От една страна се радвам че съм му първата а от друга не .. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121346)
 Любов и изневяра (29746)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

От една страна се радвам че съм му първата а от друга не ..
преди: 10 години, 2 месеца, прочетена 3272 пъти
Здравейте аз съм момиче на 15 години имам си сериозен приятел от няколко месеца. Той ме обича и се държи много добре с мене. Проблема е че аз му бях първата а искам да сме си заедно още дълго време но се притеснявам и ме е страх да не поиска да бъде с други и т. н. Той преди да го направим за първи път ми каза че секса не е най важното за него и сега ми го казва аз страшно много го обичам той е всичко за мен и ме е страх да не го изгубя. Той не е такъв да ходи постоянно след момичета и преди мене са се опитвали момичета да спят с него ама той ги е одрязвал щото не искал с коя да е но сега вече е различно той вече го испитва това удоволствие.. и ако пожелае да пробва с други? ! е вярно всеки има право да си го изживее това и ще го разбера ама просто не искам така да стане това би ме наранило ужасно много.. той се казва че няма да стане така ама аз от къде да сам сигурна той и преди казваше други неща ама сега е на друго мнение.. моля ви дайте ми мнение ще съм ви благодарна :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 2 месеца
hash: ec06f2f525
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти го каза - преди теб не е ходил с всяка, а е имал възможности. Казвал ти е, че сексът не е най-важното за него. Въпросът тук е защо не вярваш на мъжете? Какво са ти причинили, че смяташ всеки от тях за потенциален лъжец и не очакваш постъпките му да съвпадат с думите му? Или проблемът е, че за теб сексът е някакво неземно удоволствие и смяташ, че всички се пристрастяват към него и го искат в огромни дози дори с цената на изневери? Вярвай поне малко на човека, ако (или докато) не ти даде повод за съмнение!

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: d0390b570f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мила, така както го описваш човекът е сериозно влюбен в теб, така че няма какво да се тревожиш. Влюбените имат очи само един за друг. По притеснително щеше да е да го хванеш да заглежда други момичета, но ти казваш, че не е такъв. За това не се тревожи излишно, а се радвай на щастливото време прекарано с него. Първата любов е винаги най-чистата и се помни, за това наслаждавай се и не се терзай излишно.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: ce56e46fbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ако се "тръшкаш" дали ще бъде с други след тебе, тогава сега как ще изживеете вашата връзка....

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: c8f8b4c0c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ние с жена ми също сме си първи, но това за толкова години не ни е създало дискомфорт. Чувстваме се добре и завършени един с друг, влюбени сме един в друг не по-малко от първия ден, в който се срещнахме (беше любов от пръв поглед), и другите не ги възприемаме като потенциални партньори в леглото. Имаме си 100% доверие. Така че до човека е и до връзката е. Ако той не е като повечето (както казваш) да се озърта и ако връзката ви е стабилна, не виждам опасност.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: f38b8bfedc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   За съжаление е така. Момчетата рано или късно почват да изпитват нужда да ходят при други. Не знам той на колко е но щом си му първата все някога ще поиска да си прави бройки. Както го описваш изглежда свястно момче и те обича едва ли ще ти изневери но ще дойде момент в който ще се събуди у него интересът да спи с други за да види какво е. Единственото което можеш да направиш е да се радваш на моментите прекарани с него докато можеш, а и ти си още малка много още момчета ще имаш.

 
  ...


...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 45dafa7b05
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ще ти разбия детските фантазии, но шансовете да заживеете щастливо заедно завинаги като в приказките са минимални. Приеми факта, че рано или късно ще се разделите и всеки ще поеме по своя път. Така ще оценяваш всеки един момент от връзката ви. Звучи кофти, но това е реалността.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 2cab7c0e16
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Така става като правите секс на 14 - 15 години! Сега ще си сърбаш попарата.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: dd94135ce0
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Миличка ти тепърва ще научиш, че всяка една връзка е един риск. Любовта е прекрасно нещо, но като всяко прекрасно нещо крие рискове и опасности.
Ако момчето беше спало с 10 момичета преди теб, тогава пък щеше да се чудиш дали няма да иска да си продължи "историята", не мислиш ли? Това дали някой е спал с 0, 1, 2, 10 човека преди теб нищо не гарантира, както казах всичко е риск.
Ти си мъничка още но ще разбереш, че в любовта ще има и болка и разочарование, но прекрасните моменти прекарани заедно си струват. Така че концентрираи се върху тях, недей да му втълпяваш мисли в глават дали ще или не ще иска да спи с други, защото той ако го почувства няма да е виновен, нито ти ще си виновна. Има хора които са си били първите и са се оженили и са си били щастливи заедно цял живот и ви го пожелавам това, изживей си детската любов както трябва. За съжаление нещата не завършват розово често, но след време ще видиш колко неща си научила за хората и за живота и всичко ще се струва. :)

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 7f1b1aa7f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Просто моля те, не му досаждай с това и не му го натяквай. Знаеш ли колко е досадно, когато момичето, не спира да ти дудне как е грозна, как ще я зарежеш за други, как ще потърсиш нещо по-интересно. Не, няма! Стига с тези глупости! Моята приятелка е точно така : ще искаш нещо ново, ще ме оставиш, на теб ти се бутат кви ли не, ти ще искаш да си с тях.... Ако исках, щях. Най-важното е, да не му досаждаш, а просто да му се довериш! Какво ти пречи да му повярваш?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker