Как да го забравя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Как да го забравя
преди: 10 години, 6 месеца, прочетена 1660 пъти
Здравейте, мили хора!
Имам огромен проблем. Преди няколко години се запонах с едно момче. Той беше за мен момчето-мечта. Притежаваше всичко необходимо, за да се влюбя в него-външен вид, характер, е падаше си малко дървен философ, но можех да преглътна и това, стига да бъдем заедно.

Аз съм на 16 и може би не знам какво е любовта, но към него изпитвах чувства, които никога не се бяха появявали в живота ми. Запознахме се съвсем случайно, започнахме да излизаме и да си говорим всяка сутрин и вечер, държахме се като сладка двойка. Минаха няколко месеца и изведнъж той прекрати всякакъв контакт с мен. Спря да ми звъни и да ми вдига, не ми пишеше и смс-си.
Мина почти половин година и отново ме потърси, историята започна отначало, докато отново не престана да ме търси, този път с причина (непрестанните караници).

Е вече от 7 месеца не подържам никакъв контакт с него. Има и друго момче в живота ми, но проблемът е в това, че момчето, с което не подържам никаква връзка не ми излиза от мислите.
Знам, че не е редно да си имам прриятел, щом изпитвам силни чувства към друг, но просто съм много съмотна и объркана. Харесвам сегашния си приятел, но изпитвам чувства и към предишното момче. Какво да правя, как да забравя за него-възможно ли е наистина да го изтрия от живота си??

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 6 месеца
hash: 60e6fe6378
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Милата... Виждаш ми се добро и умно момиче. По същия начин бях и аз. Само че аз, глупачката, не изтрих другия година и половина. Загубено време (според някои), но пък си беше неизменна част от моето "порастване". На твоите години бях. И също имах връзка с някого, когото "харесвах, но не бях влюбена в него" - класика. Продължи 4 месеца и просто реших, че не е честно да тормозя момчето. Ако чувствата към новия ти приятел не се появят изобщо, не форсирай нещата. Сложи край. Но в никакъв случай не се връщай назад към онзи!!! Не прави моята грешка, ще съжаляваш...

Ж19

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 7686338bdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Първо - поздравления и специални благодарности от мен, читателите и модераторския екип за грамотно написаната история (изключителна рядкост в наши дни)!
Наистина не знаеш какво е любовта... не че си малка, но просто е нямало кога да натрупаш необходимия практически опит.
Това момче (безконтактното) не постъпва почтено спрямо теб. Една връзка е общо дело, съвместно творчество, а не солови изпълнения, както си въобразява той. Все едно ти си някакъв предмет и трябва винаги да се съобразяваш само с неговите хрумвания, ако искаш да си с него.
"Обичаш го", защото го нямаш, защото е недостижим. (Той знае как да си играе картите, между другото.) Ако го имаше всеки ден до себе си и на свое разположение (както сегашния си приятел), бързо-бързо щеше да го развенчаеш.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: c5fa916dcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Единственото лечение на такъв проблем се нарича ВРЕМЕ! Като мине време сама ще видиш, че все по-рядко се сещаш за него, особено ако не те е търсил от месеци. Е, ако се чувате през няколко дни, тогава няма как да го забравиш.. Така, че това май е най-сигурният лек за разбито сърце.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: cb1d1770f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Мила, имах абсолютно същия проблем. Запознах се с най-сладкото момче, е, имаше своите недостатъци, но бе идеален в очите ми. И всеки следващ беше по-скоро, за да го забравя, отколкото заради чувства. Не успях да го забравя. Знаеш ли къде е бил отговорът? НЕТОЧНИ МОМЧЕТА. Преди две седмици най-накрая се запознах с някого, и за пръв път вниманието ми е изцяло върху него. Изчакай малко, дай си време, рано или късно ще срещнеш онзи, който ще ти помогне да го забравиш. :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker