Въпрос към момичетата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121321)
 Любов и изневяра (29740)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6478)
 Здраве (9606)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18560)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Въпрос към момичетата
преди: 10 години, 7 месеца, прочетена 4309 пъти
Здравейте. Имам един въпрос към момичетата в сайта. Но първо ще разкажа една кратка история за да ви стане ясно за какво става на въпрос.

Аз съм момче на 17 години. Преди 2 години ни събраха с едни момичета в един клас. Още в началото на учебната година започнах да харесвам една от тях, но реших че не ми се занимава с нея в момента, защото бях доста ангажиран с тренировки и си казах, че ако имам някакви чувства към нея те ще изчезнат най-много за около месец (примерно), а и си имаше приятел. Но така стана, че много хлътнах по нея и накрая и писах в скайп. Поддържахме връзка за около месец, излязохме само един път само двамата и до там. Спряхме да си пишем, обаче аз доста повече започнах да я харесвам. И понеже не знам какво е да си влюбен, ще кажа само, че имаше дни, в които съм мислил само за нея... Даже я и сънувах... А това е отвратително... :D Имаше и някой подсказки от нея, обаче винаги се страхувах да не си внушавам.

Лятото когато бяхме във ваканция и не я бях виждал, точно няколко дни преди първия учебен ден и видях една снимка във фейсбук и сякаш нещо в мен тръпна... ама баш така си беше, няма никакви преувеличения. И след това пък есента за известно време се забиваше с един мой много добър приятел. Веднъж бях на дискотека именно с него и засякохме въпросното момиче (това беше съвсем наскоро). Той през цялото време я прегръщаше и танцуваше с нея и забелязах, че на мен ми става гадно. После си тръгнах, че не можех да ги търпя :D и на другия ден разбрах, че тя го е отрязала. И имам чувството, че всичките тия неща стават все за мое нещастие :D

От момента в който си писахме до сега са минали точно две години и сега не съм сигурен дали я харесвам още или просто ми е останала като тръпка или слабост. Точно заради това, а може би и заради завист искам тя да ме харесва много, направо да полудее по мен, за да види и тя на мен какво ми е било. :D

Та момичета, случвало ли ви се е да хлътнете по някое момче, което постоянно се базика с вас и се закача. На нея това и харесва и го виждам. Например да се избазикам с нея за нещо и след това да и кажа: "Абе базикам се, нали знаеш, че съм ти фен". Както се казва, добре че е майтапа, че да си кажем истината.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 7 месеца
hash: b87bb00f72
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не ми се е случвало нищо подобно.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 224cc5a7d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Привет от мен, авторе! Случвало ми се е, и още как. Аз попринцип си падам по лудички типове, с едно такова типично детско излъчване. Може би повечето момичета търсят някой мил и грижовен, който да ги обожава. Колкото до мен, ако едно момче може да ме накара да се смея, това е единственито, което има значение.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 5717b62bcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Напълно съгласна съм с номер 2. Момичетата винаги харесват забавни и весели момчета. Не се притеснявай да се закачаш с нея явно това й харесва. Пробвай да задълбочите отношенията си изглежда сякаш и тя те харесва. Успех

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: e4b7931db1
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   Здравей и от мен! Да добра идея е да впечатлиш момиче с майтап или шега, чувството за хумор винаги помага :) но не прекалявай, за да не прозвучи.. донякъде. надуто. Не бива да се правиш на глупав мачо

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: b0cccfcfb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Здравей! На мен ми се е случвало, но да хлътвам по най-добрият ми приятел. Приятел, продължавай да и се базикаш с нея, но внимавай да не прикалиш и да не се изложиш! ^-^ :)

 
  ...


...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 1c6e44972d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Случвало ми се е, доста често. Не сдържай в даден момент прави това което искаш и ще разбереш накрая какво всъщност изпитваш към нея. Бъди себе си а щом и харесва да я базикаш базикай я кой знае може да се окаже че те харесва ако това че я базикаш не и пречи или започне да се базика и тя или да разговаря с теб с двумислени изрази.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: f27fba709a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Точно хлътваме по момчетата с тоя тип бъзици! А като се замислиш, е супер тъпо. Ако ще й предлагаш (не към теб, попринцип), защо я занимаваш с глупости? !

 
  ...
преди: 10 години, 26 дни
hash: bfca38caff
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   През лятото се запознах с едно момче. Беше много мил. Мислех че съм се влюбила. Девет месеца не си писахме и преди два месеца реших да му пиша. Оказа се че има приятелка. Бях предвидила такъв сценарии и очаквах да полудея от ревност, но не стана така. Радвах се за него и за момичето, защото той беше наистина свестен. След като толкова време не го бях виждала (освен в сънищата ми, да сънувах го) бях решила че никога повече няма да харесам друг. Щом разбрах че има приятелка се чувствах свободна и напълно щастлива. Преди само той беше в мислите ми сънувах го постоянно, а сега почти не мисля за него и не съм го сънувала. Беше ми казал че е срамежлив, но в новото училище общувал повече и си намерил страхотни приятели. Посъветва ме да направя същото. В момента се радвам че го познавам защото е страхотен човек. И стискам палци да останат по-дълго с приятелката си. Пожелавам и само щастие. Разбрах че съм се самозаблуждавала.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker