Каза ми да спрем всички наши отношения - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121310)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14375)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Каза ми да спрем всички наши отношения
преди: 10 години, 6 месеца, прочетена 4888 пъти
Здравейте много бих се радвала ако някой от вас ми влезе в положение и ми каже какво да правя в случая! Около края на юли началото на август започнах да се виждам с едно момче редовно- до днес. Проблема е, че той си има сериозна приятелка, но не знам защо е близък и с мен.. аз съм на 16 той на 26-27.

Но годините не ми пречат аз имам чувства към него, отначало и аз бях обвързана, но заради чувствата ми към него чувствата към приятеля ми отлетяха... През цялото време поне по 2 пъти в седмицата сме успявали да се видим. Правим орална любов, която вече трае 5 месеца, но по- сериозни отношения сме нямали въпреки, че съм го искала не мислех че сега му е времето.. От снощи вечерта не ме остави искаше да излезем заедно, защото приятелката му я нямаше, но аз отказвах тъй като нямаше начин. Сутринта след като се събудих и оправих излязохме.. Бяхме с колата му и отидохме отново на нашето място там всичко започна от начало... Искаше да го направим, но аз се измъкнах отново с оправданието, че съм неразположена..

След всичко тръгнахме да се прибираме и той ми каза " Не мислиш ли, че това което правим е грешно? " на мен това ми дойде като гръм от ясно небе, защото той започна всичко, а сега иска и да приключи. До сега сме го правили можем и да продължим. Не можах да повярвам какво ме попита и го помолих да повтори, той го направи и аз му казах, че грешно е за него, защото не аз имам сериозна приятелка от няколко години, а той отговори, че мислел че трябва да спрем колкото и да ни било трудно.. Не знаех какво да му кажа и измърморих нещо....

Докато пътувахме нищо не говорихме, а по принцип не е така... Когато ме остави само му казах чао, и той ми каза айде пак ще се чуем и до там нито ми е звънял нито нищо.... Помогнете ми какво да правя в тази ситуация дали да се предавам или да се боря да продължим.. Имам чувства към него... Ще го забравя и трудно, защото живее почти до моята къща и се засичаме често.. А и как се забравят такива преживявания къде ли не сме ходили заедно, а между нас нямаше нищо сериозно... Моля ви за помощ

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 6 месеца
hash: 2c05cc59d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мила, той не те заслужава. Излизате от толкова много време, а той се отказва, защото е трудно? Намери начин да се свържеш с него и го направи на пет стотинки. А после отвори врати за нещо по-добро. :)

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 5c60fb3b1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Трябва да си поговорите сериозно, обясни му не искаш да късете и ако отново продължи пак с неговото си, го зарежи.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 6cd5290341
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   той ви използва и двете, такъв нищо не заслужава, ако ти звънне направо го отрязвай...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 1d3a55242d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Остави го. Той като си има приятелка, нека да ее с нея.
И без това няма чувства към теб, за какво си пропиляваш времето...
Живей си живота!

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 00b335b28d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Според мен нещата са от ясни, по-ясни. Той си има приятелка, обаче излиза и с теб. Защо ли? Ами явно е решил, че лесно ще те омае и ще спиш с него и след като за пореден път е останал "на сухо" е решил, че няма смисъл да продължава и е време да си потърси друго девойче, по-наивно, което ще му изпълни желанията. Ако наистина имаше чувства към теб отдавна щеше да се е разделил с приятелката си, от август до сега все щеше да намери начин да го направи, но не, човекът си е искал да върти две момичета, едната "официалната" приятелка, другата за секс. И понеже не му се е получило сега си търси нова жертва.
Така, че мила поздравления, че не си му се вързала на номерата и не си се оставила да те използва само за забавление. А сега потърси някой, който наистина ще те обича и за който няма да си втората, а първата и единствената!

 
  ...


...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 24d5167a94
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не е много страшно известно време да си нямаш гадже. Остави го.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: dcd9fadd2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Aмa ти си дете, a той... знaеш ли, че вече среднa възрaст сa 29 години?? !
Използвaл е докaто е могъл дa зaдоволи нaгонът си зa... непълнолетно.
Знaм че, ще прозвучи кaто: тaя изобщо не ме рaзбирa!
Но и aз съм билa нa 16, и след мен е тичaл един 30 годишен, бях едвa ли не полaскaнa, че ме виждa кaто женa, a не дете кaто всички остaнaли. слaвa богу, бaщa ми усети нaвреме кaкво се случвa, оня беше поошaмaрен, a с мен проведохa един дъъъъълъг рaзговор.
Сегa съм им изключително блaгодaрнa( нa семейството ми), мaкaр че тогaвa си мислех, че знaм кaкво искaм и че съм достaтъчно възрaстнa зa дa го получa.
Пропускaйки момчетa нa твоятa възрaст, пропускaш по детски чистaтa, невиннa, необремененa с цинизъм любов.
Вероятно сегa нямa дa рaзбереш всичко товa, но.... помисли, не се опитвaй дa се бориш и без товa ще си бъде с другaтa, сериознaтa връзкa. ти си сaмо" зaбрaненият" слaдък плод зa него, егоизмът му ти отнемa всичко чисто и крaсиво, което ти се полaгa дa преживееш нa твоятa възрaст.
Не могa дa нaстоявaм дa вземеш предвид мнението ми, но... помисли си добре, кaкво губиш и кaкво ПЕЧЕЛИШ!

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 00b335b28d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Номер 8, съгласна съм с теб на 90%, само това за средната възраст ме разби! На 29-30 човек си е съвсем млад, да не е дете, ама не е и в средна възраст. Да беше на 40, по бих се съгласила. Както и да е, останалото си е точно така и аз на 16 имах подобна връзка с един 30 годишен и бях страшно горда, че се отнася с мен като с голяма. Ама после мама разбра и ми пообясни 1-2 неща и ми дойде акълът в главата и следващият ми приятел беше колкото мен.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: d66768231a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Н9, 8 съм, товa зa среднaтa възрaст не е моя мисъл или убеждение, нaскоро тук, където съм ( не в Бг) го слушaх в новините, повярвaй ми и нa мен не ми допaдa идеятa, но... товa е положението;)))

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 5e7e447bed
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Обадила се е гузната му съвест. Грешката е и в двамата. Най-вече в него, защото той е започнал, и твоя, защото излизаш с обвързан мъж. Той че няма достойнство и е страхлив е ясно, ама и ти не падаш по-далеч от него. Същата си. Да не мислиш, че след като тръгне с тебе и няма да се появи още някоя, с която да се натиска зад някой ъгъл? Да не се помисли за единствена бе, мила?

 
  ...

...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: d752777783
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Благодаря ви изключително много. Ще се опитам да го забравя, но както казах той ми е леко комшия и малко по- трудно ще е.. Споделяше ми всичко каквото се случва между него и приятелката му дори, когато се караха аз му давах съвети, но не оценяваше нищо.. Чувствам се едва ли не като някаква наивница която търсеше вниманието му... Правех какви ли не неща за да може да не приключим и това, че издържах на изкушението да го направя ме кара да се чувствам силна.. Както споделих ми каза, че правим грешно като се срещаме от толкова време след като той има приятелка.. Но аз започнах да му пиша от профила на една моя приятелка, а той започна да говори същите неща на нея, които говореше и на мен когато още си общувахме.. Наистина ще се вслушам във вашите съвети и ако пак закъса със секса ще му го върна :) - Авторката

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: d752777783
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Номер 11 - въобще не съм се помислила за единствена много добре знаех, че не и изневерява само с мен, но ако го питам и ми казва теб това не те засяга и аз млъквам какво да кажа... Не мога да погледна приятелката му в очите.. Съвестта ми тежи, тъй като аз едва ли не заемах нейното място, защото бяха си развалили интимните отношения, но не стигахме по- далеч от френска любов и то само от моя страна.... :) Благодаря ти все пак

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: d66768231a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Н 12, умно момиче;))) успех щaстие с момче, което зaслужaвaт ти пожелaвaм!

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 59cb829e61
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Какъв е този мерак! Обвързан е за правите извънредни креватни техники? Това не обижда ли приятелката му?

Между вас има нещо повече от задоволяване. Така и така си помагате, защо не се сближите повече и не тръгнете заедно? Като връзка. Очевидно че връзката му не е пълноценна, може пък с теб да е по-добре. А и ти, за да пишеш, изпитваш нещо, привързана си към него, може би емоционално, може би и повече.


- silenter -

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 1bca525d00
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   "но не стигахме по- далеч от френска любов и то само от моя страна.... " - както му се натискаш, и друго ще му дадеш, но той се е уплашил, не иска да рискува с малолетна.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: d752777783
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Номер 16 - въобще не му се натискам дори много трудно започвам и него това го дразнеше... А silenter има един израз - щом е изневерил на мен с теб, ще изневери и на теб с друга .... апък и все пак той е доста по- голям и скоро ще иска деца а аз колко живот имам да живея...И именно привързана съм, прекалено близки бяхме затова, че не ходихме ... Авторката

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: d752777783
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   И всъщност какво по- точно да рискува с малолетна?

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: cf68514fc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   17, въпреки това, нищо не те опрадава. Като е обвързан и твърде изневеряващ си е негов проблем, но ти си тази която му дава услугите и тялото си. Защо го правиш, ако имаш по здрав разсъдък от него и морал? Знаеки че си има приятелка. Не ти ли става кофти, не си ли помисляш че така причиняваш болка на приятелката му?

Друго, не ти ли хрумва след като вече се питаш "а сега на къде", да споделиш на приятелката му какъв е и да си се оправят. Това ако не ти се занимава с него, но ти вече дълго си се занимавала. Не виждам причина да се чудиш, малко е късно да се замисляш за моралната страна която си нарушавала многократно.

Трето, възможността да имаш нещо сериозно с него си остава. Ако с жената която е във връзка имаше любов, нямаше да търси плътски страсти от теб.


- silenter -

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 992ced99d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Номер 18, при секс с малолетна, дори при нейно желание, след една хубава караница тя може да каже, че той я е изнасилил, не е нужно да доказва, че е било на сила, а само, че е имало полов контакт.. 5 годинки затвор за него, понеже съдът ще вземе впредвид нейните думи, защото е малолетна, а не неговите :) Един вид рискува свободата си за единия кеф..
CatcherS

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: e90422f8e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Silenter прав/а си, но аз бях прекалено обсебена от него... Всяка негова дума ме разтапяше... Имам или може би имах чувства към него... Не постъпвах правилно след като той си имаше приятелка, но го желаех ии просто съм горда единствено за това, че успях да издържа на изкушението да го направя.. Моля за още коментари, уважавам вашето мнение

АВТОРКАТА

 
  ...

...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: cfd3c3e4f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Така е... на 16. Сами си търсите от кого да сте "обсебени". И даже ви е кеф, като се пука гърнето, та да има от какво да се жалите:"ето вижте, и ние преживяваме тръпки, бе". Дълбоката, истинската любов не се мери със "свирките". Тя дори нищо общо няма с тях. Това, заради което са загинали Ромео и Жулиета е много, много по зряло и смислено от вашите плиткоумни изпитания от типа "ако ми даде, значи ме обича" или "щом не не ебе, обича друга". Но човек трябва да се вгледа дълбоко първо в себе си, да подреди трайните ценности, необходими му за целия бъдещ живот, и едва тогава да се опита да се реализира. За съжаление, обаче някой здраво е набил в мозъците ви еквивалентност между "унижение" и "любов". И се опиянявате от чалга и свирки, вместо от душевна красота, житейски принципи и солидна подкрепа.
Ако не си ме разбрала, има сериозна вероятност отново да духаш на батковци, просто за техен кеф (защото на всички е ясно, че "орална, френска и т. н само от теб на него, те прави много щастлива с него, нали? ). Та ти явно само от порно сайтовете или от чути недочути разказчета схващаш, че сексът е страхотно удоволствие за жената? Нали не си го изпитвала? Ами, ако ти се случи и го изпиташ със случаен мъж, пак ли ще си "прекалено близка" с него? Надявам се, че с време, ще се научиш да разграничаваш сексуалните отношения от духовните. За сега явно търсиш вторите в първите, а това е голяма грешка.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: d752777783
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Н 25 Уважавам мнението ти по въпроса, но мисля че ако беше на моето място щеше да мислиш по друг начин... Нормално аз съм дете още.. И не няма да тръгна да правя свирки на " батковците", защото не мисля че това е нещо хубаво просто бях наистина много обсебена от този човек.. И както се гледам все още съм... Наистина ние си бяхме близки през тези 5 месеца научих много от него, но той ме предаде... Чувствах се гузна, когато виждах приятелката му да се прибира, а аз всъщност отивам при него, но с мисълта, че ще успея да го спечеля отивах и правех каквото каже, а всъщност нямах такава цел разликата беше огромна и нашите нямаше да бъдат съгласни... Никога не съм започвала сама да му правя свирка. Той просто ме натиска и няма как да не започна, този мъж беше първия с който съм имала толкова допирна точка.. За секса нищо такова не съм казвала, споделих ви само, че съм горда с това че успях да издържа на изкушението да го направя през тези 5 месеца.. Моля ви за съвет все пак, не за критики! Знам, че не съм постъпила правилно с това, че бях с мъж, който има сериозна приятелка, но буквално той ме плени.


АВТОРКАТА

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: bf1cf2420e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   23, авторке, разбирам че си имала телесни нужди и си се чувствала и самотна. Аз съм мъж, но не ми е трудно да си представа как си се чувствала въпреки че си жена.

"желаех ии просто съм горда единствено за това, че успях да издържа на изкушението да го направя.. "

Не е за гордост. Многократно си се отдала на това изкушение, защото си имала нужда от близост, секс и тнк. С няколко думи, искала си да се почувстваш желана. Не те упреквам, но ще бъде дойно по-безмислено ако се правиш че нищо не е било. Направи избор, направи ход. Бездействието нито помага, нито оправдава миналите действия. Вземи полезната и положителна страна от случващото се, дали като опиташ да си с
него сериозно, или като отвориш очите на приятелката му за какъв мъж е.


- silenter -

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: bf1cf2420e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Номер 25, хубаво мнение! Но "децата" са си деца. Не очаквай че момичето ще те разбере. Повече хора не са чели "Ромео и Жулиета", а знаят Шекспировата пиеса само от филмите. Тоест никога не са вниквали задълбочено в каквото и да е. Причините са следните, младите израстват в среда където им се натрапва да не си затормозяват мозъчетата с мисли. Приучват населението на не мисли, а само да изпълнява което му се казва и да прави всичко което се казва. Отделно за възникващите модни тенденции, клишета и тнк. Момичето ( авторката ) за сега разбира единствено че тялото и си има желание. Има някакви хормонални пориви и неможейки да потърси причините, тя прави което емоциите и казват. Много момичета са минали през този период. Правили са купища грешки, макар да не е било нужно и се учат от грешките си. След време когато авторката порастне и съзрее, ще осъзнае смисъла на "Ромео и Жулиета". Но ще е едва когато реши да вижда причините зад действията си. Да търси смисъла в живота си.


- silenter -

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: d752777783
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Момичето иска помощ и съвет не да понася критиките ви. Момиче според мен не се занимавай с него не си заслужава

 
  ...

...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: d752777783
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   И през всичкото това време приятелката му не разбра,че се срещате ли? И не се е опитвал да те накара да го направиш ли? Не мисля мила

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: d752777783
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Преди малко, когато се прибирах го видях и той ме поздрави и ми подаде ръка, но аз си го подминах без да кажа нищо.... Дали правя правилно.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 1177c3e25d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   Използва те, защото си много по малка от него.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 0e8e3b1bd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   Според мен те шантажира с цел секс. Ти си му за странично забавление. Мъж 44

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: d752777783
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   Може и така да е но.... аз съм ГЛУПАЧКА и започнах всичко отначало ..............

- АВТОРКАТА

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker