Срам го е от мен и от връзката ни?! Какво да правя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121346)
 Любов и изневяра (29746)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Срам го е от мен и от връзката ни?! Какво да правя?
преди: 10 години, 2 месеца, прочетена 3059 пъти
Здравейте! Първо да ви кажа, че съм момче на 16г. Да, гей съм. Тези, които не могат да ме посъветват или пък вече са отвратени, моля Ви цъкнете на бутона "back", няма нужда да си правите труда да пишете неприятни коментари. Не искам да драматизирам, по принцип мразя колко много се оплакват хомосексуалните като цяло... "О, правата ни! О, дискриминирани сме! "... Бе... Я си живейте живота... Според мен това е само начин да привличат внимание. Не знам...

Та, да се върна аз към оригиналната тема. Гаджето ми е на 18, т. е. 12-ти клас, но не учим в едно училище. Често се виждаме, поне веднъж всеки ден за час-два. На обществени места си държим ръцете, лигавим се, целуваме се.... Знаете как е... Докато наоколо няма никой, който да ни познава, връзката ни не е проблем за него, но ако видим някой, който ни познава моментално връзката ни се изпарява и той се дърпа на 5 метра от мен все едно е случайно съвпадение... Сред приятелите му се държи адски гадно с мене, обижда начина, по който изглеждам, прави някви' унизителни жестове....
Добре де, да, имам дълга коса, и да, стига някъде до средата на гърба ми, но това е само защото на мен си ми харесва така, нямам намерени да ставам транссексуален или нещо такова, не си падам по женски дрехи и грим... изобщо даже.... косата просто си ми харесва!
Е, да, винаги ще има хора, който не ме харесват, но собственото ми гадже? И то пред други хора?? Ако не му харесва начинът, по който изглеждам защо е с мен?
И пак.... Не мога да разбера дали го срам от начинът, по който изглеждам или от това, че съм момче? Най-добрият му приятел знае за нас така, че.... Не знам... Съжалявам, че пиша толкова разхвърляно и не ясно, вероятно и с доста грешки... Просто не мога да си събера мислите. Много го обичам, когато сме сами е различен, държи се с мен сякаш съм принц, но когато сме с приятелите му е съвсем друг човек. Опитвал съм сума ти пъти да говоря с него, казах му, че не ми е приятно, попитах го защо го прави, къде е проблема, но нищо. Няма проблем, извинявай, друг път няма да правя така мило другарче.... -_-.... Няма, ама друг път...
Не знам какво да правя, моля Ви дайте ми някакво предположени какво да направя. Толкова съм отчаян, че съм в състояние да направя всичко. Не искам да се разделяме, но ако това не спре наистина няма да мога да издържа. Той изобщо осъзнава ли, че ме боли? Изобщо сеща ли се да помисли за мен? ....

Съжалявам за правописните грешки. Мерси предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 2 месеца
hash: 75f5a83cdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не взимай нещата толкова лично. И на мен ми се е случвало, а съм хетеросексуална жена. Просто някои мъже ги е страх изобщо да се обвържат, т. е. да обявят пред близки и познати връзката си. Той по-скоро не е ясно със себе си. Това, че ти си на ясно със себе си и какъв си, това не значи нито, че той е наясно със сексуалността си, нито че е готов да се обвърже официално (с теб или с друг/а)
Не насилвай нещата, съобразявай се с него и не му се натрапвай. Мъжете не обичат някой да им се натрапва. Освен това не е много зряло човек изобщо да се натиска на обществени места - хетеро или хомо. Признавам, че има тръпка, ако не те познават хората, но и за хетеросексуалните, дори за ЖЕНЕНИ хора си е малко неудобно да се натискат пред познати хора - ти например да си виждал майка си и баща си да се натискат? Да си виждал лели и чичовци под липите да се смучат?
Ами не е приятно. Това няма нищо общо с хомо/хетеро/транс, а изобщо с елементарните правила за обществено общуване. Да не говорим, че има хора на определена възраст, които са просто консервативни - ти нито можеш да ги промениш, нито искат те да се променят. Съобразявай се малко и с останалите хора в обществото - ОК натискане малко или много, но не системно - научи се и да разговаряш нормално с партньора си да кажем, да се държиш като нормален човек навън, не като хормонен балон.
Съвет - потърсете си с приятелчето ти по-скоро хубаво теренче, където може да сте интимни на саме без да правите циркове навън. Освободете енергията в леглото, не по пейките Така и агнето цяло, и вълкът - сит!

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 0cfd6443f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Просто не е приел себе си напълно и/или се притеснява от общественото мнение за хомосексуалистите. Това е. Все едно прави нещо нередно.

Трябва да му помогнеш да се приеме какъвто е, защото ако съдя по поста ти, ти си успял, но на него нещо му пречи - може би възпитание, може би е израснал в консервативна среда, където се плюят нестардантните и т. н. Не е лично насочено към теб.

Разбирам го, защото съм се питал "ами ако аз бях такъв, щях ли да се крия". И отговорът сигурно е "да", защото много хора имат проблем с това и това би ми попречило да се интегрирам пълноценно, да си намеря свястна работа и т. н., така че по-скоро и аз бих се крил, но слава Богу аз съм си "нормален".

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 353c1b59ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Какво гадже ти е тогава, щом може да стига с тебе до дълбоки интимности, а не одобрява стила ти пред хората. Колко лицемерно, а! Носи си косата както ти е кеф, дълга коса имат огромна част от мъжкото население. Аз предпочитам мъже с много къса коса, голи глави даже, но имам приятели, които от стила на който подражават също си имат дълги прически. Аз съм жена, но ще ти кажа, че няма никакво право твоят приятел да се държи така детински, ако нещо го притеснява по тебе, определено не става за твой партньор и не се унижавай да му се молиш за интимности пред неговите приятели. Той играе двойна игра, пред тях е както те искат, пред тебе е както ти искаш, не става. Какъвто и да си по ориентация на сексуалните си потребности, важно е да си щастлив, а той явно не ти го дава това усещане. Ще си намериш по-сигурен партньор след време.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 353c1b59ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Натискането на обществени места, ако не е натрапчиво, не е престъпление. Аз като видя влюбена двойка си казвам, колко е било хубаво на тези двама човека, за да го правят. Завиждат и се отвръщават само тези, които не са изпитали подобен порив за ласки на обществени места. Ако сте на детска площадка може по-голямо въздържане, за да не се налага да се изчервяват хората край вас.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 794188a093
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   От Автора:

Номер 1, не му се "натрапвам", повечето пъти на обществени места, когато се целуваме той поема инициативата. Понякога ми става неприятно и му казвам да спре, когато има много хора на около. Не искам да е интимен с мен пред приятелите му, разбирам, че се крие и още не може да се приеме, просто искам да не ме обижда пред тях. Толкова е просто. Дори не искам да ме защитава, когато приятелите му ме нападат, просто искам той да не го прави.
Не знам... не мисля, че мога да го оставя. Да, става ми гадно и му се сърдя, но после, когато сме сами и той ми каже две мили думи и аз забравям за всичко. Което е лошо.... Не искам да е така, но... Все още не мога да реша как да постъпя...
Благодаря на всички за коментарите. :)

 
  ...


...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: ab691123d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Съгласна с почти всичко казано от номер 1, 2, 3. Само това с натискането на обществени места, сладко е да виждаш любов, размяна на ласки, грозно е да си счупиш езика и ръцете на публично място, защото няма терен. Но доколкото разбрах твоя проблем е установен и именно, разликата в държанието. Аз съм хетеросексуална жена, ненавиждах промяната в отношението на приятеля си в различните компании, когато бях на 16. Не се е държал лошо и грубо, но показваше че е мачо и не го командва жената. Разбира се насаме, бях принцеса и каквото и исках-имах.
Според мен това оказва влияние върху обърканите тийнове. В днешно време е по важно какъв си в хорските очи и как да драпаш нагоре, а не да бъдеш истински. Като казах объркани тийнове, смея да твърдя че за възрастта си и предвид 21 век, ми звучиш много зряло и интелигентно момче, КОЕТО Е НАЯСНО СЪС СЕБЕ СИ. Както посочиха по-горе, приятеля ти явно не е. Може би има нужда, да го изчакаш докато реши това, което е между вас ли е реалността и за него. Но може би има нужда дори и да блъфираш (предвид факта, че каза "не искам да се разделяме"), да му покажеш че за теб това поведение е наистина обидно и няма да доведе до приятния край. Ако трябва си дайте време да видите, колко наистина се искате защото човек не винаги осъзнава какво има, докато не спре да бъде част от ежедневието му.
Желая ти успех! :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: e0e44e8e9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От Автора:

Благодара ти номер 6. :) :)... Добре, да речем, че блъфирам и му кажа, че искам да се разделим заради държанието му или просто му кажа, че ни трябва време.... Ами ако му "омръзна"? ... Ако реши, че не иска да е с мен? ... Малко е страшно като се замисля.... Но както и да е, мисля, че просто ще му кажа какво мисля и какво чувствам и от там ще оставя нещата в неговите ръце. Ако той мисли, че не може да ми даде това, което искам, добре, няма да искам да съм с него на инат. Но ако мисли, че си струва, и че нещо всъщност наистина може да се промени, ще остана с него. Ако ми каже, че му трябва време да се приеме, добре, ще му дам цялото време на света, но не искам да го прави само заради мен, искам да го направи и за себе си. Искам да му кажа, че да бъдеш себе си е много по-лесно от колкото да слагаш различни маски, за да се "пригаждаш" към останалите. Когато си себе си, дишаш по-лесно. Искам да го направи за това, а не защото, ако не го направи ще спра да му д***м (извинявам се за думата).
Отново благодаря на всички за коментарите. :)

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 75f5a83cdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Авторе, много драматизираш и се държиш чисто по женски - не се обиждай. Като жена ще ти кажа, няма по-гадно за мъжа от шантажа. Тези женски номера (ще спра да ти духам и тем подобни) не минават. Познавам дори семейна двойка, която спа 5 г. в отделни стаи заради опити за шантаж от страна на съпругата.
Аз не съм хомосексуална, но знам какво е да имаш забранена връзка, защото навремето мъжът ми беше женен за друга. Няма да се впускам в подробности, през какво минахме, за да сме заедно, но бъди сигурен, че има и връзки навън, които са много по-тайни, много по-трудни от вашата. Твоето в момента са капризи за мен. Поне ти можеш да си виждаш момчето свободно. Разбирам, че ти е гадно, но се съобрази и с неговите желания. На сила хубост не става, да знаеш. Ако любовта ви е истинска и силна, то тя трябва да е в състояние да преодолява подобни неудобства. Любовта е даване и взимане. Ти в момента искаш само да взимаш, да шантажираш, да става на твоето.
Е, не стават така тези неща.
На това мъжете му казват „курвенски номера“. Не се излагай по този начин, защото ще загубиш момчето.
Не можеш ли просто да се насладиш на младата ви любов, на това, което вече споделяте заедно, вместо да поставяш условия?
И двамата сте още много млади. На него може би му трябва време да се отпусне. Като хетеросексуална жена ти гарантирам, че повечето мъже дори с жените си са стеснителни сред близки и познати, какво остава за хомосексуалните връзки.
Ако обичаше момчето до себе си, би приел това неудобство, колкото и да те дразни то. Аз ти гарантирам, че истинската любов няма нужда от обществена демонстрация, защото съм крила любовта си с години, минала съм през ада, за да бъда с този мъж.
Признавам си, че днес се наслаждавам от това да мога да го държа за ръката, да го целувам на обществени места, но бъди сигурен, че не се натискаме пред роднини, близки, да не говорим за децата му от първи брак.
С две думи - твоята ситуация не е нещо супер трудно, супер забранено и не е причина да унищожиш младата ви любов. Ако обичаш това момче, съобразявай се с неговите желания да не говорим, че мъжът е ловец, той не обича да му се натискат непрекъснато. Може би дори ще засилиш интересът му, ако не му се натискаш през цялото време и го оставяш той да поема инициативата.
Според мен вие нямате проблеми - явно и двамата сте наясно с ориентацията си, просто приятелят ти си има други представи за натискането сред познати, което бъди сигурен се споделя и от повечето хетеросексуални мъже и жени. Ти обаче си на път да си създадеш истински проблеми, ако почнеш да правиш т. н. курвенски номера.
От играчка ще стане плачка, да знаеш

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: e0e44e8e9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   От Автора:
Номер 8, казах, че искам той да се приеме и да бъде себе си, защото така се диша по-лесно. Казах, че искам да го направи, ако реши да го направи, заради себе си, а не защото ще спра да му духам(защото ще се разделим), ако не го направи. Не се опитвам да шантажирам никой и изобщо не мисля, че падам ниско просто, защото искам гаджето ми да спре да ме обижда пред приятелите му. Дали се държа като момиче или момче? Ами... Не знам, аз лично мисля, че се държа чисто и просто като човек. Какво значение има какъв съм? Добре, дори и да не се приеме, това решение ще вземе той и каквото и да реши аз няма да имам проблем. Единственото, което искам е да спре да се държи така с мен пред приятели те му. Не му казвам "Айде ся' да се натискаме пред всички, че да видят, че сме заедно", искам да не ме обижда, не искам да ме защитава пред другите и сам мога, но поне да не се включва към тях. Не може ли просто да си замълчи и да гледа? Не, ако иска може и да не гледа.... Все ми е тая какво ще прави с приятелите си, стига да не ме обижда. Боли.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 75f5a83cdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ами не знам, но ти защо стоиш като те обижда? Ставаш си и казваш, чао - обади ми се като имаш по-добро настроение. Мисля, че проблемът му няма общо с хомосексуалността ви, има МНОГО ТАКИВА МЪЖЕ, които по този начин избиват комплекси. От теб зависи дали ще търпиш или не, но не бъди прекалено лесен и саморазбиращ се, не му се висвай на врата с две думи - ако не ти харесва как се държи с теб, ами дистанцираш се от него и в конкретната ситуация си подбираш чукалата.
Но по принцип, ако един мъж се отнася зле с партньора си, то спасение обикновенно няма. Не познавам много хомосексуални двойки, но не смятам, че има особена разлика. Познавам достатачно двойки със същия проблем и ти казвам, че ще мине време и ще почне да те бие, ако не дадеш сигнал от твоя страна, но разни шантажи не са решението.
Просто бъди по-тежък - т. е. покажи, къде ти е границата. Следващият път, когато се държи зле с теб пред познати, ти просто си взимаш нещата и се сбогуваш много учтиво. Твоят човек ще разбере, къде е проблемът.
В крайна сметка обаче такова поведение не се променя туко-така. Съвсем възможно е и баща му да се държи така с майка му и той да копира това поведение.
Другият път като сте сами му кажи, че не ти е приятно. Не искай от него да се натискате пред приятели, но искай да се отнася с теб с уважение и нормално.
Бъди готов дори да скъсаш с него, ако не се промени, защото бъди сигурен - след време ще почне да те и бие, ако търпиш.
от 8
П.П. По принцип, ако мъжът се е отнасял зле с теб е ОК да му кажеш директно или с по-студено поведение. Освен това много жени поне правят грешката да се разтворят прекалено във връзката си, губейки себе си. Съветвам те най-горещо да си намериш занимания извън връзката ви, колкото и да ти е трудно да си далеч от него - почни например да правиш някакъв вид спорт, да четеш книги (не забравяй ученето!), да се срещаш и с други приятели без него...Само не излизай вечер без него. Иначе - колкото си му по-труден, толкова по-силно ще те желае. Не му ставай подразбиращ се, даденост. Нека разбере, че ти и без него имаш живот и нека се стреми той към теб, не обратното.

 
  ...

...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 353c1b59ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Авторе,ти какво му харесваш по-точно на пича-казваш не се държи с тебе добре,постоянно те кара да се чувстваш зле и излишен,не те показва пред хората,както ти искаш,в каквато светлина искаш,а доколкото разбрах и даже след тези сцени не се си изяснили нищо.Пожелавам ти да откриеш любовта,под каквито и форми да е,ама това не е любов.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: e0e44e8e9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От Автора:
Благодаря номер 8. :) :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 079e13da9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Ти си нaясно със себе си, с сексуaлнaтa си ориентaция и кaто цяло явно си по- зрелият от двaмaтa.
Опитaй следвaщият път кaто се случи дa се срещнете с познaти, просто кaжи чaо преди всякaкви реaкции и си тръгни.
Когaто те попитa, aко имa нуждa дa питa, би трябвaло дa е очевaдно, но все пaк... тогaвa му обясни пaк, но спокойно.
Че предпочитaш товa, зaщото поведението му вече е нетърпимо и сериозно се зaмисляш доколко още чувствaтa ти ще покривaт подобни нещa в отношениятa ви.
Мисля че се държи тaкa от стрaх, кaк ще реaгирaт остaнaлите от компaниятa( кaзвaш, че приятел знaе)
Тaкa или инaче, не мисля че си струвa дa търпиш подобно отношение. По- логично ми е дa приключиш с него( нaсaме принц- в компaния крaстaвa жaбa)
Две от условиятa в любовтa( дa, условнa е!! ) сa увaжението и доверието.
В случaя ни едното, рaно или късно тя ще " отлети", но ще остaне много негaтивен бaгaж.
Ти си знaеш нaй- добре доколко си готов нa отстъпки и компромиси, но aко сегa си позволявa дa се държи тaкa с теб, никaкви причини не го опрaвдaвaт, помисли си кaк би било зaнaпред.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: e0e44e8e9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

14.   От Автора:
Какво му харесвам? .... Не знам, напоследък все по-рядко се проявяват качествата, в които се влюбих. Но знам, че са там... - До номер 11
Както и да е. Сега не ми се мисли за нищо, мисля тази вечер да го изолирам напълно от мислите ми и да се наспя като човек. Утрото е по-мъдро от вечерта. Ще се наспя, утре ще прочета пак коментарите Ви, ще си подредя мислите и най-после ще приключа с тази история. Цялото това безсъние влияе зле най-вече на здравето ми, да не говорим за оценките ми...
Благодаря на всички. :) :) :)

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 9345d4ee68
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Хей и аз съм на 16 и не съм гей, но евала ти правя, защото аз човек от противоположния пол не мога да си намеря а ти имаш приятел, че и по голям от теб. Знам, че това не е по темата, но според мен господ ни е създал да имаме деца, да продължим рода си и тези източни моди "гей" не са ми по вкуса. Може би така съм възпитан, но смятам, че това е най-тежката болест, а ако не е болест би трябвало да се наказва от правосъдието. Но вие гейовете казвате: Ние не сме виновни, че сме се родили такива. Да така е но и лудия не е виновен, че се родил такъв. Според мен това е наказуемо защото убиваш бъдещите ти деца само заради собственото си удоволствие. Наистина не съм искал да те обидя, но това е моята гледна точка. И срама се поражда от табуто което правите.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 6eb1ad42f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   От. Автора:
Номер 15 благодаря, че сподели гледната си точка въпреки, че не е по темата. Ето я моята:
Не са ли всички деца на света наши? Трябва да се постараем да оставим нещо по-добро за тях, защото един ден те ще са управляващите и те ще са тези, които ще оставят нещо за другите, които идват след тях. Освен това не е точно невъзможно гей двойка да има деца. Не говоря само за осиновяване, има начини детето ти да носи твоята ДНК. Не мисля, че хомосексуализма е болест, по-скоро е избор, някои го избират заради удоволствието, но мислил ли си, че има е нещо друго можи би? Понякога правим този избор просто, защото обичаме този човек, без значение какъв е? Каква по-чиста любов може да намери човек от това да обичаш някой просто, защото е този някой? Има ли любов всичко останало е възможно. Било то дом, семейство и т. н. Не ме е срам, че съм гей и не го крия, но не го и навирам в лицето на всеки срещнат, защото това е моят избор, моят живот. Случвало ми се е да ме питат:"Защо си гей? ", отговарям им "Защото искам и защото мога. " Не ме разбирайте погрешно, не мразя жените и нямам нищо против това и да съм с жена, но просто не мисля, че ще се влюбя в такава. Не съм се опитвал да се влюбя в жена, на сила не става. Това е моята гледна точка, има ли желание има и начин. :) :)

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 75f5a83cdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   От 8
Авторе, няма нужда да се оправдаваш/защитаваш пред хора като номер 15, макар че и те до някъде имат някакво право на мнение. Иначе, не бъди толкова сигурен, че на 16 г. можеш със сигурност да си определиш сексуалността. Всеки човек носи бисексуалност в себе си. Може би си се влюбил в този човек точно, може би в бъдеще ще срещнеш друга любов в мъж или жена - не можеш да знаеш.
Моят най-добър приятел още от детската градина беше различен - чувствителен, много женствен. Днес е известен български режисьор, най-младият дори с разни награди и тем подобни, работи с известни артисти, но ми е бил като брат и съм съпреживяла лутанията му. Момчетата го биха в училище, че бил гей, той пък се влюбваше в много известни в училище момичета, които никога нямаше да има.
После пътищата ни за дълго се разделиха, той беше и в Ню Йорк, аз по Европа, но днес май си е признал, че е бисексуален - влюбва се в човека. Виждала съм го на твоята възраст да се целува с момиче много страстно, после пък имал много дълга връзка с момче, във Варна го засекох с момиче, във фейсбук пък позира с момчета...
Бъди отворен и не си поставяй граници. Чисто физически може в момента мъжкото тяло да ти е интересно, но имай предвид, че около 20-30% от мъжете са имали някакъв вид хомосексуални преживявания на твоята възраст. (повечето свирки и петинг) Вие сте по-сексуалния пол, преди е имало и казарма - какво мислиш, че е ставало там?
За съжаление не виждам бъдеще във връзката ти с това момче, защото той избива някакви свои комплекси върху теб. Сам ще видиш, но един ден ще срещнеш истинската любов. Съветът ми е обаче да не се ограничаваш върху пола, особено на тази възраст. Поживей, виж - контактувай и с двата пола, пък като станеш мъж ще си решиш със сигурност какъв си.
Аз например намирам женското тяло по-привлекателно от мъжкото, въпреки че съм жена. Всеки носи нещо бисексуално в себе си. Да си хетеросексуален като мъж си има и предимство - много трудно ще намериш мъж, който да разбере женствената ти душевност, чувствителност, докато сред жените би имал доста голям шанс да намериш сродна душа да не говорим, че за разлика от хомосексуалните жени, които могат да бъдат майки, като хомосексуален мъж ти се отказваш от бащинството и от редица други неща, освен това трява да търпиш мъжки номера като на тези на приятеля си. Мъжете могат да бъдат страшни задници с главно З!
На 16 г. е твърде рано да определиш окончателно сексуалността си, особено пък правейки опит с толкова неподходящ тип. Отваряй си очите на четири, не изключвай хора от живота си, защото са били жени да кажем и търси сродна ДУША, не сродно ТЯЛО.
Според мен ти си много духовен човек, търсещ истинската любов, истинското приятелство и сериозна, постоянна връзка. Това търсим и повечето жени, докато повечето мъже като приятелчето ти се интересуват от секса и физическото. Не смятам, че си такъв човекни дори не съм убедена, че ти взимаш кой знае какво в секса - настроен си повече да даваш. Както и да го гледам си много желан мъж сред жените - не случайно жените си падат по хомосексуални мъже, особено от твоя вид - имаш женска част, която те прави идеалният приятел и партньор в живота, защо не в любовта. Сам ще разбереш един ден, че тялото, полът са неща несъществени - важна е душата на един човек, дари те обича, обожава дори, желае, люби, дали е готов да умре за теб - а твоят човек определено не е този човек!
И ето те, отново сам, самотен, вярващ в утопии. Събуди се!

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 6eb1ad42f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Благодаря номер 8 - 17 :) :)
Разбирам много добре разликата между сродна душа и сродно тяло, повярвай ми търся първото. Много се дразня на себе си обаче. Всеки път си казвам "Край не искам да съм с него, това беше" и накрая пак съм с подвита опашка. А и също, не казвам, че не контактувам с жени, или че не искам д контактувам с тях. Всъщност повечето от приятелите ми са момичета, по приятни ми са като компания, но за момента на ги намирам за привлекателни по онзи начин... Харесвам ги като приятели. Може би накрая ще се окажа с жена, но мисля, че ако се случи изобщо ще е след много време, а аз не знам какво ще съм след много време. Знам само, че днес съм гей, утре - ще видим, ако се събудя на сутринта.
П. П
Преди малко му писах смс, че това е краят... Знам, че под формата на смс е малко... Но ако го видя няма да мога да го кажа и пак ще съм с подвита опашка.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 75f5a83cdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   От 8
Ами добре си сторил, но не съм сигурна, че си готов още за раздяла - стига да ти се появи, пак ще клекнеш. Не си мисли, че си слабохарактерен, нормално е това. Всеки, който е бил поне малко влюбен познава тази „слабохарактерност“.
Едно ще ти кажа, дай си време, не насилвай нещата. С времето и чувствата ще ти олегнат, ще възмъжееш, ще помъдрееш и ще ти е много по-лесно, а и кой знае, може да срещнеш и друг човек. Не се ненавиждай, ако клекнеш и пак тръгнеш с него, но поне си определи някакви правила - например да не търпиш жестоко отношение от негова страна. Не е нужно да се караш, просто си взимаш нещата и казваш - имам работа. В дистанцията му е майката.
Сега може действително да скъса с теб, но бъди сигурен, че ако е така, значи има и без това друг/а в живота му и не губиш нищо. По-вероятно е да ти се прикотка и да клекнеш, но пак ти казвам - постави граници и не му играй по свирката, имай свой живот и спри да мислиш само за него - имаш училище, приятели, излизай и се срещай с народа навън.
На 16 г. си толкова гей, колкото някой е хетеросексуален. Съвсем те разбирам, че кокошчиците на твоята възраст не те вълнуват, почакай малко - животът прави и изненади, но дори да си гей, никой не е казал, че това е мъжът на живота ти. Ще поживееш малко, ще видиш.
Сега споко, излез с приятели и го остави да се развива.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 6eb1ad42f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   От Автора:
Благодаря ти номер 8 :) :) Абсолютно права си.

 
  ...

...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: e0e44e8e9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   От Автора:

Не знам какво стана. След като му написах смс-а, той ми се обади и каза, че иска да говорим, и че иска да е веднага. Казах му, че имам работа и не мога и той каза, че така и така е щял да дойде поне да му спестя усилието да се качва до горе, да сляза да го чакам пред блока. Ами слезнах, чаках го около половин час може би, не знам времето ми минаваше супер бавно. Той дойде и ме попита защо искам да скъсам с него. Казах му всичко, което чувствам и мисля и каза, че нямал проблем с това да се приеме, защото знаел какъв е. Каза ми, че нещо съм се объркал и съм останал с грешна представа за него. Попитах го защо ме обижда пред всички, ако няма проблем със това другите да знаят, че е гей, той ми отговори "защото ме възбужда". Ядосах се и го ударих, всичко стана за секунди. Почуствах се толкова гадно и унизен, почувствах се като пълен идиот (все още така се чуствам, нищо чудно и да е така). Казах му да си тръгва и аз тръгнах обратно към входа, но той ме хвана за ръката и ми каза, че ако реша сега да му обърна гръб и да се върна вътре, щял да ме изнасили пред всичките му приятели и после щял да даде и на тях да направят същото. Познавам го от почти година и за първи път ме заплашва, за първи път ме е страх от него. Тогава не се върнах вътре останах отвън с него и кажи-речи минаха 10 минути и за него все едно нищо не беше станало. Започна да ме прегръща и целува както винаги е било. Преди да си тръгне пак се опита да ме целуне, не знам защо, аз се дръпнах, не исках да ме целува повече, не исках дори да ме докосва повече, но той ме хвана за косата и ме целуна на сила, каза ми, че повече няма да си говорим на тази тема и си тръгна. Днес цял ден не съм го виждал и той не ме търсил, но ми се обади да ми каже, че утре иска да излезем. Съгласих се по телефона, но не искам да излизам с него, не знам защо всичко стана така. Яд ме е на себе си, не мога да повярвам какъв идиот съм. Защо съм толкова наивен? !! ... Сега не искам да го виждам повече, а ме е страх от него. Не исках да става така... Как да го накарам да ме остави намира? ...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 353c1b59ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Авторе,мисля че добре си сторил.Ти си го оставил да се срещнете и да му изясниш,това доказва,че не си егоист и не искаш да постъпваш грубо,дори с човек,който тебе те е карал да се чувстваш зле.Ще си намериш партньор,повярвай ми.Това което ти е казал,че ще направи с теб,само затвърждава убеждението ми,че този не е за теб.Ти си човек,какъвто и да си.И е редно ако имаш бъдещи контакти с някого,да не му споделяш въобще какво ти се е случило с предната връзка,защото може да го използва пак,за да начеше егото си за твоя сметка.Аз съм жена,но ще ти кажа,не разбирам колко долен трябва да е,да се определя пред тебе,че е гей,че те харесва и т.н.,ама и да държи да го изтъква с подигравки пред хората.Игнорирай го,дори да ти се моли,а добре ще е да дадеш и малко време на себе си,да си преосмислиш нещата,макар че от написаното по-горе виждам,че не си глупав и си абсолютно наясно със ситуацията.И при хетеросексуалните връзки стават същите неща.Не си вън от нормите,не се приемай за ненормален и си живей.Ако не правиш лошо на хората край теб,защо въобще си позволяват да те осъждат,нима ще имат твоя живот и твоите премеждия,ама такива сме си българите всичките,манталитет ли е не знам,но хейтърството най го можем.Събери си мислите,почини си и прави нещата както искаш.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 2e217d907e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Падна ми тестостерона от тая тема. Наистина съжалявам, ама... това е ужасно. Иначе по темата - недей да го зарязваш! Пе. алите не са много и едва ли скоро ще си намериш друг. Търпи го, какво толкова. Освен това вие.. ъм.. правите ли разни неща заедно? Просто питам от любопитство.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 6eb1ad42f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   От Автора:

До 23, да правили сме неща заедно. Но да го търпя защото педалите сме били малко? !! Я пак? .... Това е адски обидно. Аз, вярваш или не също съм човек и не търся просто поредния "*едал", с който да "правим разни работи". Всъщност не искам да давам обяснение какво търся, но ей такива коментари като твоя.... Дори не искам да говоря за това. Мразя да мразя така, че...

До 22
След това, което се случи не знам точно как да постъпя. Не знам дали онези думи бяха празни заплахи или не. Вече не знам какво да очаквам от него. Почти от година го познавам и чак сега започвам да виждам що за човек е! Не знам аз ли съм толкова наивен или просто той е добър актьор? ... Да си призная, до някаква степен ме е страх от него, тъй като се е случвало в действителност да ме удари, но беше само веднъж и си бях виновен.... Не знам... От онзи ден не съм го виждал, днес не отидох на училище, но това не може да продължава така... Мисля, че трябва пак да говоря с него? Или може би първо трябва да говоря с родителите ми за това? ...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 2e217d907e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   от 23,
Разбрал си ме погрешно! Аз не съм Господ и не мога да съдя никого. Бъди какъвто си, аз нямам проблем с това. Просто така да се каже, не се знае кога пак ще срещнеш момче, което да ти допада и да е с твоята ориентация. Нямам нищо против твоите хора, дразни ме само когато видя да се натискат и мляскат по парковете, където играят деца, защото това определено не е добър пример и съм сигурен, че ще се съгласиш с мен. Иначе по темата - явно не си достатъчно силен, за да му поставиш ултиматум. Остава да пробваш да му кажеш директно, че това те наранява и че не искаш да продължавате така. Не знам, наистина не знам. Бих искал да ти помогна, но не съм навътре в нещата. Кажи иначе как се развива ситуацията.

 
  ...

...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: e0e44e8e9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   От Автора:
Споделих днес с една моя братовчедка как стоят нещата при мен, доста си поговорихме. Тя ми разказа за подобна ситуация, в която се е намирала с бившия й. Много време не е казвала на никой, че той я малтретира и си е мислила, че може да се справи сама с него, но нещата само са се влошили и дори се е наложило да повдигне обвинения срещу него. Моя случай обаче е малко по-различен.... Първо, не съм сигурен дали думите му бяха празни заплахи или не и второ, от онзи ден не ме е търсил, а втори ден вече не съм на училище. Освен това родителите ми ме притискат да им кажа какво става, понеже аз мразя да пропускам учебни занятия, а вече какво казах, втори ден не съм на училище и ми няма нищо. Притесняват се, защото усещат, че има нещо. Не съм сигурен дали да им кажа какво става или първо до говоря с приятеля ми пак... Да, знам, в момента го избягвам, но.... Ох, не знааам.... Братовчедка ми, ми каза първо да говоря с родителите ми за това, но как да го кажа... Родителите ми имат един комплекс относно мен.... Твърде много ме пазят понеже съм единствено дете. Страх ме е, че ако им кажа ще вземат някакви много крайни мерки без да се налага, а наистина мисля, че трябва с приятеля ми да си поговорим пак, защото имам чувството, че има нещо, което го притеснява и за това се държи така... Не знам... Просто имам чувството, че иска да ми каже нещо, но не миго казва и искам да му дам шанс да го направи. От друга страна пък, ами ако заплахите му не са празни и нещо се обърка? ....

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 2e217d907e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   А родителите ти знаят за теб, нали?

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 6eb1ad42f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   От Автора:
Да, родителите ми знаят, че съм гей и знаят, че имам приятел, но не знаят точно какво става между нас и определено не знаят, че сме правили секс.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 2e217d907e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Няма ли да е по-добре да им кажеш все пак? Рано или късно ще трябва да свалиш картите. Иначе рискуваш да им дойде в повече някой ден и те самите да ти създадат проблеми.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 878db73bce
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   От Автора:

Да, по-добре ще е да им кажа, евентуално... Въпроса е, че родителите ми са малко... Твърде много ме пазят, понеже съм единствено дете... Сериозно... И ако сега им кажа, ще реагират много бурно на заплахите на приятеля ми, а да не говорим каква лекция ще ми изнесат, ако разберат, че съм правил секс без да сме провели "разговора". Нашите все ми повтарят: "Когато мислиш, че искаш да правиш секс за пръв път, кажи ни".... Хубаво е, че родителите ми се интересуват от това и искат да проведат разговора с мен, понеже много от родителите никога не повдигат въпроса пред децата си, но и аз не го бях планирал... Просто си се случи... Пък и какво се очакваше да им кажа? "Мамо, тате утре ще правя секс, хайде да проведем разговора"... Няма начин!! Не, че не искам да говоря с тях и не искам да споделя, но просто те са маниаци, МАНИАЦИ казвам, щом стане дума за моята безопасност. Например, онзи ден си ударих главата в шкафа над мивката и майка ми за малко да повика линейка... Без майтап.... Мисля, че това се дължи на факта, че майка ми ме е родила, когато е била много млада, била е на 16. Опитвам се да ги разбера, да не им създавам много проблеми, за да не се тревожат, но.... Както и да е... Вече много започвам да се отклонявам от темата. Главния въпрос е: Какво да правя с гаджето ми? Днес също не отидох на училище, но той също не ме е търсил. Не съм сигурен дали сега се избягваме или това е просто затишие пред буря. Мисля, че е второто... Не знам... Някакви съвети?

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 2e217d907e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Няма от какво да се притесняват родителите ти, тъй като забременели няма да има. Относно гаджето, звънни му и го питай "Какво ще правим с нас двамата" или нещо от тоя тип. Поне някаква яснота да имаш. И си ходи на училище, защо да пропускаш?

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 1213a13210
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Ти дa не се кaзвaш Мишел? Че последният ти коментaр...

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 6eb1ad42f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   От Автора:
Не, не се казвам Мишел. Защо реши така? .... Казвам се Александър всъщност.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 2e217d907e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   До 32
Явно разкри автора и темата приключи.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 9d341df28f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   От Автора:

Добре, официално вече с приятеля ми се сдобрихме и се разбрахме, мисля, че ще пропусна да спомена пред родителите ми какво се случи. В съботата, той дойде да ме види и се разбрахме. Говорихме цели 4 часа!!! Накрая вечеряхме и майка ми го изгони. :D Някой друг път ще ви разказвам за какво говорихме и какъв му е бил проблема, сега съм в час. И пак до номер 33: Защо реши, че се казвам Мишел?

 
  ...

...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 67cd16469c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   Авторе, искам да те попитам защо казваш ,че си гей по свой избор.Какво ще рече "твой избор".....Искаш да кажеш ,че ти по своя воля и съвсем съзнателно си избрал да си такъв. Поначало си имал влечение И към момичета.Така ли да го разбирам?

Или си имал влечение и към двата пола ,но си решил да се концентрираш върху мъжкия така да се каже....Т>е.чувствал си се БИ(и към двата пола),но за сега момичетата са на заден план.Така ли ?

Прочетох внимателно това ,което си написал,но от него разбрах че имах сексуално влечение към момчета както някои заради "удоволствието"???....Ти пишеш -" Понякога правим този избор просто, защото обичаме този човек, без значение какъв е? Каква по-чиста любов може да намери човек от това да обичаш някой просто, защото е този някой?"....А момичетата ти харесват просто като приятели....Ами това което си написал не ми прилича на избор ,а на вътрешно сексуално влечение,така както и момичетата се влюбват в момчета.....т.е.идва им естествено .
Избор означава съзнателно,волево ти да си избереш това,по подражание на някой,да се правиш на интересен или нещо такова.Но твоето не ми прилича на това,а казваш,че е избор.

Питам те защото доколкото знам повечето хора с хомосексуална ориентация са си такива поначало,т.е.заложено им е по природа,а не е техен избор....ама въобще.Природата им го диктува.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 57406a6a57
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   От коментaрът ти (30) реших, че може дa се кaзвaш Мишел!
В еднa другa темичкa, мaйкa се предстaвя зa женa, родилa нa 16 г. със син в моментa 16 г. който пък имa имa приятел, с когото сa във " съмнителнa" според нея връзкa;))))
Видял си вероятно темaтa! Тa... зaтовa!

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 878db73bce
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   От Автора:
Номер 36, имал съм влечения към момичетата. Да ти кажа, не съм сигурен дали съм Би или гей... нещо по между им? ... Възбуждам се и от жени и предполагам, че бих могъл да имам връзка и с момиче, но просто... Не мога да си представя да имам сериозна връзка с момиче, просто не мога! За това си се обърнах към другия пол.... Имам чувството, че ако поискам винаги мога да се върна обратно, не знам точно как да ти го обясня.... Спокойно ми е... Знам, че мога да съм с момиче, както казах, те също ме възбуждат, МНОГО, но просто искам да съм с момче.... Мога "да нося панталоните" в една връзка, но работата е там, че не искам... Чувствам се по-добре като знам, че "партньорът" ми е по-силният.... Някак си.... Искам да бъда притиснат ;D Охх... не знам как да Ви го обесня... То е просто едно такова чувство....

Номер 37, не съм видял историята. Ако имам време ще я погледна... Но да си призная не ме вълнува...

Колкото до това какъв му е бил проблема на приятеля ми, мисля, че не искам да го коментирам. За мен този разговор беше много личен и не искам да го споделям с никой. Съжалявам, ако съм гаден по този начин.... Просто.... Може би нещата нямаше да се развият така, ако знаех още от началото, чувствам се малко гадно за това, което се случи... Може би и аз не постъпих както трябва... Но можех ли да знам? .... Благодаря Ви за отделеното време все пак, наистина ми помогнахте всъщност да осъзная някой неща и да порасна още маааалко. :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker