Да си върна популярността - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Да си върна популярността
преди: 10 години, 7 месеца, прочетена 2156 пъти
Здравейте! Градът, в който живея не е особено голям, достатъчно малък е, че всеки със всеки да се знае. И както на всички тинейджъри им е известно има една стена между готините и задръстените. В днешно време навсякъде е така. И искам да кажа, наистина полулярни момичета на моята възраст са съвсем малко. Искам да кажа готини, защото не сме звезди, за да сме популярни, та и аз бях една от тях до миналата година. Бях много харесвана от момчета, постоянно получавах покани за срещи, за връзки, но си бях казала да се правя на недостъпна, не че ако се появи подходящо момче щях да издържа да се правя на недостъпна де, но поне до тогава не се беше появило. И след не много време момчето, което не чаках и не исках да се появява въобще се появи в живота ми и го преобърна, бях на-щастливото и обичано момиче на света мисля, вече тече втората година и мисля по същия начин, но имаше и един недостатък, който ми липсва от време на време. След като тръгнах с него, момчетата спряха да ме търсят, спрях да получавам комплименти, до скоро си мислех, че съм станала грозна, но явно е затова, че вече съм обвързана. Свикнала съм да получавам доста внимание от момчетата и една година след това още не мога да го приема. Вече не съм приятелка с много хора. И добри и лоши, чувствах се като лидер винаги. Може да прозвучи надуто, но обичам и много харесвам себе си и не мисля, че има някой толкова достоен като мен. Това, че се имам за нещо повече от останалите и че заради приятеля си, който ми подарява най-хубавите мигове в живота си съжалявам, че вече не получавам вниманието, което получавах преди са единствените ми недостатъци. Отличничка съм, компетентна съм по всеки един въпрос, красива съм и имам перфектно тяло. Може да съм си получавала повече внимание от другите, но не съм курва, дори секс не съм правила, а съм на 17, и мисля да стана поне на 18, ако ще го правя. Не ме съдете, защото не ме познавате, не казвайте, че съм кифла, защото не съм. Искам просто да ми кажете какво да направя, за да поддържам същите прекрасни отношения с приятеля си и да подсетя хората за съществуването си. Имам чувството, че да съм център на внимание и да получавам безброй комплименти е моето хоби. Както някои обичат танците, други рисуването, аз обичам когато мина по улицата всички да ме поздравяват и да ми се усмихват, дори не съм злобна забравих да кажа. Искам да се реализирам като някаква редакторка на списание, модел, или нещо такова. Благодаря предварително. :))

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 7 месеца
hash: 3e0f75df56
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Боже направи чудо и влей малко акъл на тези тинейджъри!!

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 24cd73941a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   От много нависоко се пада най-лошо....

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 848e1e9034
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Може би на тези въпросни хора им е омръзнало да ходят по теб, а ти да ги ''режеш'', все пак славата не е вечна, опитай с нещо друго да ги впечатлиш, постъпвай различно, така, че никой да не очаква, че ще направиш така. Бъди интересна! :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: b8e88a365e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Звучи прекалено смешно, за да е писано от 17 годишно момиче...

Pyschopatra

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 170c4ae558
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   понякога хора не осъзнават това което имат и след време го търсат много внимавай да не стане и с теб така радвай се на това което имаш не ти трябва др. мъже те ще ти провалят връзката

 
  ...


...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: b33bea4a87
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Факта, че си на 17, а мислиш като 11 годишна и вярваш в неща като "популярност" говори много за теб.
Като толкова искаш да ставаш редакторка на списание, вземи си седни на задника и учи, вместо да се чудиш как "да си върнеш популярността".

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 1404b2bf01
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Прекалено самовлюбена си, затова хората явно им е писнало от тебе. Само като чета това ми иде да ти зашия два шамара. Ако беше от моя град и те познавах сто процента щях да искам да те бия. Ако пред хората и по-специално приятели си, говориш че имаш перфектно тяло, че си красива и тем подобни, именно затова не са ти приятели. Супер досадното е някой да говори така за себе си и да се изтъква. Освен това, не чакай само тебе да те търсят. Предлогавам имаш Фейсбук, така че просто пиши на всички тези момчета и приятелки примерно как са, какво правият, нещо ново при тях. Покажи, че имаш интерес да си контактувате. Не се мисли за принцеса и, че вечно хората ще те търсят.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: f25f54401f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Нарича се мегаломания, звездомания :))
Ако е в разумни граници - защо не, поражда големи амбиции, дава енергия, води до усъвършенстване.
Но фактът, че без това внимание се чувстваш непълноценна вече е притеснителен.
Бързам да те уверя, че един ден ако постигнеш някакви лични и професионални успехи, чуждото внимание няма да ти е почти никак нужно, защото вече ще си се доказала пред себе си и ще изпитваш видимо удовлетворение. Това е чарът на зрялата жена, излъчване, което младите момичета нямат.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: b7de1d0a76
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Прекалено много сериали тип "Клюкарката" гледаш.
Виж сега, хората не обичат някой да се изтъква, да се има за нещо повече от останалите. Хубаво е да имаш самочувствие, но ти прекаляваш, не се обиждай. Разбери, че светът не се върти около теб. Ти си на 17 - какво си постигнала, че да си заслужиш популярността, за която толкова бленуваш? Какво повече си направила от другите? Щом искаш всички да те знаят, да ти се усмихват и поздравяват (не мога да го разбера тоава, но карай) вземи направи нещо смислено, поздравявай ги и ти, интересувай се. И спри да се изтъкваш като нещо повече от останалите...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 2a300cb00b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   Намали си малко егото и започни да се държиш човешки. Съжалявам, това е директно казано, след малко ще го захаросам. Ти си на 17 години и това са едва ли не едни от последните от пубертета, късно ти е да мислиш за популярност. Ако искаш да те поздравяват и да се интересуват от теб- интересувай се и ти и ги поздравявай. Като цяло се дръж нормално с хората, питай ги как са, какво става, как я карат... Не може да взимаш, без да даваш. Предимно 12 годишните получават нещо, без да дават нищо, защото им се носи славата на нещо повече от останалите. Като пораснат малко, хората осъзнават, че всички сме равни и спират да обръщат внимание на фейсбук звездите.

Имаш хубаво тяло, красиво лице, високи оценки, идеален приятел... ами... то и аз не мога да се оплача от нищо от гореспоменатото, макар че само приятеля си бих броила за идеален, но не вървя с това напред. Колкото и хубаво да е нещо по теб, ти винаги можеш да го подобриш. Няма перфектно тяло- винаги може да е малко по-стегнато, малко по-здраво, малко по-тренирано. Няма и прекрасно лице- винаги може в очите да има малко повече доброта, малко повече блясък, устните да са малко по-усмихнати. Няма идеални оценки, никой няма единствено шестици. Идеално гадже... то човек става идеален, когато му осъзнаваш недостатъците, но ги приемаш и ги обичаш на равно с хубавите му черти.

 
  ...

...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: e2c2d1be3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Знаеш ли как ми е писнало от из*оди като тебе? Какво е това смочувствие? Нямам думи просто.. и ти си на 17? Мислиш като 12 годишен келеш. Самочувствието ти е толкова голо, толкова голо.. но ти все пак продължаваш да го имаш. И казваш, че не си надута.. пфф, изобщо! Аз изобщо се чудя как не са ти се нахвърлили на бой. И няколко яки боя няма да са ти достатъчни. А, ти милата се чудиш защо нямаш толкова приятели, бъди безкрайно благодарна на това, че до сега не си обезобразен инвалид!
То трябва да си гений, за да се досетиш!
Толкова мразя такива същества като тебе и като видя такова едноклетъчно бягам, бягам на далече! Имала перфектно тяло, лице.. кой така те излъга, мила моя? ! Кой стори това зло? ! Знаеш ли, повръщами се от теб, душата ми повръща, жал ми е за теб..
Дано малко слезеш от облаците, в които витаеш и да се върнеш в реалния свят! Тогава всичко ще се оправи!

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: d1d52d499e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Няма, повтарям НЯМА такова разделение в БГ! МНого американски филми гледате! Човек е готин, когато прави и се държи както си иска, независимо от това какво другите мислят или говорят за него! Това е простата истина!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: c77384eab7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   ти си на 17 и говориш по големи глупости и от мен самата а аз съм на 14. често си витая в облаците и в моето щастливо кътче ама ти пък вече се премести там да живееш. и какво самочуствие само...
нека да ти се опиша аз съм висока 149 тежа 32 килограма по простата причина че съм спортистка и се занимавам с йога за напреднали. тялото ми не е перфектно но аз го харесвам! имам хубавко личице изглеждам невинна и сладка по един детски начин. не съм перфектна както ти се описа :D имам и пъпки и сключени вежди но аз се грижа за себе си и се старая да ги оправя. и не мисля че съществува човек без пъпки или други недостатъци (както ти се описа) и не се старая да съм перфектна! описах се такава каквато съм. едно съвсем обикновенно момиче. ако си погледнеш текста в 3 лице ще видиш защо вече нямаш толкова приятели и ще се увериш сама че изглеждаш ужасно смешно. Защото си една недорасла пикла с самочуствие без покритие! съвета ми е слез на земята и се стегни защото ще останеш сама накрая.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 06ff14acf1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Ем ти като си отрязала половината град, кво искаш? :D
Все едно да кандидатствам за работа, да ми кажат "не" и кво аз да не съм папагал по 50 пъти да кандидатствам.
Хубава логика, ама женска.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: d3d5984515
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Доколкото разбирам логиката ти, ти искаш мъжете да ти обръщат внимание, но те не го правят защото вече си обвързана. Предложението ми е да скъсаш с приятеля си и да започнеш да си лягаш с всеки втори, който ти обръща внимание. Тогава целият град ще те харесва. Ироничен съм, разбира се...

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: afc03d8f1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   харесват ми коментарите на номер 19, 17, 13, 11
и много мразя надменни кифли с самочуствие до небето и обратно като теб! трябва ти един як пердах ама пак човек от тебе няма да излезе

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker