,,Приятелите'' ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121553)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14408)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18617)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

,,Приятелите'' ми
преди: 10 години, 6 месеца, прочетена 2046 пъти
Здравейте, доскоро с, , приятелите" всичко си беше наред, но напоследък постоянно ме изолират и крият тайни от мен. Всеки път, когато ги попутам за какво си говорят ми казват нещо от рода на, , За какво ти е да знаеш всичко? ", , Стига си ни питала вече стана тъпо! " и т. н.. Питам ги, защото нищо не ми казват. Също така постоянно ме изолиран, а като отида при тях не ми обръщат никакво внимание. Често като сме заедно си тръгвам, а те никога не забелязват. Една от тях ми е, , най-добрата приятелка", но и тя прави същото. Като се виждахме през лятото всичко беше супер, но като започнахме училуще всичко се промени! Ако се видим след училище тя винаги ми казва да я питам за тайните, за които си говорят, но никога не ми ги казва. Като фи питам защо правят това те си нямат идея за какво им говоря. Но винаги като ми поискат нещо трябва да им се угажда. Нямам против да им помагам, но поне да се държат добре с мен. Имам и други приятели, но знаете като някои хора са ви скъпи и не искате просто да ги изпставите. Много пъти сме се карали, но после винаги се сдобряваме. Това не е караница просто ме отбягват, не знам защо и докога. Моля ви дайде ми идеи какво да правя.



П. П
Момиче на 13 съм.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 6 месеца
hash: b8ecb9ea67
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Здравей момиче, като човек на доста по-голяма възраст искам да ти дам съвет от моя опит. Преди всичко трябва да знаеш, че трябва да разчиташ само и единствено на себе си в живота и на родителите си. В момента на тази възраст е нормално да завързваш приятелства, но преди всичко бъди наясно със себе си. Обърни голямо внимание на образованието, то ще ти е нужно цял живот. Като пораснеш, ще разбереш, че истинско приятелство почти не се среща всичко е интереси. От това което си написала за държанието им мога да ти кажа, че ако са ти истински приятелки няма да се държат така с теб следователно не са ти истински приятелки. Уважавай себе си и след това другите. Успех занапред ти пожелавам.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 33eb4f629a
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Може да си започнала да ги дразниш с нещо. Може да си се променила. В нашата компания се случва същото с едно момиче, което се промени страшно много и за това вече не сме толкова близки с нея. Поговори с тях, попитай ги защо те отбягват и така. xx

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 1ed51d16fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   №1 е прав. Истински приятели няма, само общи интереси. Дори и да има, не се срещат много. Моя съвет е да се отдръпнеш от тези твои "приятели", и си намери нови!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 4d35e3199b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ох, тъкмо се тревожех да не си в гимназия и да си в това положение, защото тогава е по-сложно. Ще започна с това, че и аз някога съм била като теб. Сега съм 10-ти клас, а първата ми истинска приятелка срещнах в 8-ми клас, като дойдох в гимназия. Преди това мислех, че имам някакви приятелки от махалата ми, но те постоянно ме предаваха - едната дори се опита да настрои всички срещу мен, защото не й се водех по акъла. В стария ми клас да не говоря. Една още от първи клас ме намрази, във втори клас ми крадна тетрадката, в четвърти бележника, в 5-ти настрои целия клас срещу мен, после стана по-популярна и настрои цялото училище. Всичко това го направи, защото още от първи клас тя беше някаква все намусена, по-странна, другите деца в класа я отбягваха, аз бях много лъчезарно дете, весело, всички общуваха с мен. Но също така съм добросърдечна и се сприятелих и с нея. Помагах й по учебните предмети, за първата кражба даже си премълчахме с родителите ми, но втория път казахме на класната, разобличиха я, целия клас й се подиграваше. Само аз не, но ето как ми се отблагодари, всичко беше от завист. После уж имах някакви приятелки, но и те не бяха много свят. Не знам как такива хора могат да са ти скъпи, те само те използват, това не са ти истински приятели. Ако няма с кой да излизаш ги потърпи още малко или пък излизай с другите ти приятели. После се премести в гимназия, където ги няма и почни на чисто. В новия ти клас гледай да се усмихваш повече, бъди по-лъчезарна, от личен опит си знам, че намусените не ги харесват. Все ще се запознаеш с някой. Този някой ще те запознае и с други хора. Така може да създадеш много познанства, не всички ще бъдат истински, но ще има и такива, убедена съм. По принцип истинските приятели се срещат в гимназията. Просто потърпи засега, а след това излез от тази среда, където те дърпат надолу и почни на чисто.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: bcd457dad7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Имам много приятели така че мога да не се мотая с тях просто с тях съм си свикнала. Също бе ми се отговаря после на въпросите им защо не съм при тях.

 
  ...


...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: e25c686670
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Когато завършиш училище и отидеш в университет и добавиш още 5 години към края на университета тези "приятели" ще са ти просто спомен ( вероятността да запазиш с някой връзки е малка ). Послушай другите за образованието

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 2ddc6311bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Омг все едно слушам себе си!
Мисля че другите супер много се вляйат от популярните и следват тяхната преценка!

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 96a89a17cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ооо, не се тревожи винаги съм имала такива случаи. Не се отчайвай приятели на този свят няма всеки ще те използва и накрая ще те замени, тоест ще те изтрие от живота си. Да не ти пука какво си говорят..

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker