Несподелени чувства - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121558)
 Любов и изневяра (29809)
 Секс и интимност (14409)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6489)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4714)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18618)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Несподелени чувства
преди: 10 години, 6 месеца, прочетена 2042 пъти
Моите приятели и повечето от познатите, даже и непознати ще ме определят като безсърдечен, безчувствен или много други синоними на тези думи. През краткия си любовен живот съм бил с достатъчно момичета, било то за една нощ, една седмица, месец или два. Но никога не съм изпитвал някакви дълбоки чувства и повечето са ми били безразлични.
Преди шест месеца срещнах едно момиче. Още първия път, в който я видях ми прескочи сърцето (глупаво звучи от момче, но това се случи). Дълго време не можех да я изкарам от главата си, а дори не и знаех името. На следващия ден и писах. Първото нещо, което и написах беше, че е "най- красивото момиче, което съм виждал". Не знам дали е така, но бях толкова хлътнал, че все още го мисля.
По- късно се запознахме на живо. От време на време и писахме. разбрах, че си има приятел и просто реших да не се занимавам.
Така мина лятото, мислех че съм я забравил, но летните афери ги има винаги и нищо не променят. Деня в който я видях отново, се случи отново, сърцето ми прескочи пак. Дори не се поздравявахме. Една вечер един приятел свиреше с групата си и реших да отида да го слушам. Тя беше на този същия концерт. Говорихме си дълго време, закачахме си. От тогава станахме "по- близки" приятели. Всеки път като се срещнем ме прегръщаше, говорехме си и така нататък. Започнахме да си пишем по- често, разбрах че всъщност имаме много общо. Тогава вече бях много хлътнал. Буквално момичета ме канеха на срещи, а аз им отказвах защото мислех само за нея. Вече обмислях кога ще и призная, какво чувствам и че е нещо странно за мен.
На скоро тя имаше рожден ден. Написах и дълго пожелание. Явно и беше харесало, защото на следващия ден ми се нахвърли на врата. Реших, че сега е времето. На следващия ден я хванах и я попитах, дали иска да излезем. Каза ми, че майка и имала рожден ден, но ми каза, че можем да измислим нещо за друг път. Оставих я един ден да помисли върху предложението ми. След това не можех да я срещна, за да я питам какво е решила. Питах я през чат. За съжаление отговора беше: НЕ.
На момента го приех нормално, поне беше директна. След това усетих как, когато спрях да мисля за нея, отново станах коравосърдечния, мрачен и маниакален тип, който бях. Започнах да изкарвам агресията си в тренировките като наранявам мои приятели. Не знам дали по някакъв начин е възможно да я спечеля или поне да успея да я забравя. Ако можете помогнете по някакъв начин.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 6 месеца
hash: 67292104c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Има една песен, която се казва... : Ходи се лекувай и забрави ме :D

Жени, колкото искаш приятелю. Днеска се влюбваш в тази, утре в онази и така нататък.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 4ad245b9b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Ж30
И мъже колкото искате на света, вие също сте толкова лесно заменими колкото и жените, наздраве по случая. Както се казва-днеска с този, утре с онзи и моля следващия:)

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: ea9ba36512
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Промени се! Не искам да те нагрубя, ама като че оня горе ти го връща. Твоя случай е като поговорката с твоите камъни по твоята глава. И ти като си сменял често момичета сигурно си наранявал някои. Не знам дали може нещо да се случи при вас - дано да може.
Ама гледай да не останеш без приятели. За теб самия ще е хубаво да се промениш. Престани да бъдеш егоист и се постави и на мястото на приятелите ти, които нараняваш. Мисли малко повече за другите, а не само за себе си. Ако имаш момиче - бъди с нея, а не през ден с нова. Тогава нещата ще започнат да се получават.
Желая ти успех!
Живота продължава!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: d4852285b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Така е, никога не съм имал проблем с това, защото никога не съм се влюбвал в момиче. Никога не съм усещал това чувство на "любов". Затова ми е трудно да продължа.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 564f532ec2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Не е лесно, но е неусетно. Бъди мил, макар да ти е отказала ти пак се дръж така, както винаги си се държал. Момичетата си бадаме по милите момчета с куп шеги в джоба си xD.

(Мн се извинявам, ако имам грешки)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker