Объркана история - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Объркана история
преди: 14 години, 5 месеца, прочетена 2853 пъти
Здравейте и благодаря предварително за помощта. От доста време следя проблемите на връстниците ми тук и най-сетне се реших да напиша и аз своята история.

Аз съм момиче на 16 години и от доста време с едно момче се закачаме дори ме заведе в парка, за да ми покаже колко са красиви звездите и седяхме един в друг. Той ми каза, че ме харесва и съм златно момиче, че няма втора като мен, каза още, че всички други момичета са лигли, но не и аз, поиска целувка, поиска да го правим в тревата, защото на мен ми беше адски студено и той реши, че така ще ме стопли, но не му дадох нищо.

Точно след 5 минути му звънна телефона: беше гаджето му (мислех, че са скъсали). Почувствах се ужасно измамена, бях като негова играчката: значи той ще ходи с нея, а когато му е скучно аз ще съм "единствената". Поисках да си тръгна. Той ме изпрати до вкъщи и след това отиде при нея.

Беше ужасен ден и ми се искаше никога да не се повтори. Така и стана от тогава почти не си говорим, въпреки че по цял ден се разминаваме, защото сме от едно даскало.

Както и да е това го преживях, но сега проблема е, че започнах да го харесвам адски многоо и искам да съм с него и просто той е красив, умен и когато е с мен се държи много добре (идеален), докато не се появи тъпата му приятелка :( ,която изобщо не го заслужава и му изневерява и той знае за това, но въпреки всичко пак е с нея, а тя е ужаасно тъпа и грозна и дебела и не го казвам, защото ревнувам, а наистина е така и всички казват така без да знаят, че аз го харесвам.

Но най-много ме ядосват, когато сме всички заедно и те имам чувството, че нарочно почват да се целуват пред мен, за да ме дразнят. Сега съм решила, че ще го спечеля, защото тя скъса с него и вече е с друг.

Странното е, че той отново дотича при мен и мисля, че това е шансът ми, но не знам как точно да го впечатля и да му покажа, че съм по-добра от нея.(звучи ужасно самодоволно, но попринцип не съм надута).

Ако някой се сеща за нещо, но моля ви не ми казвайте "дръж се естествено ,той така те харесва" питам за нещо за дрехи ,думи или не знам и аз точно какво, просто нещо, което да го накара да полудее по мен, защото знам, че тръгнем ли връзката ни ще е дълготрайна, но не знам как да я постигна, може би трябва така да стане, че да се приближа до него и по този начин да го накарам да ме целуне (оф вече говоря само глупости, но съм влюбена и загубена). Очаквам съветите ви с нетърпение, само не ми киазвайте, че съм много зле, знам го :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 5 месеца
hash: 2dcae26210
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Като за начало не дей да си лягаш с него веднага иначе ще помисли,че си лесна и много бързо се даваш.
Бъди нежна с него,не го задушавай,не го притискай,не го карай да е само с теб.Давай му свобода.И не му говори за бившата му приятелка.
Бъди нейното друго аз.
Успех

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 195ba6e913
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ми...обличай по-прилипнали дрехи по-тялото естествено ако си със хубаво тяло ако не си обличай по-широки дрешкии,бъди естествена твова е много важно!Често му казвай,че го обичаш и такива неща!Айде успех мила!:)

От Грети

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 0c8365bad6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Здравей :). Първо искам да кажа, по повод една реплика по-горе, че идеални хора не съществуват. Първо, макар че си влюбена до уши не му показвай, защото разбере ли това ще почне да прави опити да те манипулира чрез чувствата ти.

Второ, покажи му, че си момиче което знае какво иска и, че и дума не може да става да си прави шега с чувствата ти. По отношение на "дрехите и думите" които да използваш... Един наистина интелигентен мъж ще го впечатлиш с действията си. Думите се заучават, дрехите се купуват.... но мъжете разбират от действия. Намерете си общо хоби, занимание, интереси и се забвлявайте :) Отпусни се и мисли трезво, а не прибързано и емоционално (колкото и да е трудно). Поздрави и успех :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker