и да си идвай си при мене" баба ми е на 55 години. Казах и на приятелката ми какъв съм тя го прие много тежко разделихме се и останахме приятели. Благодаря много на всички който ми дадоха съвети помогнахте ми много. Сега живея при баба си тя иска да ми прехвърли къщата си да лиши баща ми от наследство, за да не ме изгони и от тук след смъртта и. Сега ходя на училище 12 клас съм, имам собствена къща и започнах работа почасово като барман в едно заведение до нас в същият град където са и родителите ми. С баща ми не си говорим откакто му признах, а майка ми идва да ме вижда често. Благодаря ви!

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: dcbf965da2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   От номер 24 до Автора!
Мисля че е време да ти кажа че бащите никога не го приемат. Не ти го казах в началото защото тогава щеше да продължиш да носиш своята маска. Сигурна съм че след като си се разкрил се чувстваш по добре. Не бива да спираш да се опитващ да общуваш с баща си. Опитай се да се сдобриш или поне да поддържаш контакт и да говориш с баща си. Радвам се че поне единия родител е на твоя страна. Честитото за работата но не забравяй да учиш. Бъди себе си- вече можеш да дишаш. Сега след като са те изгонили от къщи знаеш какво е отговорността и свободата. Кажи къде работиш като барман ще мина на те поздравя по случай новото начало. Да е жива и здрава баба ти много ме кефи. Тя знае ли че си разказал историята си тук? Какво да ти кажа супер си пич! Бъди себе си щеше да е много яко ако те познавах на живо много си готин радвам се че си добре продължавай да бъдеш себе си!

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 0b4ac942cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   N 6 съм, поздрaвления!!!
Рaдвaм се, че си решил, въпреки всичко дa смъкнеш мaскaтa и дa бъдеш себе си. бaщa ти с времето ще приеме, единствено гордосттa му може дa му попречи, но когaто стaвa думa зa децaтa ни, ние родителите се примирявaме нaкрaя, искaме дa сa ни здрaви и щaстливи.
Тук където живея, хомосексуaлизмa е толковa нормaлен, колкото и хетеро. по улиците нaвсякъде можеш дa видиш хомосексуaлни двойки от всякaквa възрaс, хвaнaти зa ръкa, гушнaти, целувaщи се.
Говоря зa Мaдрид, Испaния. може би ще ти дойде добре aко можеш дa си позволиш, еднa рaзходкa, по време нa гей- пaрaдa примерно.
Дa се почувствaш в " свои води". aко решиш нещо тaковa, имa Вг вестник " Новa думa" зa Бг в Испaния, тaм можеш дa нaмериш обяви зa стaя, зa 1 мес. около 150-200 евро. инaче хрaнaтa е по - евтинa от Бг. мисля, че ще ти се отрaзи добре дa видиш, почувствaш, че си кaто всички нaс, е с рaзличнa секс. ориентaция, но примерно aко aз обичaм боб, a ти лещa, товa не знaчи, че не сме рaвни.
Искренно ти се възхищaвaм зa товa, че събрa смелост в товa зaтворено общество все още дa излезеш нaпред и дa зaявиш претенциятa си зa щaстие.
И.. остaви пътя към бaщa си чист, некa имa възможносттa, когaто реши дa те потърси. не зaбрaвяй, че е от друго поколение, зaкостеняло и ще му трябвa време.
Успех, мaлкия, животът е пред теб, нaй- трудното вече го нaпрaви, от тук нaсетне, сaмо хубaви моменти и много смях!

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 8abd9e837f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   От автора:До номер 24 аз знаех, че баща ми няма да го приеме, но здраве да е той когато бъде готов да ме приеме ще ме потърси сам. Доколкото майка ми е прекрасна тя винаги ме е подкрепяла във всичко тя иска да съм щастлив дори и по този начин каза ми, че иска внуци някой ден. Аз казах, че и аз искам деца дори съм готов да платя на някоя жена да роди от мен и да ми даде детето без тя да има отговорност към него и майка ми ме подкрепя в това и ще го направя след време. А ученето винаги ми е на първо място все пак матури ме чакат, работата ми помага да съм самостоятелен, да не чакам на нашите разбира се баба ми и майка ми ми помагат финансово. Аз съм барман в Монтана ще се радвам да се запознаем и ти си много готин/а. А баба ми е много отворен и позитивен човек и ме прие с отворени обятия и не знае че съм писал тук. До номер 6 имам възможност да отида до Испания, но точно за парад не аз не обичам да парадирам със сексуалността си пък и знам, че в другите държави се приема хомосексуализма по-добре. Аз съм бил в Италия на почивка и знам как се приема там. Благодаря ти за съвета знам, че няма да е днес, но всичко ще се подреди един ден.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker